Şimdi Ara

ALONSO NE DEMİŞ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: iron eagle

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

iron eagle ferrari pilotları hariç bütün herkes monacodaki olayı anlatıyor.Sen hala şumaher ne yapmış diyorsun.Kaç tane pilot açıklama yaptı şumaherin yaptığı sportmenlik dışı diye.Şumaherden beklenirdi diye.Bunların hepsi yanlış mı?Daha önce yaptığı şey değil mi?

Alonsonun neyi yanlış anlamış değilim.Alonsonun ki yalışsa şumaheri yerin dibine sokmak lazım.

şunu bir kere söleyeyim monaco daki olay da villeneuve ve montaya çok ilginçtirki schumi yi savunmuşlardı...başka savunan pilotlarda vardı...alonso ise bir pilotu yaptığı hareketle hayati tehlikeye soktu...aradaki fark çok basit...sen at gözlüğü takmış bir alonso fun ısın...schumi gibi yaşayan efsaneyi çekemiyon...sanırım sana çok büyük kasık attı...

villeneuvun savunduğunuda nerenden uydurdun
    kanıt göstersene
    ama ben sana bu olaydan sonra schumacher'i yerin dibine batıran villeneuve yorumları gösterebilirim

• quote:

şunu bir kere söleyeyim monaco daki olay da villeneuve ve montaya çok ilginçtirki schumi yi savunmuşlardı...başka savunan pilotlarda vardı...

Eh yani yuh! Atılır ama bu kadar da atılır mı? Villeneuve' ün sırf bu yüzden GPDA' dan ayrıldığını bilmiyor musun? Ortalığı ayağa kaldırmaya çalışmıştı. Montoya sadece "bana saçma sapan soru sormayın" deyip geçiştirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

şunu bir kere söleyeyim monaco daki olay da villeneuve ve montaya çok ilginçtirki schumi yi savunmuşlardı...başka savunan pilotlarda vardı...

Eh yani yuh! Atılır ama bu kadar da atılır mı? Villeneuve' ün sırf bu yüzden GPDA' dan ayrıldığını bilmiyor musun? Ortalığı ayağa kaldırmaya çalışmıştı. Montoya sadece "bana saçma sapan soru sormayın" deyip geçiştirdi.

yooo ikiside savundu okuduğum haberleri çok ii biliom.ama sonra fikirlerini değiştirdilerse bilemem...hatta schumi büyük bir pilot böle şeye gerek duymaz cinsinden bişeyler sölemişti...sana yuh...atmıom ben düsgün konuş...o zaman senin dediklerin hepside sallamasyon...

• quote:

yooo ikiside savundu okuduğum haberleri çok ii biliom.ama sonra fikirlerini değiştirdilerse bilemem...hatta schumi büyük bir pilot böle şeye gerek duymaz cinsinden bişeyler sölemişti...sana yuh...atmıom ben düsgün konuş...o zaman senin dediklerin hepside sallamasyon...

Ben Villeneuve' ün Schumacher hakkında tek kelime iyi bir şey söylediğini ne duydum ne okudum. Eğer böyle bir şey olduysa kıyamet alameti demektir.

Madem savundu peki bunlar nedir?
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5267&r=14%2E09%2E2006+16%3A38%3A11
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5293&r=14%2E09%2E2006+16%3A38%3A11

Özellikle de bu: "Schumacher bir yalancı"
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5800&r=14%2E09%2E2006+16%3A42%3A38
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5811&r=14%2E09%2E2006+16%3A42%3A38

Ben düzgün konuşuyorum zaten. Ama sen de atıyorsun.
    En komiği de "hatta schumi büyük bir pilot böle şeye gerek duymaz cinsinden bişeyler sölemişti" demiş olman.
    O halde bu ne?
    "1997 F1 Dünya Şampiyonu Kanadalı pilot, F1 Racing dergisinde gelecek hafta yayınlanacak mülakatında, Schumacher'in gerçek bir kişiliğe sahip olmadığını ve emekli olduktan sonra çok kolay unutulacağını ileri sürdü."

