ALPİNİST AYT DENEMELERİ

-
-
senin için bugün birer tane çözüp döneceğim hocam 2 saate bekle beni <3
-
teşekkürler bekliyorum 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TYT mat kötüydü. Adamın soruda ne sormak istediğini anlamıyorsun o derece. Son seviye denemelerde de zorlastiriyoruz ayağına saçma sorular yazmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam matematik ilk denemede 20 soru cidden tyt'ye koyulsa sırıtmaz o derece-basit- sorular var. olasılıkta bi tık zorlandım o da tam pratiğim olmadığından 1 tane integral sorusu güzeldi analitik kısmı da güzel geldi bana soruluş biçimi vs.
37-1-2
dün çözdüğüm 345 in ilk denemesi de 37 gelmişti
biyoloji 1. deneme oldukça basit tamamen yeterlilik ölçme üzerine biyolojiyi yalayıp yutmuş biri 5 dakikada falan çözer benim 10 dakikamı aldı tamamen eksik olduğum konuları gösterdi.
11-2
kimyada aynı şekilde 1. denemede tamamen yeterlilik ölçüyo denge kısmından 1 soru var o kısımdaki soru sayısı 2 3 e çıksa dökülürdüm organiği baya basit sormuşlar ilk kısımlardan sormuşlar gene eksik gösterme odaklı
12-1
fizikte diğer 2 fen denemesi gibi yeterlilik ölçme üzerine kurulu ilk deneme olduğundan modern fizikten daha az soru koymuşlar. sorular genel olarak soru bankasından seçilip koyulmuş gibi duruyor. analitikteki gibi has soru soruş tarzı diyeceğim pek fen sorusu yoktu
13-1
------
velhasıl kelam deneme basit gibi duruyor fakat daha ilk denemeleriydi bu, 345'in de ilk matematik denemesini çözüp yorum yapmak zorunda kalsam basit derdim orada da özgün soru yoktu. gelelim çözer miyim kısmına. günde dörder beşer ayt denemesi çözeceğimiz döneme girdiğimiz için çok net çözerdim hatta ilk denemem alpinist serisi olacak gibi eksikleri görmek açısından iyi duruyor günde 4 denemeden 1 haftada bitebilecek bir seri eksiklerinizi daha rahat görüp giderebilirsiniz ve yağ gibi akar diye duruyor. ardından yetenek ölçen sınavlara geçersiniz.
-----
edit1: ayrıca gecikme için özür dilerim bazı teknik sorunlar :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 27 Nisan 2022; 21:10:30 >
-
çok güzel analizlemişsiniz alıp çözesim geldi
Fenler günde 2-3 tane, mat da 10 günde bitirilmek kaydıyla alınır ben şuan çözüyorum ilk denemelerden sonra iyi sorular geliyor hatta bu denemeler sayesinde bilgi sarmal kurumsalda 37 3 yaptım en son diyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok teşekür ettim
Biyolojisinde ilk 2 kısım neyse de 3 ve 4 (zor olan kısımlar) çok baymıştı, sistemlerde sürekli görsel sorgulama ve öncüllerde tongaya düşürme durumu vardı. Kötü değil ama uç kısımları fazla sorguluyor; Karekök, Bilgi Sarmal, Biyotik varken tekrar alır mıyım diye sorarsanız hayır derdim. Kötü olduğundan değil de bu saydıklarım çözerken sınava daha yakınmış gibi geliyordu. Çözümleri de inanılmaz kötüydü, çözümünü izlediğim soruların %90'ı sadece şıkları okuyarak cevaplanmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X