Şimdi Ara

Allods Online(EU) Level 45 Scout(Okçu) SATILIK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Allods Online EU, ISA serverındaki level 45 scout(okçu) charımı satmak istiyorum.Daha önce birçok oyun denedim ama size garanti verebilirim ki Allods Online içlerinde oynadığım en güzel ve en zevkli oyundu.Bilmeyenler için bu oyun çok zahmet ve emek isteyen bir oyun öyle hileleri şifreleri falan yoktur.O yüzden de bu oyunda çoluk çocukta yoktur ve oynayanlar gayet olgun ve seviyeli insanlardır.Bu oyundan zevk almak istiyorsanız ona emek ve zaman ayırmanız gerekiyor ve sonucunda aldığınız sonuç sizi gerçekten tatmin ediyor.Oyun sonunda birçok zevkli aktiviteler var.Ben bu oyunu bırakmak istemezdim ama bu sene önemli sınavlarım var o yüzden bu oyuna çok zaman harcayacağım için onu temelli bırakmam lazım.Fakat dediğim gibi ben bu oyuna çok emek ve para verdim bunları bi kenara atmam mümkün değil o yüzden bu charı satmak istiyorum.Bu chara toplamda 130 Euro ve bolca zaman harcadım ve en sonunda güzel ve güçlü bir chara sahip oldum.Benim şimdilik size kısaca anlatacaklarım bu kadar zaten herhangi bi sorunuz olursa hemen cevaplarım.

Karakteri kısaca tanıtmak gerekirse

Nick:Berdus
    Level:45
    Class:Kanian Scout(Ranger)
    Runes: 7/7/7(attack) 5/5/5(deff)
    Mounts(binekler):Gray Wolf ve Rhino(şuan oyunda bulunan en iyi ve en değerli binek)
    Karakterin itemleri iyidir.Astralden elde edilen birçok legendary ve epic itemleri vardır.

Karakterden bir kaç SS

15.07.2011

Bu da yan char zevk için açtım bu karakter

Nick:Kebab
    Level:14
    Class:Gibberling Warden
    Mounts:Gray Wolf

Fiyat konusunda ise dediğim gibi ben bu karaktere net 130 euro yaklaşık 260 TL harcadım ve de zaman bolca zaman ve emek harcadım bu karakterin alıcısı birçok görevi yapılmış buildi tamamlanmış bir biçimde bu oyunu oynayacak charın herşeyi hazır.Ben bu karakter için 400 TL istiyorum İstanbul Avrupa/Anadolu yakası elden veya havale olabilir.Almak isteyenler özel mesajdan telefon numaralarını veya mail adreslerini verebilirler görüşürüz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InfernalFlames -- 15 Temmuz 2011; 1:24:48 >

• UP
  • taşlar güzelmiş dostum TR'de bu taşlar olsa varya kimse duramaz karşında
  • Teşekkürler

Dediğim gibi EU serverinda taşsız barınamazsın ben de iyi bir okcuyum

Serverin League tarafındaki en iyi okçuları arasındayım bu taşlar saysinde yani taşlar karşılığını veriyor

Örnek olarak bugün Astral II de yaptığım crit

• 56k güzel ... oyunda lwl farkı önemli senden 1lwl yüksek adamı yatırmak zor (taşsız) ama taşların ondan iyiyse 3-4lwl yüksel adamı alıyorsun
  • yok yok o değil sol altta kırmızıyla çizdiğim yer 448k crit

o 56k başkasının yaptığı damagedir.Ben genelde bir double shot skilliyle 137k+137k lık bir damage yapıyorum
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.