Şimdi Ara

Alltid Donanımhaber Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deep FC takımım

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• Innervision eklendi

deep fc bulunamadı diyor, takım ismini tam verebilir misin?
    407 240 84 111 59 191.3 74.1 71.6 45.5 hashusspor

407. sıradaymışız Türkiye genelinde

2 yıla 200e hedef koyuyorum

Orjinalden alıntı: hashus1099

Innervision eklendi

deep fc bulunamadı diyor, takım ismini tam verebilir misin?

VIII. de olunca

Lig de fark attım ... ama hala ..... Boşluk

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• Sezon sonu...

Alltid Donanımhaber Grubu

• Yeni Takımım Fenerbahce_SC (1968916)

Diğerini (Fener Bahce SK) silebilirsin hocam :)

yeni sezonda düştüğüm küme kolay sayılır tekrar 5. lige çıkma ihtimalim yüksek.
    VI.445 Lig sıralaması: 838 / 1024 | TSI: 769940 (Ortalama: 96243) | Ortalama Yaş: 26
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Beni de ekleyin

Dumanaltı

ben de üye olayım yeniyim ama olsun ;)
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Yeni Takımım Fenerbahce_SC (1968916)

bu isme sahip takım veya kullanıcı bulunamadı diyor,sanırım takımınız yeni olduğu için daha alltidde yok.

Dumanaltı ve Bozlak ayazı eklendi

Orjinalden alıntı: acguneyli

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Yeni Takımım Fenerbahce_SC (1968916)

bu isme sahip takım veya kullanıcı bulunamadı diyor,sanırım takımınız yeni olduğu için daha alltidde yok.

Dumanaltı ve Bozlak ayazı eklendi

Sağol hocam
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • DH grubunda yükselme var

Orjinalden alıntı: acguneyli

Hocam sanırım yeni güncellemelerinden sonra takım çıkar. O zaman bilgi veririm.
  • bana da nasıl bi takım verildiyse hala alltid de çıkmıyo, benim mi bişey yapmam lazım yoksa kafasına göre mi kaydediyo bilmiyorum ki.
    İMZAYA GEREK YOK BİZİ BİLEN İYİ BİLİR BİLMEYEN OLURSA::::::::::::::::::BARUT::::::::::::::::::::::
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.