Şimdi Ara

Alnımı jiletledim perişan oldum [SS'li] Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
24.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alnımda istemediğim saçlar vardı bende permatikle aldım, eşşeklim ettim. Şimdi sırf saçlarımı öne atıyorum pis gözükmesin diye. Ayrıca eğiri büğürü çıkacak diye korkuyorum. Kesmezsem eskisi gibi olacağını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alındaki Saçları Jiletlemek: Bilmeniz Gerekenler

Alındaki saçları jiletlemek yaygın bir uygulamadır, ancak bunu yaparken dikkatli olmanız önemlidir. İşte alındaki saçları jiletlemeden önce bilmeniz gerekenler:

• Cildinizi tahriş edebilir: Jilet, hassas alnınızdaki cildinizi tahriş edebilir. Kızarıklık, yanma veya kaşıntı yaşayabilirsiniz.
    • Saçların daha kalın ve koyu çıkmasına neden olabilir: Jiletler saçları dipten kestiği için, yeni çıkan saçlar daha sert ve koyu olabilir.
    • Yara izi bırakabilir: Eğer yeterince dikkatli olmazsanız, jilet alnınızda yara izi bırakabilir.

Alındaki Saçları Almak için Alternatif Yöntemler:

Alındaki saçları jiletlemenin dışında, şu alternatif yöntemleri de deneyebilirsiniz:

• Cımbızla almak: Cımbızla almak, alındaki saçları tek tek almanın daha hassas bir yoludur. Ancak bu yöntem zaman alıcı olabilir.
    • Lazer epilasyon: Lazer epilasyon, alındaki saçları kalıcı olarak gidermenin etkili bir yoludur. Ancak bu yöntem pahalı olabilir.
    • Elektroliz: Elektroliz de alındaki saçları kalıcı olarak gidermek için kullanılan bir yöntemdir. Ancak bu yöntem lazer epilasyondan daha ağrılı olabilir.

Alındaki Saçları Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Alındaki saçları alırken şu ipuçlarını takip etmeniz önemlidir:

• Cildinizi temizleyin: Saçları almadan önce alnınızı ılık su ve sabunla temizleyin.
    • Cildinizi nemlendirin: Saçları aldıktan sonra alnınızı nemlendirin.
    • Hafif dokunuşlarla jilet kullanın: Jileti hafif bir açıyla tutun ve saçlara karşı yönünde nazikçe kaydırın.
    • Aynı bölgeyi tekrar tekrar jiletten kaçının: Aynı bölgeyi tekrar tekrar jiletten kaçının, bu cildinizi tahriş edebilir.
    • Jileti düzenli olarak değiştirin: Jileti düzenli olarak değiştirin, çünkü körelmiş bir jilet cildinizi tahriş edebilir.

Sonuç:

Alındaki saçları jiletlemek, saçları gidermenin hızlı bir yolu olabilir, ancak bunu yaparken dikkatli olmanız önemlidir. Cildinizi tahriş etmekten, saçların daha kalın ve koyu çıkmasına neden olmaktan veya yara izi bırakmaktan kaçınmak için alternatif yöntemleri düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Git berbere 3 numara yap. Böyle çok değişik durmuş. Daha kısayken belki güzel bile gözükebilir.
  • Artik Nickini degistirebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısalt cımbızla al ve sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Git berbere 3 numara yap. Böyle çok değişik durmuş. Daha kısayken belki güzel bile gözükebilir.

Hayır daha pis gözükür

• Hocam bunu yaparken nasıl bir ruh hali içindeydin

• Lazer epilasyonla alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: space.

Lazer epilasyonla alabilirsin.

Nerde nasıl? Lütfen bilgi verebilir misiniz?

• başka forumlar deliye hasret biz akıllıya
  • SevgilisiOlanMan kullanıcısına yanıt
    Cok detaylı bilgim yok ama Epiiasyon merkezleri falan var.buyuk sehırde isen cok daha kolay bulursun.her seansa ucret aldıklarından biraz tuzlu olabilir.aynı olay arkadasımın da basına gelmıstı bir ara ordan biliyorum bir arastır istersen

• Beyler bir yere gidemez oldum lütfen bi yardım edin gözünüzü seveyim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

başka forumlar deliye hasret biz akıllıya

Güldürdün gece gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Beyler bir yere gidemez oldum lütfen bi yardım edin gözünüzü seveyim lütfen

Kardes git berbere söyle utanılacak bir şey yok en iyi o bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Beyler bir yere gidemez oldum lütfen bi yardım edin gözünüzü seveyim lütfen

Bir yerw gitme sende. Kökü sende değel mi? Elbet uzat

• Bunun jiletle ne ilgisi var , jilet kıl çıkarmıyor veya gürleştirmiyor.Psikolojik muhtemelen ya oradaki saçların seyrelip minyatürleşmiştir yada erkek tipi dökülmelerde veya bazen vücut kıllarında kalınlaşma oluyor bu olmuş olabilir .
  • Benim alnım açılıyor diye üzülüyom sen fazla saç var diye
  • Gün geçsin ki bi sayko daha çıkmasın şu forumda...

• Top kılına benzemiş.
  • Berbere gidince çok da bi çözüm olacağını sanmıyorum. Kökünden alacak hali yok hadi aldı sonrasında daha gür çıkacak. Üstte dedikleri gibi en ideal çözüm lazer epilasyon gibi duruyor.

• Hocam bende de aynı şekilde var ama ben jiletle almadim, makasla kısaltıp cımbızla alıyordum o da çok acı veriyor. Ağda ile almayı dusunuyorum, bilen var mı nasil oluyor?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.