Şimdi Ara

Almanya vize red ihtimali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10 aralıkta başvurumu yaptım turistik/ziyaretçi vizesi tek giriş için.SSK lı çalışanım 4 yıldır.Banka hesabım yoktu önceden, başvurudan 3 - 4 gün önce bi hesap açıp paramı buraya yatırdım 7 bin küsür tl.Uçak biletlerinin ödemesi yapıldı gidiş-dönüş bunuda belgeyle gösterdim.Diğer tüm evraklarım tamdı.Başvuru esnasında idatada ki bayan"Konsolosluk yeni açılmış hesaplara sıcak bakmıyor" dedi ve bana dilekçe yazarak sebebi açıklamamı istedi."Önceden birikimin vardı.Yurtdışına çıkmak için banka hesabına ihtiyacım olduğunu öğrenince hesap açtırdım ve paramı buraya yatırdım.Önceden herhangi bir hesabımın olmaması ihtiyaç duymamış olmamdan kaynaklanmaktadır" gibi bir şey yazdım verdim.Davetiyemde var.Sizce hesabımın yeni açılmış olmasından dolayı red mi verecekler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 15 Aralık 2014; 0:17:19 >



  • 4 yıldır aynı iş yerinde mi çalışıyorsun? iş yerinden gerekli tüm evrakları aldınmı. izin kağıdı, vergi levhası fotokopi, sicil gazetesi foto kopi, oda kaydı foto kopi, işe giriş bildirgesi, ssk a 4. vsr?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maikside30

    4 yıldır aynı iş yerinde mi çalışıyorsun? iş yerinden gerekli tüm evrakları aldınmı. izin kağıdı, vergi levhası fotokopi, sicil gazetesi foto kopi, oda kaydı foto kopi, işe giriş bildirgesi, ssk a 4. vsr?
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3506E4896 -- 1 Mart 2015; 16:03:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3506E4896

    .

    Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba

    13-15 mart tarihinde Almanya için vize başvurusu yaptım bütün evraklarım tamam Alman arkadaşımdan davetiyem mevcut.
    13 mart cuma günü uçağım var ama dün aldığım bilgiye göre tarihler inandırıcı olmadığı için vize red edildi.
    uçak biletim promosyonu oldugu için iptal yada erteletme de yapamıyorum erteletme olursa ise ek olarak 160 eur ücret istiyorlar.
    ne yapmalıyım acil bilgi ver yardımlarınızı rica ederim.




