Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçıncı levele kadar geldin bilmiyorum ama bence çok güzel bir oyun.Çok orijinal class sistemi ve kraft sistemi var.Senin söz ettiğin potlar oyunun en başında olanlar ve ilerki levellerde zaten anlık hp ve mp dolduran potlar var.Bunun dışında kraft yaparak en iyi potları,silahları,zırhları ve aksesuarları yapabilirsin.Pt2 nin en güzel yanı oyunun paralı shop undan hiçbir şey almaya ihtiyacın olmaması.Yani 5 kuruş para harcamadan çok zengin ve istediğin her iteme sahip olabilirsin.Oyundaki sorun şu,oyunda yeterince Türk yok.Sanırım nedeni yeni bir oyun olması.En büyük endişemde oyunun Allods gibi ilerde bir sürpriz yapması olur.Şuan oyunda 2 hafta süren çok güzel bir event var.Eventten ödül kazanmak içinse sadece level atlaman,oyunda online olman yeterli olucaktır. ^^
  • prisontale2 yi az netten karıştırdım fena durmuyıor indiriyorum suan bakalım
  • pristontale 2yi bende oynadım ama diğer mmorpglerden bi farkını göremedim sürekli bi yere git görev yap gel onunla konuş bununla konuş diyor ve ayrıca skill efektleri de pek hoşuma gitmedi ilerki lvlları bilmiyorum ama ben 18e kadar kastım hoşuma giden hiç bişey olmadı :S

Ben bu aralar güzel oyun buldum kısaca açıklayayım.
    Dragonica:combo sistemi filan güzel bi oyun skillerde hoş bence oynamaya değer şu ana kadar bu oyuna benzer hiç bir oyun görmedim.Grafikler anime tarzında.dungeon yaparak kasıyoruz.(oda sistemi gibi deil yani normal mapte de yaratıklar mevcut ama oyunda baya fazla dungeon var)
    Dekaron:daha lvl36 oldum ve skill efektleri müthiş ayrıca görev yapması da sıkmıyor insanı fakat bazen fazla görev birikebiliyor :(
    Nostale:anime tarzı bi oyun bununda skill efektleri güzel daha çok dungeon yaparak kasıyoruz.
    Battle of the Immortals:bu oyunun sistemleri hoşuma gitti görevler baya basit tıklıyorsunuz kendisi götürüyor.
    Cloud Nine:grafikler anime tarzı daha dün indirdim ve hoşuma gitti baya eğlenceli eğer ben de gelirim dersen bunda beraber kasabiliriz msnden haberleşiriz tabi gelirim dersen.
    Lost Saga:bu oyun çerez niyetine arada bir girip dövüş yapıyorum öyle ciddi kasmak gibi bi niyetim yok fakat eğlenceli.
    Not:jade dynasty dün indirdim ve rezalet bişey class olarak çeşitli fakat görevler çok karışık daha 5lvl oldum 20görev verdi kafam karıştı buna bir göz atıyım falan asla yanına yaklaşma :D
    Classlar:
    Dragonica:
    warrior--(20lvlda 2.classlar seçiliyor.)gladiator veya knight (her class 20-40-60lvllarda deişiyor fakat tek seçenek 20lvlda olan mesela knight seçtiysen bi daha 40 ve 60 lvllarda kendi gelişiyor sen bişi seçmiyorsun.
    mage--monk veya battlemage
    thief--jester veya assasin
    archer--arbalist veya pathfinder

Dekaron:
    Incar Magician
    Vicious Summoner
    Aloken
    Azure Knight
    Segita Hunter
    Bagi Warrior
    Segnale

Nostale:
    Warrior (her class 30küsürde yapacağı bi dungeonla kart alıyor ve bu kartla ikinci classını seçiyor ikinci classların isimlerini bilmiyorum. )
    Mage
    Archer

Battle of the Immortals:
    Berzerker
    Champion
    Slayer
    Magus
    Heretic

Cloud Nine:
    Warrior
    Mage
    Monk
    Priest
    Hunter
    Rogue

Lost Saga:
    20 küsür karakter var onları yazamam :D

• Rauf07
    Oyunu kurunca,EU serverına geçmeni tavsiye ederim,ben oradayım.O server sadece Avrupa ülkeleri için.Diğer server uluslarası,fakat oradaki oyuncuların %80 i Brezilyalı %10 u da İspanya,Portekiz gibi ülkelerden (Yani karşılıklı anlaşabiliyorlar) geriye kalanlarsa,oyuncu kitlesi hakkında bilgisi olmayan yeni başlamış oyunculardır.Kısaca o servera gidersen kimseyle anlaşamazsın,o serverın gm i bile Brezilyalı (Seshou),Portekizceden başka dil konuşulmuyor... ^^
    Oyunda tek başıma takıldığım için nick im. aLoNeWaLKeR oyuna geçersen bana pm atabilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Nightful
    Açıklamaların için teşekkürler.Tavsiye ettiğin oyunlara bakıcağım.

