Şimdi Ara

Almayı düşündüğüm kitaplar, lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS TÜRKÇE: SıradışıAnaliz Bin Soruda Paragraf, Bilfen Soru Bankası

YGS TARİH: Palme Soru Bankası

YGS COĞRAFYA: Karekök Soru Bankası, Doğu Ateş Soru Bankası

YGS FELSEFE: Fem Konu Anlatımlı

YGS DENEME: Fem Türkçe Kapsül, Fem Sosyal kapsül denemelerini ve yukarıdaki soru bankalarını bitirdikten sonra hemen hemen her gün veya 2 günde bir deneme çözeceğim....

sizce bunlar ygs için yeteli midir? Bunların yerine hangi kaynakları önerirsiniz.
    Hangisinin daha faydalı olacağını bilmediğim için çok kararsız aldım, bir türlü alamıyorum kitapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 29 Eylül 2014; 17:07:54 >

• Sıradışı Analiz'i boş ver. Anka paragraf denemesi öneririm ben. O kadar soru bankası çözmek de vakit kaybı bana göre, soracakları birkaç tane ilkokul seviyesinde dil bilgisi sorusu, önemli olan paragraf. İstiyorsan Karekök paragraf soru bankası alabilirsin.

Tarihte Fem'i boş ver kolaymış, Palme iyi. İkinciyi almak istiyorsan Karekök iyiymiş.

Coğrafyada da Karekök iyi. Yalnız bu derslerden iki tane soru bankasına gerek var mı bilmiyorum, bana göre bir tane çözüp denemelere geçmek daha mantıklı. Ama alacağım diyorsan Doğu Ateş iyiymiş.
  • haklısınız. 2şer tane yeterlidir diye düşünüyordum. Vazgeçtim. Coğrafyam hiç iyi olmadığı için biraz ona ağırlık vereceğim. O yüzden belki ondan 2 tane çözerim. Çünkü lys'de de ygs coğrafya konuları var :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.