Şimdi Ara

Alpha mı 5S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşında öğrenciyim.Öncelikle sizden Samsung ve iPhone dışında marka yazmamanızı rica ederim.Şimdi ben bu iki telefon arasında kaldım yakın bir zamanda alacağım ama karar veremedim henüz.Telefon tercihlerim şunlar denilebilir : Sosyal medya ile aram pek yoktur ama internetten haberleri okurum.Müzik dinlerim ve sesin güçlü olmasını isterim.Oyun pek yüklemem (5-6 taneyi geçmez) ama oynadığım oyunlarında kasmamasını isterim.Kamera benim için çok önemli değil çokta kullanmam zaten.Şarjımın 1 günü çıkarmasını isterim ama bu iki telefonda da biraz zor olabilir .Ama şarj konusunda Alpha daha önde diyorlar.

Arkadaşlar isteklerim bu kadar eğer atladığım bir unsur var ise bana sorabilirsiniz.Ayrıca Alpha kullanıcılarının görüşlerini merak ediyorum telefon nasıl sizce , kullanımı hakkında vb. bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sana bişey söylicem alpha'yı almaktan hemen vazgececeksin 1800 mah batarya 8 çekirdekli işlmeci
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor_r

sana bişey söylicem alpha'yı almaktan hemen vazgececeksin 1800 mah batarya 8 çekirdekli işlmeci

1800 mah bataryası olduğunu biliyorum fakat 720p ve full hd yerine hd ekran var bu baya bir tasarruf sağlıyor diyorlar hatta çoğu kullanıcı 1 günü çıkarabiliyor diyor.Peki 8 çekirdek demişsiniz bu bir dezavantaj mı?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan-44

quote:

Orijinalden alıntı: raptor_r

sana bişey söylicem alpha'yı almaktan hemen vazgececeksin 1800 mah batarya 8 çekirdekli işlmeci

1800 mah bataryası olduğunu biliyorum fakat 720p ve full hd yerine hd ekran var bu baya bir tasarruf sağlıyor diyorlar hatta çoğu kullanıcı 1 günü çıkarabiliyor diyor.Peki 8 çekirdek demişsiniz bu bir dezavantaj mı?

aslında sekiz çekirdek aynı anda çalışmıyor. düşük frekanslı dördü normal kullanımda çalışır,oyun vesairede yüksek frekansslı dört çekirdek devreye girip diğer dört iptal oluyor.Ama ne olursa olsun telefonu incelemiş biri olarak o para o telefona verilmez hele 1800 mah bataryaya hiç verilmez. s5 2800 mah aynı fiyat daHa büyük ekran daha çok fonksiyon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.