Şimdi Ara

Almanya'da Türklere Karşı Bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar 2 aydir Almanya'da Riedlingen bolgesinde yasiyorum ve uzun bi sure de burda yasamaya devam edecegim gibi duruyor. Burasi Almanya'da Turklerin cok fazla yasadigi bir bolge degil genel olarak Avrupada baska ulkelerden goc etmis insanlar burda yasiyor ancak yerli Alman sayisi da oldukca fazla. Burda yasayan Turkleri merak ediyorsaniz genel olarak cer cöp islerde ugrasiyorlar. En fazla calistiklari is alani yemek sektoru ancak cogunun kendine ait lokantasi yok cogu komi, bulasikci, temizlikci olarak calisiyor yani benim tanidigim 1 ya da 2 tane Turk dukkan sahibi anca vardir. Buyuk sehirlerde zaten Turk dukkan sahibi gorme ihtimaliniz cok az cunku sehir buyudukce gider artiyor Turkler Almanyada agirlikli olarak kirsal kasabalarda yasiyolar. Benim burda cok Alman tanidigim var. Turklerden sikayetci degiller ancak Almanyada olmasalar daha iyi olur da diyolar acikcasi. Ayrica Turkiyeyi cogu 3.sinif ulke olarak goruyor adamlara Turkiye hakkinda bildigin 3 sey ne diyince direk islamische länder(islam ülkesi), araplar, ungehobelt (görgüsüz) diyorlar. Ayrica Turkiyeyi cogu konuda da ciddiye almiyorlar siyaset olsun, spor olsun, baska sektörler olsun pek takmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 12 Mart 2017; 3:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizler suriyelilere ne göz ile bakiyorsak onlarda bize o gözle bakıyor.Adamlar haklı.Almancılar görgüsüzdür.Altlarında f segmenti araba vardır ama "gecinemiyoh" diye ağlarlar.Çoğu Türkiye kelimesi geçince hüzünlenir ama kâti suretle gelmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Bizler suriyelilere ne göz ile bakiyorsak onlarda bize o gözle bakıyor.Adamlar haklı.Almancılar görgüsüzdür.Altlarında f segmenti araba vardır ama "gecinemiyoh" diye ağlarlar.Çoğu Türkiye kelimesi geçince hüzünlenir ama kâti suretle gelmezler.

Bmw ve mercedes bayilerinde e klasse ve f klasse araclarin basinda her zaman mutlaka Turk oluyor. Alman biri en fazla c klasse araç bakiyor cunku arabayi ulasim araci olarak goruyor. Bizimkiler oyle degil bizimkiler statu gosterme araci olarak goruyorlar.

• Adamlar gidip vw sharan alır.Renault espace alır büyük geniş olsun diye.Bizim görgüsüz Türk,gider 7 serisi alır.Cls alır.S veya a8 alır.Sonrada "Almanyada geçinilemiyor" der.

• Ne alaka?Sadece islama saldırmak için provakasyon yapıyorsun.Almanyada hristiyan Türk veya ateist Türk yok mu?

• Bugüne kadar tanıdığım hiç bir Almandan Türkler hakkında iyi birşey duymadım ben.

Orada okadar ahmakça şeyler yapmış ve yapıyorlar ki çingeneler bile daha üst seviye Türklere göre.

• Almanya'da Reis'in popülaritesi varmı kardeş?

Alman halkına Erdoğan'ı sorsak ne der?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Francis'e katılıyorum,

Frankfurt'da bir süre bulundum,

Kaldığım süre boyunca Türklerle sorun yaşadım ! Polis merkezine gitmek zorunda kaldım.. Polisler bile şaşırdı. Siz Türkiye'den gelmiş bir Türksünüz ve buradaki Türk ile sorun yaşadınız, Gerçekten hayret edilesi bir durum dediler :) ve eklediler Türklerden bıktık, bazıları gerçekten bu ülkede olmamalı hatta size bakınca sizin Türkiye'de yaşadığınıza inanasım gelmiyor gibi bir muhabbete döndü olay.. Neyse ki çay sevdiğimizi biliyorlar hemen Kadın polis memuru çay ikram etti ^^ polis evi desem daha doğru olur bizim buradaki karakol gibi değil.. alın beni de alın polis yapın :)