  • ebroski E kullanıcısına yanıt
    kardesım 13 15 mart ıcın vıze basvurusu yapmıssın ucuusun 13 mart tabıkı bıraz suphe uyandırıcı bır msj vermıssın her ne kadar dogruysa neden uçus tarıhlerını ılerı kı bır tarıhe almadın yada orda kac gun ıkamet edeceksın 13- 15 mart basvuru yapmıssında ucusun neden 13 mart herseyın supheli yanı bıraz sacmalamıs gıbı olmuşsun red yedıysen sıkıntılı ama sana bırdaha vıze vermıyecegız dıye bırsey yok ınandırıcı ol ve tek yaptıkları sey senın oraya gıdıp gerı donme ıhtımalın bu sadece hakkında hayırlısı red yemıssın ama 2 kez aynı hataya dusme vıze basvurun ve ucak tarıhlerın arasında mınumum 20-25 gun oynasın daha saglık olur ornek verım 15 martta basvurun var nısan 10 VEYA 15. BRD GIRIS YAPACAKSIN BU SEKILDE ANLAMLI VE DOLAYLI OLSUN BASVURUN SAĞLICAKLA KAL INSALLAH ISTEDIN SONUCU KISA ZAMANDA ALIRSIN....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 10 Mart 2015; 11:32:20 >
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    merhaba,acıkcası ilk defa vize başvurusu yaptım ve yanlış işlem yapmamak adına acenta aracılığı ile vize evraklarını hazırladım beni konu hakkında uyarmadılar malesf.
    bugün konsolosluğa redde itiraz dilekcesi verdim. sadece ilgili tarihlerde izin alabildiğimi ve 16.03 tarihinde iş başı yapacağımı belirttim ek olarak şirketten adığım izin formunu ekledim. ama sanırım 2 gün içerisinde olumlu yada olumsuz cevap almam mümkün değil.bütün param da yandı gercekten cok mağdur oldum:(
  • ebroski E kullanıcısına yanıt
    arkadasım cok buyuk yalnıs 2 gunde vıze vermezler ne ıcın gıdıp gelecegını de belırtmedıysen eger tıcarı amaclı basvurmadıgın surece 2 gunde vıze cıkması cok buyuk suprız eskıden bundan 7 -8 sene önce konsolosluktan basvuru yapıyordun sabah basvuru ogleden sonra vıze verıyorlardı sımdı o sıstem kalktı bu yuzden bunlara cok dıkkat edılmesi gereklidir bır daha kı sefere bunu göz önunde bulundur dedıgım gıbı basvurunu gerekırse 1 ay önceden yap sonucu bekle max 30 is gunu mınumum 7-8 gunde sonuc da cıkabılıyor bu yuzden acelecı olmayın evraklarınızı tam sekılde teslım edın gerısı tefferuat olacak beklıyip göreceksınız. sızın suan ki durumunuza uzuldum yanı ınsanoglu yanlıs yapmayım dıye yardım alıyor ama malesef bazen de böyle durumlara düşebiliyor insan... umarım ınsallah bır daha kı sefere sevınırsın..
  • almanyanin red ihtimali cok yüksek
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    itirazımdan bir gün sonra arayıp görüşmeye çağırdılar bir dünya soru sordular sonra durumunuz şüpheli düşünmemiz lazım biz sizi ararız deyip gönderdiler :) artık güleyim mi ağlıyalım mı bilmiyorum sadece hafta sonu arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum nedir bu iş anlamadım:) çalıştığım yer belli sigorta bilgilerim belli :)
    en azından olumsuz dönselerdi bari :(itiraz sonrasında ne kadar süre sonra netleşiyor. ayrıca 0212 334 6167 nolu telefonu arıyorum ya çalıyor yada kimse cevap vermiyor.
  • ebroski E kullanıcısına yanıt
    Bekleyıp göreceğiz Belki olumsuz sonuclanabılır ama en son pasaport size teslim edılecektir birşekilde buyüzden beklemekten başka çaren yok..
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    zaten pasaportum bende. dün aradıklarında pasaportunuzu alın gelin dediler ama gittiğimde pasaportu bile sormadılar:( ortalama sonuçlanma süresi nedir? olumsuz da olsa dönüş yaparlar mı?
  • Şuan pasaport senın elınde mi? Itıraz ettıysen pasaport da Sneın elındeyse büyük ıhtımal seni çağıracaklar pasaport isteyecekler ama red etme ihtimali yuksek senı kısa zamanda çağırırlar kac gün Sürer bilemem ama ıncelemeye bağlı işlem Süreci degısebilmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 12 Mart 2015; 17:09:21 >
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    evet pasaport bende dün istediler ama milyon tane soru sordular ve pasaportu görüşme sırasında istemediler sizi ararız dediler düşünmemiz lazım şüphe uyandırıyor durumunuz dediler:( en azından olumsuz diye cevap verseler de beklemesem boşuna zaten yarınki biletim de yanadı:(
  • Kardeşim yalnıs anlama ama sana bu konumda iken vize vermezler zaten şu da var ki uçuşun yarın bu da demek oluyor ki pasaportunda elinde olduğuna göre yarın ki Uçusun zaman aşımına uğrayacak.Uçak biletin yandı.senden yenı tarıhlı rezarvasyonu isteyecekler ama Öncesinde sana sorabılırler tekrardan gitmek isteriyormusun diye ve senden tekrardan işlem yapmanı talep edecekler... pasaport ve yeni tarıhlı Uçuş rezarvasyonu,seyahat sağlık sıgortası vs vs .. Ben Herzaman dıyorum bu konuda acele etmeyin.ve Uçuş tarıhinden minimum 1 ay önce vize başvurusu yapın kı herhangı bir olumsuz sonuçla karşılaşmayın..
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    artık bütün umudum gitti :(:(:( en azından arayıp vermiyoruz vize desinler:( yada vize verecekler ise yeni tarihli rez. ve sigorta yaptırırım ama yeterki olumlu olmusuz netleşsin:(
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    bugün konsoloslogu aradım. kendileri tarafıma yazı gönderecelerini söyediler.. su red yazısı oluyor değil mi?
  • ebroski E kullanıcısına yanıt
    büyük ıhtımal ile zaman aşımına ugradı ve red cevapı alacaksın ama bir daha kı sefere mınumum 1 hafta 10 gunluk vıze iste hatta davetıyen de olsun kı senın için avantaj sunar ınsallah bir daha böyle bır yalnış yapmazsın..sağlıcakla kal..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 13 Mart 2015; 10:37:02 >
  • coder1940 kullanıcısına yanıt
    cok moralim bozuldu davetiyem vardı zaten :(
  • ebroski E kullanıcısına yanıt
    ve ayrıca bir sonraki başvurumu ne zaman yapmalıyım? bu sefer şirket davetiyesi alacağım
  • ebroski E kullanıcısına yanıt
    kardes sen 2 gunlıuk vıze istemişsin hemde tarıh 2 gun öncesınden vısa basvurusu yapmıssın madem öyle bır durum wardı daha erken basvuru yapsaydın 2 gunluk değilde 10 gunluk alsaydın belkide sımdı elınde olacaktı vızen demek ıstedımı anlamıssındır senın gıtmenı suphelı bulmuslar ve dırek red almışsın bu aşıkar ama dedıgım gibi dene bır daha ki sefere ayrıca acele etme onlar sana ucusundan mınumum 3 gun önce sana donus yapacaklar olumlu olumsuz anlatabıldım mı sıkıntı stress yapma bende senın gıbı beklemek istemıyordum bundan 10-12 sene önce sabah vize basvurusunda bulunuyordun ögleden sonra vıze alıyordun artık bu kalktı evrakların ıncelenıyor yabancılar daıresınden onay gelıyor vs vs derken mınumum 1 haftaya yakın sure zaman alabılıyor yogunluga göre de bu zaman degısebılıyor ama senın basvuru ıle ucus tarıhın cok yakın oldugu ıcın onlarda şüphe uyandırmıs ve bu yuzden red yemıssın gidiş amacın ve en önemlisi bu sahıs gıdıp gerı gelecek mı ıhtımalı var bu yuzden herseyın ıncelenıyor ona göre onay alırsın almazsın onlara kalmıs ben ayın 17sınde ucuyorum duseldorfa benım vızem 16 17 iş gununde acıklandı herseyım tam eksıksız evrak davetıye sponsor vs vs acele etmıyecceksın zaten onlar sneın ucus tarıhını de göz önunde bulunduruyorlar.. inşallah bir daha kı sefere alırsın ne dıyım baska ki bilemıyorum... ben ilk defa şhengen aldım daha önce senagal vızem vadı.. ben yaza dogru da alman vatandası ıle yabancı uyruklu kendısi aile birlesımı yapıyorum bakalım benım surec daha uzun olacak bu tur vıze basvuruları 2 3 ayda surebiliyor butun ıncelemeler yapılıyor yanı sonuc ne olursa olsun seve seve verecekler öyle yada böyle yanı beklemekten baska care yok .




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.