Şimdi Ara

ALLAHINI SEVEN SAÇMA YORUM YAPMASIN NOLURSUN... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
3
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haribo21

arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin burası özel bi konudur.. sadece tavsiye isticem. OFF YİNEMİ HARİBO YA SENN gibisinden bişiler demeyin artık sıkıldım.. 25 yaş üstü olgun insanlar yorum yaparsa iyi olur..

benim 1.5 yılı aşkındır bi sevgilim var ailem biliyor.evlenicez.... herneyse hiçbir sorun yokken şuan çıkmazdayım.

benim sevgilim dershaneye başladı bu hafta.. o izmir ben aydın. dershane sınıfında 4-5 erkek varmış.. benim kıza her ders soru sorarmış derslerle ilgili 1-2 erkek..benim kızda soruları çözermiş . ve de tenefuslerde benim kızla bunlar muhabbet etmek istiyormuş benim kızda hiç hayır demeden konuşuyomuş..
    bende ona dedimki ben sana erkeklerle muhatap olma dedim........

( sevgilim değil -sözlüm artık ASKERDEN SONRA EVLENİCEZ.)

KIZMIYORUM AMA artık o erkeklere deki benim sevgilim var yada sözlüm seninle muhatap olmasınlar hergün hergün. ders konusunda bişi soracaklarsa adam gibi sorsunlar sadece dedim.. oda bana dedi sınıFda sevgilim yok dedim diyo.bende neden yok dedin var deseydin ya.okul olsa tamam derim ama dershanede hiç kimse seni tanımıyor sevgilim var demeliydin dedim. onada kızmadım ama şimdi sadece ERKEKLERE SEVGİLİM VAR DE BARİ DEDİM.. yok diyemezmiş yok ayıp olurmuş vs diyo.. şimdi burda sevgilim tsetturludur desem herkes bana kızıcak vay efendim tesetturluyle ne lakası var dicek.SİZCE SÖZLÜ Bİ ERKEK SÖZLÜSÜNE ERKEKLERLE MUHATAP OLMA DESE SİZCE HATAMI YAPIYOR ?? şuan ona güvenimi kırdın dedim oda bana off yeter artık uğraşamıcam dedi.barışmak içni çabalamıcam dedi.. herkes evleneceğimizi biliyodu.bu kız neden böle yaptı..aldatmıyacağını adım gibi eminim ama erkeklerele muhatap olmasına izin vermiyorum kim ne derse desin..tabiki örnek verecek olursam adres sorsun soru sorsun acil biişi olursa.dersle iligili bişi sormak zorunda kalırsa gitsin sorsun erkekleere ama sohbet etsin istemiyorum diyorum.sözümü dinlemio.ne yapacağımı şaşırdım.nasıl ikna etmeliyim sözümü dinlemesi için ?
    l

LÜTFEN DÜZGÜN YORUM YAPALIM..SAÇMA SAPAN YAPANLARI ŞİKAYET EDİCEM ARTIK

25 yaş üstü kişiler neden yorum yazıyor onu çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0130

quote:

quote:

quote:

quote:

sende o çocuklardan biriydin 1.5 yıl önce onun bilmemnesi deseydi kimseyle muhattap olmıcan ozaman siz olmıcaktınız dolayısıyla kimle isterse konuşur kısıtlama daha beter olur sen hiç kızlarla konuşmuyomusun? azcık olgunlaş sana tavsiyem sen olsaydın senle konuşurdu napsın put gibi dursun mu ? senin kafanla düşünürsem atla git bi gün dershanesine bi ders yanında otur yeter millete tanış o çocuklarla ama söyliyim gerek yok GÜVEN var ise!!!

bir sürü kız arkadaşı ne güne duruyor ??

sadece kız arkadaşları mı var ?

edit: ayrıca geri kafalı olmaz azcık modern ol evliyim eşimin iişyerinde toplam 3 bayan 9 erkek var ama herşeyden önce aramızda güven var sıkıntı yaratma kendi kendine...

BAK BEN ONA DEDİMKİ... SENİNLE EVLENİRSEK SENDE ÇALIŞIRSAN SENİN İŞYERİNDE ERKEK ARKADAŞIN OLUCAK SIKINTI OLMAZ DEDİM AMA EVLENNE KADAR SABRET DİYORUM.anlamıyor...erkeklerle olan ilişkime hep karışıcakmısınız diyor... sonra bana bunları nasıl söylersin sen dedim.. ben senin sözlünüm dedim ağzını toppla falan dedim kızdım böyle..sonra TAMAM TAMAM PARDON KENDİMİ KAYBETMİŞTİM ÖYLE DEMEK İSTEMEDİM DEDİ ...

iyide senin öyle bir hakkın yokki öyle konuşma falan diyemezsin evlenmenizimi beklicek 2-3 sene nolcak geçiceksin bunları daha ilkmiş bak madem çok seviyorsun yanlış yapma böyle sıkarak ilişkiyi çekilmez hale getirirsin evlenmek hayal olur sonra...

ben kızı çok sıkmıyomkii. herşeye izin veririm.. sadece erkeklerle vukaatı olsun istemiyorum..çok kkıskancım ama pek sıkmam ben onu

Ben kızı sıkmıyorumki demişsin ama, yanlış hatırlamıyorsam; Bayramda arkadaşlarıyla gezicek, izin vermelimiyim? diye konu açmıştın sen! Senin anladığın sıkma olayını bir anlat bakim burda.