Jacques Villeneuve öleceğini bilse Schumacher hakkında tek bir iyi söz söylemez.

• quote:

quote:

Ben Villeneuve' ün Schumacher hakkında tek kelime iyi bir şey söylediğini ne duydum ne okudum. Eğer böyle bir şey olduysa kıyamet alameti demektir.

Madem savundu peki bunlar nedir?
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5267&r=14%2E09%2E2006+16%3A38%3A11
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5293&r=14%2E09%2E2006+16%3A38%3A11

Özellikle de bu: "Schumacher bir yalancı"
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5800&r=14%2E09%2E2006+16%3A42%3A38
    http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=5811&r=14%2E09%2E2006+16%3A42%3A38

Ben düzgün konuşuyorum zaten. Ama sen de atıyorsun.
    En komiği de "hatta schumi büyük bir pilot böle şeye gerek duymaz cinsinden bişeyler sölemişti" demiş olman.
    O halde bu ne?
    "1997 F1 Dünya Şampiyonu Kanadalı pilot, F1 Racing dergisinde gelecek hafta yayınlanacak mülakatında, Schumacher'in gerçek bir kişiliğe sahip olmadığını ve emekli olduktan sonra çok kolay unutulacağını ileri sürdü."

Jacques Villeneuve öleceğini bilse Schumacher hakkında tek bir iyi söz söylemez.

iide yavrucak zaten adamlar yanar döner ben okuduğumu çok ii hatırlıomçhatta bende hayretler içinde karşıladım...alla alla montoya schumi yi savunuo die..belki sonra fikrini değiştirmiştir.birisine atıorsun diosan yalancı demye getiriyorsun demektir.yalanıda ancak şerefszler söler seçtiğin kelimelere dikat et...yanlış hatırlıyorsun yada yanlış görmüşsün gibisnden cvp wersen daha ii olur...cümle kurarken kelimelerini ii seç...karşındaki insanı tanımıyorsun çünkü...

• quote:

iide yavrucak zaten adamlar yanar döner ben okuduğumu çok ii hatırlıomçhatta bende hayretler içinde karşıladım...alla alla montoya schumi yi savunuo die..belki sonra fikrini değiştirmiştir.birisine atıorsun diosan yalancı demye getiriyorsun demektir.yalanıda ancak şerefszler söler seçtiğin kelimelere dikat et...yanlış hatırlıyorsun yada yanlış görmüşsün gibisnden cvp wersen daha ii olur...cümle kurarken kelimelerini ii seç...karşındaki insanı tanımıyorsun çünkü...

"Atıyorsun" kelimesini hiçbir zaman için yalan söylüyorsun ile eşdeğer görmedim. En azından "yavrucak" gibi bir hitap şeklinden daha masumane.

Normalde "yanlış hatırlıyorsun" derim. Kendim de "yanlış hatırlamışım" derim. Sadece Montoya' dan bahsediyor olsaydın "yanlış hatırlıyorsun" diyecektim. Ama Jacques Villeneuve deyince kendimi tutamayıp "atıyorsun" dedim. Çünkü ne okudum, ne duydum, ne de okuyan/duyanı gördüm. Okusam da inanmam. Ancak kendisinden duyarsam inanırım. Kendisinden duyduğum zaman da ebedi yolculuğa hazırlanmaya başlarım. Zira o zaman kıyamet kopacak demektir.

Niyetim kimseyi zan altında tutmak ya da bir suçlamada bulunmak değil. "Atıyorsun" sözünün anlamı da yalan ile eşdeğer değil. En azından benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 14 Eylül 2006; 17:03:25 >

• quote:

quote:

"Atıyorsun" kelimesini hiçbir zaman için yalan söylüyorsun ile eşdeğer görmedim. En azından "yavrucak" gibi bir hitap şeklinden daha masumane.

