Şimdi Ara

Alpsde Lwl 75 + arası Str char Aranıyor ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi bayan arkadaşım char alacakta benim forumlara yazmamı istedi Server Alpsde Olması lazım int veya str kararı belli değil Adresimi eklerseniz Konuşabiliriz.Fiyatlar veya char hakkında badyguard567@hotmail.com

Edit : Kararımı Değiştirdim 40 ~50 lwl arası int char alınır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 25 Ocak 2008; 18:10:46 >

• Bende war lvl 57 UCUZA verıyorum.
  • up
  • Foruma fazla bakamıyorum msnden ulassanız iyi olur elimden geldiğince onlineyim .. bekliyorum
  • Kaç lvl char arıyorsun onu da yazarsan daha iyi yardıcı olunur
    iyi forumlar
  • alps de olması şart mı
  • bende satim sana nasıl olsa aynı guildeyiz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    17 yıl önce açıldı
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edro msn de konussak ??
  • Msn ekledim...
  • slm ben Zikender charın sahibiyim çarı satıyorum seni msn ekledim yine konuşuruz ama kaç lv aradığını yazsan daha kolay olurdu char 80lv biliyorsundurbelki
  • 46lvl var üzerinde 200silk var.50lira sadece.Premiumu bastın mı bi de bot 60 olursun zaten.
    Alıcıysan lastsoldier53@hotmail.com
  • Up 40 ~50 int char aranıyor Adanadan Elle , silk karsılıgında veya havale yoluyla Alım Yapılacaktır....
  • up
  • 40 lvl var ucuzda süper char ama athenste ilgilenirsen pm at.http://forum.donanimhaber.com/m_20562405/tm.htm
  • 49 LvL pure int fire-lightining nuker karakterim var...Ayrıca iyi bir miktar bicheona da verilmiş durumda kurdu da bulunuyor 47 lvl ancak isimli...Storage element ve elixir patlaması yapmıştır (gerekli SS leri atabilirim)...Storage de ayrıca 1-2 tane Sos 35 lvl headgear +5 full blue ayrıca 32+3 sos sword ,5 degree ve 6 degree bir sürü in str bonuslu armor set bulunmakta ,karakterin üzerinde 2 M yakın para var ,tabii storagedeki itemlar iyidir...Takılarda da yeterince blue bulunuyor ,Charın magical balance si %100 phy. balancesi %58...Tabii böle kuru kuru anlatmakla olmaz ben sana SS leri de atabilirim msnden....Bir fiyat teklifinde bulunursan sevinirim...
  • tamam kardesim bi konusalım msn yukarıda yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.