Şimdi Ara

ALPS DA GUILDIMIZI KURDUK KATILMAK ISTEYENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alpsta NinjAcademy isimli guildimizi kurduk katılmak isteyen 25+ arkadasları aramızda gormek isteriz

KURALLAR:
    1-Thieflik yasaktır
    2-guild ici satıs yasaktır herkes elinden gelen yardımı diğer oyunculara yapmalı
    3-guildimizin adını diğer oyunculara ve guildlere karsı kotuye cıkaranlar banlanacaktır
    4-guild ici kotu sozler&kufur yasaktır(ozellikle aga ve a.q)

amacımız seviyeli bir arkadaslık ortamı kurarak neseli ve bol tradeli gunler gecirmektir

KASMAYA DEVAM!!!

KATILMAK İSTEYENLER BURAYA YAZABİLİR OYUNDAN BANA yani Tekilah yada Jackal isimli arkadasa ulasabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilah22 -- 28 Ağustos 2006; 18:45:05 >

• ya arkadaşım thieflik niye yasak onu anlamadım sen trader yap o thieflik yapsınn merak etme sana traderlık yaparken dalmazlarr
  • bi dakka ya thieflik neden yasak hakketen?

edit:bişe yazmıştım onu düselttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 28 Ağustos 2006; 18:57:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemonster

ya arkadaşım thieflik niye yasak onu anlamadım sen trader yap o thieflik yapsınn merak etme sana traderlık yaparken dalmazlarr

biz boel bi guild istedik ve bole kurduk sadece trader ve hunter olunacak cunku beraber hareket edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilah22 -- 28 Ağustos 2006; 21:44:34 >
  • quote:

-guild ici kotu sozler&kufur yasaktır(ozellikle aga ve a.q)

AGA da kötü söz oldu artık. sokakta söylemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekilah22

biz boel bi guild istedik ve bole kurduk sadece thif ve hunter olunacak cunku beraber hareket edilebilir

thief ve hunter beraber nası hareket etcek onu anlmaadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 28 Ağustos 2006; 19:25:59 >
  • bence ''sadece trader ve hunter ları alırız'' demeyin çünkü o lvl larda bir meslek belli değil. canı sıkılan istediğini yapar, genelde 60+ guildler bu yola giderler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

quote:

biz boel bi guild istedik ve bole kurduk sadece thif ve hunter olunacak cunku beraber hareket edilebilir

hunter tif keset thief arkı kesilen tifin malını alır

• quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

quote:

yannıs olmus trader ve hunter olunacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilah22 -- 29 Ağustos 2006; 1:15:30 >

• yokmu katılmak isteyen

NinjAcademy !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.