Şimdi Ara

Almanca kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil olarak ta sevmiyorum . Yani ingilizce varken ne işime yarayacak . Ayrıca dünyada kaç tane alman var be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fünf nach acht ne kadarda uzmanım
  • Almancayı severim almancayı öğrenirsen ingilizcede falan hiç zorlanmazsın almanca ve ingilizce birbirine çok benziyor
  • Notlar +70

• bu cogullari ve der die das olayini cozersem ana dilim gibi konusurdum ya iksde

• Almancadan nefret ediyorum tamamen kişisel sebeplerden ayrıca lisede almanca dersi diye gösterdikleri tam bir saçmalık çoğu lisede önemsenmiyor zaten. 8 sene ingilizce dersi gören öğrenciler ingilizce öğrenemezken 2 senede almanca mı öğrenecekler bence tamamen zaman kaybı o dersin yerine daha başka bir şey konulabilir öğrenmek isteyen zaten sonradan öğrenebilir lisedeki almanca dersi öyle fırsat falan değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

quote:

Welche Teile hast du nicht verstanden?Wenn es möglich ist,werde ich zufrieden sein,dir zu erzaehlen..

Almanca akar la,ingilizceye de bin basar

A1 almancası detected.

Usta b2 derece ama,şimdi burada konjunktiv mi kullanayım,möglicherweise falan mı kullanayım,aklıma gelmedi

Adamlar kaba diyor, der die das diyor, almanlardan ve hitlerden nefret ederim diyor. Hani b2 dedin ya, bu kadar cahilliğin karşısında sana sarılasım geldi la, ülkeye bak, insanların bilgisi yok fikri var, abi r harfini alman gibi değil de fransız gibi söyleyin o zaman, şimdi çok mu nazik oldu, artikel germen dillerinin hepsinde var, İngilizcede bu kadar önemli değil belki haklısınız ama, konuştuğunuz dil Türkçeyken gidip Almanca çok zor, kaka demek de ayrı bir komik oluyor, sevmiyorum böyle bilmeden yorum yapanı da arkadaş...

uniqe11; Kardeşim üniye geç, sana 24 haftada b2 seviye almanca öğretirler, sen 2 yıl diyorsun, ingilizce öğrenmek hele çok daha kısa sürer...(Tabiki tercüman düzeyinden bahsetmiyoruz, ancak 2 yılda o düzeye de erişilir.) 8 yılda İngilizce öğrenemeyenin sorunu kendisinde araması lazım, hele 2 yılda Almanca nedir...

• Duolingo adında bir sitede almanca öğrenmeye çalışıyorum bende.

Ne kadar öğrenebilirim seviyesi ne kadardır bilgisi olan varmı_?

Ne güzel dil öğreniyorsunuz bunun nesi kötü yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Welche Teile hast du nicht verstanden?Wenn es möglich ist,werde ich zufrieden sein,dir zu erzaehlen..

Almanlardan ve hitlerden nefret ederim zaten bir de zorla bunlarin dilini ogrenmek sinir ediyo insani

Hitlerden niye nefret ediyon ki aynı kafadasınız işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrctn -- 26 Mart 2014; 21:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrctn

quote:

quote:

Almanlardan ve hitlerden nefret ederim zaten bir de zorla bunlarin dilini ogrenmek sinir ediyo insani

Ne alaka

• İlk öncelikle 2 senede almanca öğrenilemez diye bir tezim yok. Böyle bir şey iddaa ettiğimi yazmadım. Ben lisede verilen eğitimden bahsediyorum. Ayrıca eğer zorunlu verilen 8 senelik eğitimde ingilizce öğrenilseydi bugün bu ülkede ingilizce kursları bu kadar iş yapmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

İlk öncelikle 2 senede almanca öğrenilemez diye bir tezim yok. Böyle bir şey iddaa ettiğimi yazmadım. Ben lisede verilen eğitimden bahsediyorum. Ayrıca eğer zorunlu verilen 8 senelik eğitimde ingilizce öğrenilseydi bugün bu ülkede ingilizce kursları bu kadar iş yapmazdı.