Normalde "yanlış hatırlıyorsun" derim. Kendim de "yanlış hatırlamışım" derim. Sadece Montoya' dan bahsediyor olsaydın "yanlış hatırlıyorsun" diyecektim. Ama Jacques Villeneuve deyince kendimi tutamayıp "atıyorsun" dedim. Çünkü ne okudum, ne duydum, ne de okuyan/duyanı gördüm. Okusam da inanmam. Ancak kendisinden duyarsam inanırım. Kendisinden duyduğum zaman da ebedi yolculuğa hazırlanmaya başlarım. Zira o zaman kıyamet kopacak demektir.

Niyetim kimseyi zan altında tutmak ya da bir suçlamada bulunmak değil. "Atıyorsun" sözünün anlamı da yalan ile eşdeğer değil. En azından benim için.

benim için öle onun için yanlış hatırlıyorsun de...

• Beyler uzatmayın sonuçta şumaherin ne olduğu belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Beyler uzatmayın sonuçta şumaherin ne olduğu belli.

Bencede hiç uzatmaya gerek yok.Schumacherin ne olduğu gerçekten belli.Tarih kurumaz bir kaynaktır.Bundan yıllar yıllar sonra F1 geçmişine şöyle bir göz atan her birey bunu çok net görecek.
  • Michael'i anlatmaya zaten kelimeler yetmez.Anlatsa anlatsa ancak matematiksel ifadeler anlatır.Rakamlar açıklar onu biraz.
    Kelimeleri kifayetsiz bırakan bir EFSANE o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Eylül 2006; 18:06:43 >
  • Whismarth Alonso'nun performansını övdü

McLaren CEO'su Martin Whismarth Fernando Alonso'nun Formula1 hakkındaki eleştirilerini görmezden gelerek İspanyol pilotun İtalya GP'sindeki performansını övdü ve yarışı podyumda bitirmeyi hakkettiğini söyledi.

Alonso Monza'da sıralama turlarında tartışmalı bir ceza almasının ardından Pazar günü yarış öncesi yaptığı açıklamada Formula1'i artık bir spor olarak görmediğini açıklamıştı.

"Aklından ne geçtiğini kim bilebilir ki. Eminim üzerinizde bu kadar büyük baskı varken ve şampiyonluğu kazanmaya çalışıyorken kuralların sizin alehinize geliştiğini görmek zordur." diyen Whismarth İspanyol pilotu korudu. "Kazanmak için bu kadar büyük bir tutkusu olmasaydı şu anda olduğu gibi harika bir sürücü olamazdı."

Önümüzdeki sene McLaren için yarışacak olan genç pilot, Monza'da yarışa 10. başlamış fakat yarışı yaşadığı motor arızasından dolayı erken bitmişti. Whismarth Alonso'nun harika sürüşünü överek "Çok iyi bir iş çıkardı, çünkü motor arızasını yaşamasaydı bulunduğu zor pozisyondan 3.lüğe çıkabilirdi." dedi.

"Aleyhinde gerçekleşen onca gelişmeyi düşünününce, performansı çok iyiydi. Sıralama turlarında lastiğinin patladıktan sonra durumu çok iyi idare etti ve yarışta da podyuma çıkması gerekirdi." diyen Whismarth sözlerine şu şekilde devam etti. "Kimi ve Michael açık bir şekilde herkesin önünde birbirleriyle yarışıyorlardı fakat Alonso da yaşadığı şanssızlık olmasa güçlü bir 3.lük elde edecekti."

TurkiyeF1.Com

tabi mclaren ceo su gelecek sezonki pilotunu koruyacak...acaba mclaren de yarışın içinde olsaydı bir pilotu ile ya da markalarda böyle konuşabilcek miydi?

• acaba alonso fisiyi geçerken ben sportmen miyim diye düşünüyor muydu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.