• Abi yine haribo.
    Yapman gereken basit pederinden arabayı isteyeceksin ki sana kesin verir.
    Ordan bas izmire dağıt dersaneyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Abi yine haribo.
    Yapman gereken basit pederinden arabayı isteyeceksin ki sana kesin verir.
    Ordan bas izmire dağıt dersaneyi.

süperdi laan bu cevappp cuma cuma iyi güldümmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sünepe

quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

unicorn

Ben neden güldüm ki bu yoruma

• haribo21 kullanıcısına yanıt
    kardeş senn sorunun kızın yaşının küçk olması senn kadr olgun düşünemz şuan da deli çagları bugunü ile yarını tutmaz bir olmaz. her han herşey olabilir ama emin ol sözünü dinlemiyorsa ugraşma derim çünkü söz dinlemeli tabi evli degilsin şuan yaşadıkların normal ve şunu bilirim şunu sölerim GÖZDEN UZAK DİLDEN IRAK OLUR BEN BUGUN DOST DEDİGİM İNSANLA BİLE ARAYA MESAFA SEHİR GİRERSE GÖRÜŞMEMİZ ZOR OLUYOR ARAYA Bİ SOGUKLUK GİRİYOR İSTERİSTEMEZ SANA DİYECEK ÇOK SEY VAR AMA SEN BAK KEYFİNE BENCE İNSANLAR ANNESİNİ KAYBEDİYOR 1 YIL GEÇMEDEN UNUTULUYOR HERKES GİBİ AŞK MEŞK GZLDİR AMA DOGRUSUNU BULURSAN
  • 1.)buraya dalga gecmeye eglenmeye geliyorum yorumlar oyle olur alis
    2.)ayrilmakla tehdit et gozu sende degil gibi .(tehdit sonrasi seni terk ederse uzulme saa kiz mi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: turcokisai

1.)buraya dalga gecmeye eglenmeye geliyorum yorumlar oyle olur alis
    2.)ayrilmakla tehdit et gozu sende degil gibi .(tehdit sonrasi seni terk ederse uzulme saa kiz mi yok

ettim merak ettim... süt dökmüş kediye döndü ama yok bana aşkım deme yok samimiyetine inanmıyorum.e inanmıyosun sen yoluna ben yoluma diyom.. of tamam istediğin oluns diyo... ben zaten söylicektim herkese sevgilim var diye.. sabahtandır ben niye yırtınıyom dedim ..ay tamam boşver söylicem işte diyo.. ( daha dememiş haftaya dicekmiş) iyi tamam barıştık diyo şimdi.. ama soğuk konuşuyo.. az öncede dershane çıkışı gezmek için benden izin alıyo hanfendi..

• quote:

quote:

1.)buraya dalga gecmeye eglenmeye geliyorum yorumlar oyle olur alis

ettim merak ettim... süt dökmüş kediye döndü ama yok bana aşkım deme yok samimiyetine inanmıyorum.e inanmıyosun sen yoluna ben yoluma diyom.. of tamam istediğin oluns diyo... ben zaten söylicektim herkese sevgilim var diye.. sabahtandır ben niye yırtınıyom dedim ..ay tamam boşver söylicem işte diyo.. ( daha dememiş haftaya dicekmiş) iyi tamam barıştık diyo şimdi.. ama soğuk konuşuyo.. az öncede dershane çıkışı gezmek için benden izin alıyo hanfendi..

sonunu göremiyorum bu ilişkinin.

