Şimdi Ara

Almanyadan 2nci El Araç Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyadan tr fiyatına göre gayet cazip 2nci el araçlar buluyırum ancak araçlar almanyada kayıtlı bunları alıp trye getirmek olabilir mi???

• Hiç heycan yapma yok öyle bişey ...

Getiricem dersen 10 bin € luk araba 20 bin € ya geliyor ...
  • aslında ytl fiyattan satılıyor fiyatta 45bin ytl..ne gibi masraflar olabilirki??
  • zart vergisi zurt vergisi... gümrükten kurtarmak mesele...
  • imkansızzz.....

zaten galericileri kayırma yasasına göre 3 yaşından böyük araba sokmak mümkün değel.doğrudan gümrüğe takılır ve 4-5 yıllık garaj cezasını çektikten sonra açıkarttırmaya girer...hee bu açıkarttırmaya seni de sokuyolar.orası güzel

1-3 yaş arası araç için gümrük ne değer biçerse(aldığn arabanın faturasında 3000lira yassa bile gümrük bildiğini okur) yaklaşık %128 vergi bindirdikten sonra içeri sokabilirsin.

25 yaş üstü klasik araçlar için ise eskiden 1500liraya klasik belgesi çıkarılırdı ve başka hiçbi belgeye gerek kalmadan içeri sokabilirdin.ben de bu yöntemle bi kaç markan alcaktım.transamlar 500 liraya gidiyor orada.ama ben getiremeden bunu da kaldırdı hökümetimiz.sağolsunlar...

• o zman burda alcaz maalesef 2005 bmw 520 ia tr fiyatı 90bin ytl tam 2 katı yani insan acıyo almanya fiyatlarını görünce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 3 Ocak 2007; 1:38:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.