Hocamlar iyi gunler Dell Inspiron 7559 alayim mi yoksa eylule kadar bekleyip gtx10 serisinin mobilize versiyonlarini mi bekleyeyim?Fiyat acisindan buyuk bir degisiklik olur mu sizce eylulden sonra? Dell 7559 disinda 3000-4000 arasi onerebileceginiz bir urun var mi?
Bence bekleme çünkü en ucuz monster 5600 tl den geldi. Eski seriler bile ucuzlamıyor, dolar düşmüyor. Ben indirim yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Ben de kaç aydır bekliyordum, en sonunda 960m li bir notebook siparişi verdim.
Saolun hocam, siz de monster düşünebilirsiniz bu ara söylemeyi unuttum :D
Okanius
kullanıcısına yanıt
Ne alırsanız alın kesinlikle SSD'siz bir model almayın. Yada alacağınız cihaza daha sonra ssd takabileceğinize emin olun.
sherlock h.S
kullanıcısına yanıt
Hocam daha once monster kullandim chipset yongasinda sorun ciktigi icin geri iade ettim.(Tabi eski bir modeldi)Bu yuzden dell dusunuyorum.
Hocam su an almak icin bekledigim modelde ssd mevcut.Ssdsiz kullanmam zaten.Tesekkur ederim.
Bu bide ekstradan 8 gb felan ssd oluyor o niye az ve ne ise yariyor acaba ?
cnr.kh
kullanıcısına yanıt
Hocam onlar ssd ve hdd teknolojisinin birlestirilmis hali diye biliyorum.Ssd hizi ve hdd depolamasi diye okumustum bir yerde tabi uygulamada ne kadar gercekcidir bu dedigimiz bilemeyecegim.
quote:
Orijinalden alıntı: Okanius
Hocam onlar ssd ve hdd teknolojisinin birlestirilmis hali diye biliyorum.Ssd hizi ve hdd depolamasi diye okumustum bir yerde tabi uygulamada ne kadar gercekcidir bu dedigimiz bilemeyecegim.
4000 vermişken 4500de verebilirim dersen çok iyi bi asus laptopu var N552VW bi bak derim olmadı 4100e falanda var bunun düşük modelleri sanırsam
VuqqiV
kullanıcısına yanıt
4000 e kadar zorlama cikabiliyorum hocam ama dediginiz modelin sadecenotebookta 4300 lugu mevcut.Bayram indirimi olsa tadindan yenmez :)
quote:
Orijinalden alıntı: Okanius
4000 e kadar zorlama cikabiliyorum hocam ama dediginiz modelin sadecenotebookta 4300 lugu mevcut.Bayram indirimi olsa tadindan yenmez :)
Bahsettiğiniz N552VW modeli bu mu acaba 3.921,44 TL yazıyor.
Dell'i al hocam bence,ben monster öneremiyorum nedense.Çift fan ısınma sorunu yaşıyor hem de aşırı şekilde,ışık sızması çok olabiliyor,servisi çok yayılmamış Türkiye'de.
quote:
Orijinalden alıntı: Skyawake
Dell'i al hocam bence,ben monster öneremiyorum nedense.Çift fan ısınma sorunu yaşıyor hem de aşırı şekilde,ışık sızması çok olabiliyor,servisi çok yayılmamış Türkiye'de.
Hocam bende dell 7559 almayı düşünüyordum ebrardan 128 ssdli modeli ancak ebrardaki online sohbetten adamlara ışık sızması ve ölü piksel gibi sorunlar olurmu diye sordum ve adamlar çok açıksözlülük ile olur dediler ve msi modellerine bakmamı tavsiye ettiler kafam allak bullak oldu ne düşünüyorsunuz ?
sahund64S
kullanıcısına yanıt
Dostum dell in bu modelinde isik sizmasi kronik ama olu piksel sorununa denk gelmedim hic.2 arkadas sadecenotebook tan almisti ssdli modeli isik sizmasi sorunu vardi ama cok dikkatli bakilinca fark ediyordu cok azdi yani.Ben de oradan alacagim buyuk ihtimalle. Cok iyi pc su isik sizma meselesi sikinti yoksa 1 ay once almistim pcyi :(