İngilizce kurslarının olma sebebi insanların tembelliği, tamamen sayısalcı zekidir tabanlı bir eğitim var ülkede, dilciyim dediğimde sayısala puanın yetmedi mi diyen dedem vardı ki ben dile son sene geçmiş bir insanım, yani bir insan dili ders olarak görmezse, gerçekten her kelimeyi not alan, kendini geliştirme çabasında bir dil meraklısı olursa 2 yılda dilde uzmanlaşır, ülkedeki eğitim sistemi yanlış demek istediysen haklısın, ancak 8 yılmış, 2 yılmış bunlar komik rakamlar.
  • Demek istediğim gayet açık. Türkiye şartlarındaki ortalama bir lisede verilen almanca dersi ile almanca öğrenilemez. Dersi ders olarak görme ne olarak görürsen gör yeterli değil. Ki bunları iyi bir lisede ortalamanın üstünde bir almanca dersi görmüş biri olarak söylüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

A1 almancası detected.

Usta b2 derece ama,şimdi burada konjunktiv mi kullanayım,möglicherweise falan mı kullanayım,aklıma gelmedi

Adamlar kaba diyor, der die das diyor, almanlardan ve hitlerden nefret ederim diyor. Hani b2 dedin ya, bu kadar cahilliğin karşısında sana sarılasım geldi la, ülkeye bak, insanların bilgisi yok fikri var, abi r harfini alman gibi değil de fransız gibi söyleyin o zaman, şimdi çok mu nazik oldu, artikel germen dillerinin hepsinde var, İngilizcede bu kadar önemli değil belki haklısınız ama, konuştuğunuz dil Türkçeyken gidip Almanca çok zor, kaka demek de ayrı bir komik oluyor, sevmiyorum böyle bilmeden yorum yapanı da arkadaş...

uniqe11; Kardeşim üniye geç, sana 24 haftada b2 seviye almanca öğretirler, sen 2 yıl diyorsun, ingilizce öğrenmek hele çok daha kısa sürer...(Tabiki tercüman düzeyinden bahsetmiyoruz, ancak 2 yılda o düzeye de erişilir.) 8 yılda İngilizce öğrenemeyenin sorunu kendisinde araması lazım, hele 2 yılda Almanca nedir...

Tamamen katılıyorum hocam,ben adamlara anlatmaktan bıktım,onlar inat etmekten bıkmadı.Fransızca gibi adamı gırtlak kanseri yapan bir dil ile karşılaştırıyorlar bir de..
    Ayrıca almanca kadar istediğini anlatabileceğin dil sayısı azdır,matematik gibi,sabit bir disiplinde oturmuş,derdini istediğin gibi anlatacağın bir dildir,ingilizce gibi kalıpları değiştiricem diye saatlerce kasılman gerekmez..Ayrıca artikellerin işi zorlaştırmanın tersine,çok daha anlaşılır ve kolay yaptığını bilseler pişman olucaklar.

• quote:

Lanet bi ders daha yok hicbir sey anlamiyorum. Var mi aranizda anlayan

Ben bu görüşe katılmıyorum. Almancadaki ahengi İngilizcede bulamazsın mesela. Avrupa kıtasında en çok konuşulan dildir Almanca zaten.

Almanca dersini ben de yapamam orası ayrı konu, fakat saçma bulmuyorum yine de. Çünkü ona bakarsan 8-9 senedir İngilizce dersi görüyorum İngilizceyi bile tam öğrenemedim. Sorun eğitim sisteminde.

Bu arada Hitler yüzünden Almancayı sevmiyorsan Churcill veya Bush yüzünden de İngilizceyi öğrenme o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

quote:

Lanet bi ders daha yok hicbir sey anlamiyorum. Var mi aranizda anlayan

ona bakarsan 8-9 senedir İngilizce dersi görüyorum İngilizceyi bile tam öğrenemedim. Sorun eğitim sisteminde.

+1
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka

Bir ırktan milleten nefret etmek faşizm değil mi sence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka

Aslinda benim nefretim hitlere yani onun yuzunden almanlari da sevemiyorum pek almanlarla kisisel bi sorunum yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka

Vay be, çok iyi yakalamışsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.