Almanlara gelirsek.. Bazı yerlerde;
    Adamlar bizimkilerden bıkmışlar, Elbette iyi insanlar var Türk arkadaşı olan çok, fakat iyi %5, Gerisi olmasa da olur dedikleri %95 arasında... Türbanlı ve sakallı insanlardan hoşnut değiller hatta hiç sevmiyorlar diyebilirim. Ama saygılılar madem öyle olması gerekiyor sıkıntı yok fakat orta doğu haberlerine baktıklarında bu insanlardan korktuklarını da söylüyorlar. Çünkü algı çok önemli ve terör/terörist algısı çok yüksek olmuş bunlarda, son olarak süriyelilerin de gitmesi ile tavan yapmış bu durum. Kaldı ki suriyeliler gerçekten Türklerden daha çok sorun çıkartıyorlar en son paketlemişler bir kısmını..

Türkler oradan ahkam kesiyor ama ! Onlara şunu diyorum..

Yahu madem bu kadar çok seviyorsun gel burada yaşa, Neden yaşamıyorsun. Çünkü rahatı bırakıp gelemiyorlar. Aç karınlarını kaçak çalıştığın işlerle ve üstüne devlete açız açız bakın çalışamıyoruz yoksuluz deyip belgeler götürüp yalvarıyorlar.

Türkiye'ye geldiklerinde benim mercedes'im var havası basmayı bilirler. Şöyle rahatız böyle haklarımız var artistliği yaparlar. Yaşamadıkları ülkenin geleceğine etki etmeleri de cabası bir de bunlara oy hakkı çıkardılar..

Gelin şurada yaşayın desek Türklükten vazgeçecek tipler, Yaşadıkları ülkelerin düzenini bozmak içinde ellerinden geleni yapmaktalar. Çok seviyorsanız gelin yerinde sevin. Bir de burada görelim o sevginizi. Rahat rahat oturduğunuz yan gelip yattığınız ülkelerden değil.

Özetle Avrupa neden böyle insanları istesin ? Orada ki insanların kafasındaki profilimiz çok kötü, ayrıca Türklerin hepsi ezik seviyesinde işlerle uğraşıyor adam gibi iş yapan çok azdır. ...

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsun da dünya bizi arap, cahil ve terörist sanıyor.
  • Bunda ıslamın suçu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Turkler ya donerci ya ayakkabici zaten. Ya da genelev isletiyor. Almanya'da alayi boyle. Ha bir de oto tamircisi.

Doktormus, muhendismis, pilotmus, avukatmis, ara ki bulasin.

Saygi gorecek is yapmiyorlar ki saygiyi hak etsinler. Bir millet oldugu gibi tumden bulasikci olursa, oyle muamele gorursun.

1ci nesil dersen anlarim, ama almanya'da artik 3cu nesil turkler var, onlar da ayni kafa. bunlarin cocuklari da ayni kafa.

Yarim turk yarim gavur olarak devam edecekler hayatlarina o bozuk turkceleriyle.

Sosyal yardimlarin gozunu seveyim.

yavhehe. seni bu yunan adaları konusundan beridir takip ediyorum dostum,yorumların çok yanlış. muhalif olacağım yerde ciddi ciddi ülke insanını kötülüyorsun. unutma bu ülke akp yanlılarından oluşmuyor sadece.

• İyi de ben anlamıyorum Ak Parti iktidarı güçlendikçe Almanya, Hollanda ve Norveç'e sığınan, kaçan, giden bir sürü insan vardı hala da plan yapıp hazırlananlar var.

Peki bunlar kendilerini okumuş, aydın ve meslek sahibi olarak görüyorlar ve değerlerinin Türkiyede harcandığını beyan ediyorlardı.

Peki nerede bunlar hepsi bulaşıkçı mı oldu?
  • Ciddiye alınacak neyimiz var ki ?
  • Kendisini birey olarak geliştiremeyen herkes için sonuç aynıdır

Kapital dünyada para geçerlidir ama yine de insanın adamlığına eğitimine düşüncelerine sözlerine bakılır.

• BEnde tatile gittiğinde otellerde gördüğüm bütün Almanlar kaba,oturmasını kalmamasını bilmeyen tipler.Kendileri bir b.k olsa tamam diyeceğim.Pis Almanları tanımasak anlayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.