Şimdi Ara

allok 3gp converter yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar elınde allok 3gp converterın full surumu olan varmı varsa yardımcı olursa sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeSTeRRR -- 1 Ocak 2007; 20:07:11 >

• www.turkdownload burda tüm programların full program lar mevcut
  • lınk kaldırılmıs pm atarsan ıyı olur
  • arkadaslar yokmu yardımcı olcak kımse ya :(
  • ustad varda lınk olmuyor:))
  • Buyur dostum ıcınde lısansı falan var umarm ıse yarar kendım kullanıyorum cokta memnunum kullanımı falan cok basıt kurdugunda gosterecek ıstedıgın herseye cevırıyor tek yapman gereken encode sayfasnı actıgında al tarafta cevırmek ıstedıgın dosa uzantısı var onu sec ve encode ye tıkla sorun olursa yardımcı olurum ıyı egleneler! http://rapidshare.com/files/9860429/3gp_encoder.zip **** lı yerlere rapid share yazınız!
  • quote:

Orjinalden alıntı: conywayt

Buyur dostum ıcınde lısansı falan var umarm ıse yarar kendım kullanıyorum cokta memnunum kullanımı falan cok basıt kurdugunda gosterecek ıstedıgın herseye cevırıyor tek yapman gereken encode sayfasnı actıgında al tarafta cevırmek ıstedıgın dosa uzantısı var onu sec ve encode ye tıkla sorun olursa yardımcı olurum ıyı egleneler! http://****.com/files/9860429/3gp_encoder.zip **** lı yerlere rapid share yazınız!

hocam cok saolasın ya valla cok ısıme yaradı bu program bende vardı ama tam surumu degıldı
    sımdı cok daha guzel oldu ellerın dert gormesın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp4 dönüştürme
    3 yıl önce açıldı
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah bilader oldugu zaman dukkan senin ısını gorduysem ne mutlu ıyı eglenceler!
  • ya ben bir film cevirmeyi denedim ama filmi cevirmis gorunmesine ragmen bilgisayarda hic calismadi telefonda ise ses giderken goruntu yok.
    Hadi telefon kaldiramadi diyelim de bilgisayarda neden olmuyor acaba bir fikriniz var mi?
    25 mb civarinda tuttu film 3gp'ye cevirip kucultunce
  • hocam bak cevırecegın vıdeou ısaretle resımde kı gıbı oradakı degerlere dıkkat et vıdeo boyutu felan cok onemlı oluyo

allok 3gp converter yardımm!!
  • o degerler sanirim degismiyor zaten ve aynen kullandim ama malesef bir sonuc yok :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytach

o degerler sanirim degismiyor zaten ve aynen kullandim ama malesef bir sonuc yok :(

o degerlerın degısmemesı dıye bısey yok aytach mutlaka deısır sen ufak bı ayrıntıyı kacırıyosun bence
    vıdeo secılıyken degısıyo o degerler sen vıdeoyu ısaretledıkten sonra degıstırmeyı denedınmı?
  • aksam gidince deneyim tekrar o zaman JeSTeRRR tesekkurler yardımın için
  • TAMAMDIR halloldu tesekkurler ilgin icin
  • ne demek usta rıca ederım elımızden geldıınce yardım etmeye calısıyoruz

bu arada ban yamısım 3 gunum kaldı herlade:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.