Bunun dışında Pt2 yi sıkıcı bulmanızın sebebi bence,karşılıklı anlaşabileceğiniz insanların henüz olmaması.Oyunda bir çok şey düşünülmüş.Bu zamana kadar hiçbir mmorpg de rastlamadığım birşeyden söz edeyim size.Her level atladığınızda size güzel bir ödüllü quest veriyor.Bu quest in özelliğiyse size 70 level bir char vermesi,bu charın skillerinin hepsi açık ve skill puanları kullanılmamış (Yani siz orada keyfinize göre ayarlıyorsunuz,resetleme vs. istediğiniz kadar),Bu charında tüm itemleri C kalite (Yani en iyisi A en düşük,B orta seviye,C en iyi kalite) ve hepsi +9,sizin amacınızsa bu charla görevinizdeki boss u tek başına öldürmek (Belki daa değişik tarzda olanları vardır,bana şu ana kadar boss öldürme questleri açıldı).Bunun güzel yanı şu; daha 1 levelken 70 level bir charla oynama şansınız oluyor (belirli bir süre yok,saatlerce 70 lvl olan charınızla oynayabilirsiniz ^^) ve skillerin hepsini deneme şansınız oluyor.Skillerin efectlerinin yetersizliğinden söz etmişsin,oyunun clientini silmediysen bir bak istersen efecktlere.Bence grafikleri olsun,efektleri olsun her yönüyle güzel.Tek sorun oyunda Türk yok,tek endişe ise ilerde Allods gibi kelek yapma ihtimali bence... ^^

• Haklısın EU server daha mantıklı zaten oyun indi kuruluyor suan bu 70 lvl char verme olayı hiçbir mmorphda bende rastlamamştm değişikmiş
  • Nightful dediği oyunlardan dekaron daha öncede görmüştüm güzele benzıyor fakat girmedim hiçbirde Pt2 nin ve dekaronun pvp durumu hakkında hiçbilgim yok bilginiz varsa söylerseniz sevinirim
  • dediğin 70lvl char verme görevi kaç lvlda oluyor ilginç bişeymiş bak şimdi böyle şeyler duyunca tekrar yükleyip oynayasım geliyor oynayınca da sıkılıp siliyorum bi karar veremedim ama 70lvl charı merak ettim sen mi seçiyorsun ne olduğunu ya da sürekli değiştirebiliyor musun classını.

rauf07 pt2de sanırım pvp belirli günlerde oluyor teleporterden pvp arenasına gidiyorsun bildiğim kadarıyla ve dekaronda pvp yerine belli bir lvldan sonra gidiyorsun ama daha kaç olduğunu bilmiyorum :D ayrıca dead front die bir şey var en düşük 21-40lvl arası var oraya girip boss kesiyorsunuz pvp yapıyorsunuz para ve exp kasıyorsunuz bu kadar biliyorum.
  • 70 lvl char olayı sinir etti beni :D ilk başta charımı göremedn 70lvl char verıyor kes kes bitmıyor o goblinler:D bunu indirdm birde AİKA online global cıkmıs önceki proxysiz almıyordu aika ya bakim hangisinde karar biçersem birini oynucam artık 2 yıl oldu knight bırakalı 5 yıl oynadm knightı knighttan sonra hiçbir oyun sarmadı
  • 70 level char işi 1 levelden itibaren başlıyor.Hatta charı yaratıp oyuna girin size hemen soruyor 70 level charla oynamak isteyip,istememenizi.Yani onu reddedebiliyorsunuz.Bu özelliklerde geçen hafta eklendi,çok fazla güzel eklenti ve event oluyor.Dediğim gibi şuan için oyunun shopundan hiçbir bir şey almaya gerek duymayacaksınız.Bence pvplerdede durum adil,çünkü pvplerde üstünlük sağlamaya yönelik neredeyse hiç item yok shoplarda.Sadece kendi yeteneğiniz,itemleriniz ve skill buildiniz söz konusu.Ben kısaca beğendim,ama yeni oyunlara açığım elbette. ^^
  • rauf07 bende oyunu kuruyorum şuanda bu yazılanlar oynama isteğimi artırdı :D
  • Nightful bence denemeye değer.Çünkü oyunun başında var olan charının 70 level full set haliyle class seçip oynama ve test imkanı buluyorsun.Bu 70 lvl char olayının asıl amacı oyuncuya hoşlandığı class ı bulmasını sağlamak ve skilleri test edip en ideal skill buildini bulmasını sağlamak.Baktın hoşuna gitmedi,oynamazsın.Ama aklında soru işareti kalmaz en azından.Çünkü bu imkan hiçbir mmorpg de yok.
  • server olarak hangisini seçeyim galantia mı edas mı?
  • Edas tı sanırım.Yanında (EU) yazan.Diğerine girme,full portekizce konuşuyor oyuncular.Bu arada ben şuan oyunda değilim.Ancak yarın çokca vaktim olacak.
  • tüm karakterleri deniycem fakat bi türlü eventten çıkamadım nasıl olcak bu iş :D
  • ondan bende cıkamadım :D suanda aika yı karıstırıyom oda iyi duruyo global
  • aika oynamıştım eskiden ama hiç güzel deil ya diğer mmorpglerden hiç bir farkı yok.
  • Ben Esc tuşuna başıp Log Out u tıklıyorum.Sonra char seçim ekranından charımı seçip tekrar oyuna giriyorum.Aslına buna gerek yok,yani oyun içinde skill trialden çıkış var,fakat nasıl bende bulamadım. :)

---

Aikayı bende oynamıştım.Tanıtımlarında güzel gelmişti,fakat oynadığım sıralar serverlar çok laglıydı.Zaten oyunun çalışma prensibi beni baymıştı.Ama boyutuna göre iyi bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreeKSouL -- 9 Eylül 2010; 8:10:05 >
  • Beyler burası Allods Online konusu. Başka oyunun geyiğini yapmayınız lütfen.! :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Beyler burası Allods Online konusu. Başka oyunun geyiğini yapmayınız lütfen.! :S

Haklısın,pardon.Gece gece farkedemeyip kaptırmışız.
  • starshiptrooper;
    Merhaba bir kaç sorum olucak
    Hangi serverda oynuyorusun
    Ve hangi Taraftasin.
    Cevap verirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.