quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :)
Basshunter İsveçli'dir. Almanlardan Rammstein, Tokio Hotel bir de veletlikten Kool Savaş'ı bilirim. R+'la başla.
quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :) cascada yı biliyomusun ing ama basshunterdan iyi quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :)
quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: Evil Dead R+ ? rammstein in herhangi bir şarkısını aç dinle demek istiyor
quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil http://www.youtube.com/watch?v=RYQUsp-jxDQ&feature=related basshunter almanca deilmi bu ? almanca bilmiyorum ama almanca olmalı herhalde
quote:Orijinalden alıntı: sezing quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :) cascada yı biliyomusun ing ama basshunterdan iyi quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :) yirim ben bu kızı yahu güzelmiş saol
quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :) cascada yı biliyomusun ing ama basshunterdan iyi quote:Orijinalden alıntı: dr...daredevil quote:Orijinalden alıntı: sezing basshunter var onları dinle begeniceksin zaten onu dinlemekteyim onunla başladı almanca şarkı merakı :) yirim ben bu kızı yahu güzelmiş saol öyledir
ya ya ya was is lus was is das :D ay zıvay polizay dray fiye grünadiye fönf ziks olde heks ziben aght gute nakt