Şimdi Ara

Allylardaki problem yaş olayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Horde Karakteri olan oyuncular genelde daha tecrübeli ve seviyeli insanlar bende zaten seni elestirmedim dostum sadece genel tartısma konusun olan konuya bir yorumda ben ekledim. Ally de de sağlam oyuncular var ama horde daha agır basıyor..
  • bençe bu işin yaşla filan alakası yok bende 13 yaşındayım nedense karşıma çıkan tüm hordeleri kesiyorum sadece bu oyun kabiliyet gertiriyor ben hunterla 3 kişiye filan dalıyordum birde allylerin mekanları güzel bence BG lerde en iyi grup hunter zaten pettinle bir grup oluyorsun zaten gerisi kolay bırakın bençe bu yaş meselesini kim ne isterse onu açar iyi oynadıktan sonra herşeyi açar

• quote:

Orjinalden alıntı: wowarrior

bençe bu işin yaşla filan alakası yok bende 13 yaşındayım nedense karşıma çıkan tüm hordeleri kesiyorum sadece bu oyun kabiliyet gertiriyor ben hunterla 3 kişiye filan dalıyordum birde allylerin mekanları güzel bence BG lerde en iyi grup hunter zaten pettinle bir grup oluyorsun zaten gerisi kolay bırakın bençe bu yaş meselesini kim ne isterse onu açar iyi oynadıktan sonra herşeyi açar

Sadece gülüyorum...

• Ben 12 yaşındayın ama hordeye laf edene dalırım valla
  • son birşey daha orda arkdaş demişki ben 10 yaşındayım 20-30 yaşındakileri öldürüyorum nsen nerden biliyorsun karşındakilerin 20-30 yaşında olduğunu bu söylermisin blizzard dememişki hordeler 30 yaşında diye o senin oynamana bağlı birde senin karakterin ne
  • quote:

son birşey daha orda arkdaş demişki ben 10 yaşındayım 20-30 yaşındakileri öldürüyorum nsen nerden biliyorsun karşındakilerin 20-30 yaşında olduğunu bu söylermisin blizzard dememişki hordeler 30 yaşında diye o senin oynamana bağlı birde senin karakterin ne

Orc lvl 60 hunter abim parayı öder ben oynarım o kadar...
    For The Horde!!!ve ben en az günde bin beşyüz honor alıyorum bu da en az sayı
    birinciyim hep pvplerde gösterebilirim resimle isterseniz 8 yaşımdan beri oyunlarla uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gospodar -- 13 Ocak 2007; 13:31:19 >

• quote:

son birşey daha orda arkdaş demişki ben 10 yaşındayım 20-30 yaşındakileri öldürüyorum nsen nerden biliyorsun karşındakilerin 20-30 yaşında olduğunu bu söylermisin blizzard dememişki hordeler 30 yaşında diye o senin oynamana bağlı birde senin karakterin ne

hordeler 30 yasında diye bir kural yok o senin karsındakinin karakterini ne kadar tanıdıgı ve tecrübesi ile dogru orantılı baska hic bir sey söylemeye gerek yok....
  • bneçe saçma yanbi arkdaşın dediği 12-13-14-15 yaşında horde manyakları var ben hordelerin görevini bilsem açarım ama bilmiyorum allylerin görevini ezbere bildiğim için açıtım zaten bence orda arkadaşın dediği çok yanlış
  • quote:

bneçe saçma yanbi arkdaşın dediği 12-13-14-15 yaşında horde manyakları var ben hordelerin görevini bilsem açarım ama bilmiyorum allylerin görevini ezbere bildiğim için açıtım zaten bence orda arkadaşın dediği çok yanlış

hordelerin görevlerini bilmen gerekmiyor. thottbot.com adresine girip quest kısmına görevi ismini yazarsan sana ne yapıcagın ve nerde yapcagın resimli olarak cıkyor zaten yani illa ezbere yada ingilizceye gerek yok
  • o siteyi bende biliyorum siz burda benim dediğimi yanlış anladınız arkadaş demişki ben 10 yaşındayım 20-30 yaşındakileri öldürüyorum demiş bende dedimki o nsl biliyor karşı taraftakilerin yaşlarını ben o söze cvp verdim senin dediğin thottbot.com bende biliyorum
  • sinirliydim yazarken silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 13 Ocak 2007; 22:14:51 >
  • yaw bırakın bu yaş muhabbetini iyi oynayan kazanır bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: quak3

bakın 10 yasindayim bebe degilim bebe ayrı biseydir argoda bebe : gerizekalı - ezik anlamına gelir .... ki suda var paladin acmamin sebebi bebelikten degil ARTHAS (it herif,ırkını satti) i sevmemem ve UTHERIN İZİNDEYİZ.................... oyunun genel ortalamasi 18+ (kredi karti olmadigindan dolayi 18+ aldim ha olur benim yasimda bisey demem ama 1k killden 700 u 18+ dir garanti veririm)

Sana bebe diyen oldumu ki mızmızlanıyorsun?
  • Hunterle 1 k kill yapmak için bir tepenin arkasına saklanmak ve target-attack macrosuna basmak yeterlidir. Ayrıca bebe yaşı küçük genelde yeni doğmuş anlamında kullanılır. Gerizekalı ne alaka?
    Ayrıca hakikaten mızmızlanıyosun..
  • bu yüzden ally de oynama taraftarı değilim ben. horde basladık sonuna kadar horde.....
  • tmm da şimdi yaşı büyük olan iyi oynar diye bi kuralmı varki?yaşça büyük olanın küçükden daha fazla aklı başında olur o kadar,yoksa wow un en ii oynayan adamı en yaşlısımı oluyo?
  • Hayır. Aklı basında olanı, buda yasın büyük olmasını beraberinde getiriyor. ama en iyi oynayan en büyüktür demek yanlıs olur. Biraz karısık bir kavram bu
  • sinirlendim zaten boyle ise mantıgınız nedir yav sizin anlamadim gitti milleti ezmekten ne zevk aliyonuz anlamadim hiç mi cocuk olmadiniz kendinizi buyumus zannedip milleti ezin siz vucudunuz buyumus akıl geride kalmis

bu arada soyliyim siz cumlelerinizde bebeyi yasi kucuk degil de EZME haline getirecek bisey olarak kullaniyorsunuz

bu arada zaten sinirliyim ani cikis yaptigim icin pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 13 Ocak 2007; 21:03:28 >
  • quak3 de bize kendisini örnek olarak sundu malesef
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.