Şimdi Ara

Almanya'dan Türkiye'ye Para Yollama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Almanya'dan bir arkadaşım Türkiye'ye bana para yollayacak fakat nasıl yollayacağını bilmiyor ve yolladığı vakit para kesintisi olurmu diye soruyor ( burdan ben çekerken yada o ordan yollarken )..

PTT'ye adıma yollayabilirmi acaba ?

Yoksa banka hesabımamı yollaması gerekir ?

Şimdiden vereceğiniz cevap için çok teşekkür ederim gerçekten acil bu bilgiye ihtiyacım var..

• Western-Union 50 euro için 15 euro kesinti yapıyor bu yüzden bu yöntemi es geçtik :D

PayPal üzerinden yatırmasını söyledim bu seferde arkadaşım kabul etmedi korktu hobaa bunuda es geçtik :D

Banka hesabıma yatırması için öneride bulundum şuan net birşey çıkmadı pazartesi en geç salı bankalarla görüşcek öyle cevap vericek :D

Sizce bu fikrim nasıl arkadaşlar..

Ben bi zarf almasını söyledim ve bir A4 kağıdına mektup yazmasını yada kartpostal alıp zarfın içerisine koyupta arayada parayı sıkıştırmasını söyledim sanırım en masrafsız yöntem budur :D

Sorun çıkar mı sizce arkadaşlar böyle yapsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaLaTaPaLaCe -- 10 Nisan 2010; 19:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaLaTaPaLaCe

Western-Union 50 euro için 15 euro kesinti yapıyor bu yüzden bu yöntemi es geçtik :D

PayPal üzerinden yatırmasını söyledim bu seferde arkadaşım kabul etmedi korktu hobaa bunuda es geçtik :D

Banka hesabıma yatırması için öneride bulundum şuan net birşey çıkmadı pazartesi en geç salı bankalarla görüşcek öyle cevap vericek :D

Sizce bu fikrim nasıl arkadaşlar..

Ben bi zarf almasını söyledim ve bir A4 kağıdına mektup yazmasını yada kartpostal alıp zarfın içerisine koyupta arayada parayı sıkıştırmasını söyledim sanırım en masrafsız yöntem budur :D

Sorun çıkar mı sizce arkadaşlar böyle yapsak ?

Evet çıkar zarf ile para taşınmaz.büyük ihtimal zarfta para da kaybolur.En güvenli ve ucuz yöntem paypaldır..

• havale yaptır olsun bitsin..
  • konuyu güncelleyebilirz banada tam tersi lazım türkiyeden almanyaya, western union en iyisi fakat 15€ komisyon alıyor ve çok açıkçası mektupda riskli başka neler olabilir acaba ?
  • şu dernek mi neydi ona vesin sana gönderirler
  • Halam İtalya'dan 50 Avro gönderecekti doğum günüm için, zarf açılmış ve para alınmış şekilde geldi. Alan kullanamasın inşallah. Haram zıkkım olsun. Evlat acısı çeksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havale
    8 yada 6 euro olması lazım havale masrafı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperROCK

Havale

tüm bankaların aynımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperROCK

Havale

tüm bankaların aynımı ?

Evet
  • Transferwise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttqq -- 12 Haziran 2020; 14:48:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.