Şimdi Ara

Almanyada Üniversite ve YGS-LYS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swizzz

Lise diploma notunuz, ÖSYM yani yerleşme puanınız, vb gibi notlarınıza göre NC puanınız hesaplanır başvuran öğrencilerin ortalaması hesaplandıktan sonra kabul alırsın veya alamazsınız. Ümit ediyorum kabul alabilirsiniz. Kabul aldıktan sonrası önemli Münih teknik okuması kolay bi üniversite değildir.

Hocam nc puanında tek etkili olan lys puanı. Açıkçası herkes farklı şey söylüyor birileri diyor nc ye gerek yok diğeri diyor gerek var, işimi garantiye almak için lys den okul puanı dahil 380-400 yapmak lazım.

Bu arada büyük ihtimalle bizim sınav sonuçları açıklanma tarihi ile tum tarihi uyuşmuuor bu yüzden uyuşan bir üniversiteye şartlı kabul alıp bir yıl sonra üniversiteye başvurman gerekiyor.

Ösym kazandı belgesi 10 yıl geçerli o konuda sıkıntı yapma bende seneye almanyada okumak istiyorum umarım olur bu arada bence münichde okuma aşırı pahalı diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isamilakman

Hocam bende seneye munihe lmu hukuka erasmusla gitmeyi düşünüyorum.Okul hibe olarak aylık 400 euro olacak şekilde 10 aylık ücreti toptan veriyor.Parayı çok harcayan birisi değilim, temel ihtiyaçlarımı giderecek şekilde kullanırım, erasmusa gezmeye tozmaya bara puba değilde hakikaten dil öğrenmeye ve üniversite tahsilimi orada devam ettirmek için gitmek istiyorum.
    1-Aylık 400 avro ile münihte geçinebilirmiyim?Ve ya bu para yetmeyecekse ek iş imkanları nelerdir, erasmus öğrencisi için
    2-Erasmustan bittiği halde lmu'da hukuk tahsilimi devam ettirebilir miyim?
    3-Almancaya yeni çalışmaya başladım.Seviyem başlangıö düzeyinde seneye ekime kadar toparlayabilir miyim?Önerilerin neler?
    4-Almanya'da eğitimime devam etmek buradaki hukuk tahsili mi bırakmaya değer mi?Lmu için ankara hukuku bırakacağımı düşünüyorum açıkçası
    5-Munih te para olmadan geçinemezsin diyorsan şu universitelerin hukuk bölümünde de erasmus yapma imkanım var hangilerini önerirsin.Almanyaya okul 400 avro olacak şekilde veriyor tüm şehirler için..Ayrıca eğitiminin de iyi olması önemli devam etmeyi düşündüğüm için.
    University of Koeln

Universitat Bremen

Ludwig-Maximilians-Universitat Munchen *Hedefim

Universitat Saarland

Universitat Augsburg

Georg-August-Universitat Göttingen

Universitat Mannheim

Passau University

Eberhard Karls Universitat Tübingen

Universitat Regensburg
    6-Erasmustan sonra almanya da eğitime devam edersem basıl geçinebilirim?

400 euro ile münihi unut sadece kalıcak yerin belki bundan daha fazla tutucak. Eğer almanca 0 dan kasıyorsan bence bulaşma hele ki hukuk gibi bir bölümde eğer ingilizcen varsa bence ingiltere fln tercih et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Kyk nın kesilnediğini öğrendim erasmus süresince.Ailede biraz destek çıksa 600-650 euro aylık oluyor aslında.Kafam bi de şuna takıldı:hochdeutsch konuşulan yerlere daha kolay mı adapte olabilirim hochdeutsch konuşulduğu şehirler bölgeler nereleri?Onun dışında yukarıdaki şehirlerle ilgili bilgi verebilirseniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Tutturman gerekiyor. NC yi internetten bakabilirsin

Bu puanı nasıl hesaplayabiliriz internette bulamadım.

• Arkadaslar merhaba olayı tam anlayamadım.Ben eczacılık okumak istiyorum suanda ortalama 400 (okul puanı ile 450) alıyorum buyuk ihtimal sinavdada aynısı gelecek.Diyelimki bu puanla ıstanbul da bir üniversiteyi yazdim oradan Almanyaya nasil gecis yapacağım!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.