Şimdi Ara

almanyadan note 2 getirtmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranızda almanyadan note 2 veya farklı bir model getirtip kullanan oldumu ne gibi eksileri yada artıları oluyor
    aslında ben fiyat uygunsa getirttiricem
    kafam allak bullak oldu
    kimisi al ithalat garantili kullan diyor
    kimiside üstüne basa basa kvk genpa vsvs olanı al dıyor
    ithalat garantiliye param anca yetıyor sayılır 1300tl
    şimdi arkadaşlar dış ülkeden telefon getirtsem ıme kaydı yanı ne gerekıyorsa bana yazarmısınız ?
    toplam kaç para tutar burada kayıt vsvs yaptırmak
    astarı yüzünden pahalı olurmu
    bozulursa ne yapabılırım prosedür nedir saygılar

• arabulvar dan 1199tl ye alanlar oldu.sıcak fırsatlar note 2 bölümünü inceleyip alan kişilere sorabilirsiniz aslında.nasıl,güvenilirmi,sorun çıkar mı vs. vs. ben hiç kullanmadım bu siteyi ama limangonun bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyada Note 2 şuan da 500-600 Euro yani 1200 tl civarlarında telefonu 1250 ye aldığınızı varsayarsak Pasaport kaydı gerekiyor onada yine en az 250 tl vereceksiniz forumda bu fiyattan aşşağı yapan yok.
    Yani telefon sana 1450 e gelecek Tr dekiyle bir farkı kalmayacak üstüne üstlük Garantiside olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bings

Almanyada Note 2 şuan da 500-600 Euro yani 1200 tl civarlarında telefonu 1250 ye aldığınızı varsayarsak Pasaport kaydı gerekiyor onada yine en az 250 tl vereceksiniz forumda bu fiyattan aşşağı yapan yok.
    Yani telefon sana 1450 e gelecek Tr dekiyle bir farkı kalmayacak üstüne üstlük Garantiside olmayacak

Kayit 100tl
    lutfen yanlis yonlendirme yapmayiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazlarda garanti ne işe yarıyor anlamadım. 2009'dan beri garantili alıyorum 2-3 kere garantiye gitti hepsinde kullanıcı hatası dendi. E telefonun başına garanti dahlinde gelebilecek en büyük sıkıntı yazılım çökmesi olur heralde.(Kutudan arızalı çıkma ihtimalini es geçtim) Bunuda kısa bir çalışmayla düzeltiliyor. Açıkcası ben bir sonraki cihazımı paralel ithalat almayı düşünüyorum.

Birde ithalat garantili iş yapan yerler genelde cihazı 1-2 ayda yolladığına dair internette pek çok olumsuz yorum var. Bunuda göz önüne alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShhLe

quote:

Almanyada Note 2 şuan da 500-600 Euro yani 1200 tl civarlarında telefonu 1250 ye aldığınızı varsayarsak Pasaport kaydı gerekiyor onada yine en az 250 tl vereceksiniz forumda bu fiyattan aşşağı yapan yok.

Kayit 100tl
    lutfen yanlis yonlendirme yapmayiniz.

Geçici kayıttan bahsediyorsaniz oyle, isterseniz forumda bi bakın gerçek kayitlara ne kadar öyle gelin

• 450 euro şuan almanyada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

450 euro şuan almanyada

nerede 450 euro ben bir tanıdığıma sordum 600 euroya gordum dedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

450 euro şuan almanyada

nerede 450 euro ben bir tanıdığıma sordum 600 euroya gordum dedi

Mediamarktta. Ben HTC One' ı 600 euroya aldım.

mediamarkt.de den bakabilirsin.

Ayrıca IMEI kaydı da 250 TL falan değil 115 lira. Üstüne bir de şubenin belirlediği bir miktar para veriyorsunuz. Burası küçük yer olduğu için ben 25 tl verdim. IMEI kaydı toplam 140 liraya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber518 -- 30 Mayıs 2013; 8:07:32 >
  • Almanyada daha pahalı Türkiyeden garantili al tertemiz kullan kafan ağrımaz hiç yoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ev Terliği

Almanyada daha pahalı Türkiyeden garantili al tertemiz kullan kafan ağrımaz hiç yoktan

ilk defa benle aynı düşünen birine rastladım kesinlikle katılıyorum arkadaşa kayıt , garanti uğraşma
  • Dogru note 2 1150 civari geliyor
    indirimle garantili 1400 e bile bulunabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.