• şimdi senin güvenin sarsılmadı mi gözün arkada kaldı resmen yani yol yakınken ayrıl sonra markete git haribo al hariboyla mutlu ol hariboyla mutlu ol

• Şöyle diyeyim; içinde en ufak bir kurt varsa, acaba diyorsan, emin olamayıp "sabredeyim bakalım" diyorsan o insanla evlenilmez, bir ömür geçmez. Bir kaç sene sonra nafakaydı bilmem neydi boşu boşuna uğraşır durursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

Orijinalden alıntı: Haşikiometrik

quote:

ya arkadaş ne sözü ne evliliği ya kız daha dersaneye gidiyor be arkadaş senin askerliğin var kız daha sözlü ne demek onu bilmiyor arkadaşlarına bile senden bahsetmemiş bununla mı evlenicen sen , ula sen evden çıkınca evde hard party verir bu kız kocam yokki der sonra bide

Çok açık oldu

yalansa yalan de kardeşim

Herşeyiyle doğru

• quote:

ya arkadaş ne sözü ne evliliği ya kız daha dersaneye gidiyor be arkadaş senin askerliğin var kız daha sözlü ne demek onu bilmiyor arkadaşlarına bile senden bahsetmemiş bununla mı evlenicen sen , ula sen evden çıkınca evde hard party verir bu kız kocam yokki der sonra bide

kızın bu tavrı arkadaş ile ilişkisi adına ciddiye alınması gereken bir saçmalık olsa da, ileride böyle şeyler yapabilme potansiyeli olduğunu kesinlikle göstermez.

yaşları daha çok genç, o yaştaki birçok kişi alternatifleri değerlendirme moduna girer. kız da alternatiflerin önünü tıkamamak için bu arkadaş ile olan sözlülüğünü BİLEREK SAKLIYOR, bu çok yanlış bir davranış, alternatif değerlendirmek istiyosan SÖZLENMEYECEKSİN. öyle sözlenerek birini yan cebe atıp, diğer erkeklere kapıyı açık bırakmak, ve cebindeki erkeği sır gibi saklamak kesinlikle hesap sorulması gereken bi mevzu ama bu demek değil ki o kız kaşarın teki. kız alternatifler arıyo aklınca ama bu iş bu şekilde olmaz.

hele hele sözlenme durumunu edepsizlik olarak görmesine beyni olan inanmaz. biri bu kıza akternatif aramanın yanlış olmadığını, ama bunu bu şekilde yapmanın çok yanlış olduğunu öğretmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Ağustos 2013; 20:20:30 >

• quote:

quote:

ettim merak ettim... süt dökmüş kediye döndü ama yok bana aşkım deme yok samimiyetine inanmıyorum...

bana samimiyetten bahseden kişi kendi çevresinden beni yani SÖZLÜSÜNÜ sır gibi saklıyo, diyemedin mi? off tamam haftaya söylücektim zaten yaa, dediğinde de: "haftaya söylediğinde aşkım derim, sakladığın sürece samimiyetin yok, aşkım da yok" diyemedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

kızın bu tavrı arkadaş ile ilişkisi adına ciddiye alınması gereken bir saçmalık olsa da, ileride böyle şeyler yapabilme potansiyeli olduğunu kesinlikle göstermez.

yaşları daha çok genç, o yaştaki birçok kişi alternatifleri değerlendirme moduna girer. kız da alternatiflerin önünü tıkamamak için bu arkadaş ile olan sözlülüğünü BİLEREK SAKLIYOR, bu çok yanlış bir davranış, alternatif değerlendirmek istiyosan SÖZLENMEYECEKSİN. öyle sözlenerek birini yan cebe atıp, diğer erkeklere kapıyı açık bırakmak, ve cebindeki erkeği sır gibi saklamak kesinlikle hesap sorulması gereken bi mevzu ama bu demek değil ki o kız kaşarın teki. kız alternatifler arıyo aklınca ama bu iş bu şekilde olmaz.

hele hele sözlenme durumunu edepsizlik olarak görmesine beyni olan inanmaz. biri bu kıza akternatif aramanın yanlış olmadığını, ama bunu bu şekilde yapmanın çok yanlış olduğunu öğretmeli.

kız zaten dedi ben eski huylarımdan vazgeçtim sana yemin ederim .artık bambaşka bi insanım diyo.... şuan süt dökmüş kedi gibi oldu.biraz ağladı zırladı duygusala bağladı işi.yok beni sevmiyon falan yok aşk bitmiş sende vs tripler falan derken.. ben anlamam dedim benim dediğimi yapıcaksın herkesede söyliceksin dedim tamam yemin ederim söylicem dedi..sonra niye beni üzüyon dedi bende dedimki bu kadar inatçılık yapmasan gül gibi yaşıcaz ama bi sorun var sen sürekli inatlaşıyosun diyorum.. bana dedi sadece seninle biraz inatlaşmayı seviyom o kadar ama sen çok kırıyon kalbimi dedi bundan sonra öle yapmıcan dedim tamam dedi.sıkıntı yok şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 24 Ağustos 2013; 13:15:26 >

• quote:

koptum panpa hard party
  • Birader evlenirseniz lütfen çocuk yapmayın bu ülkede yeterince düşük zekalı var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

kız zaten dedi ben eski huylarımdan vazgeçtim sana yemin ederim .artık bambaşka bi insanım diyo.... şuan süt dökmüş kedi gibi oldu.biraz ağladı zırladı duygusala bağladı işi.yok beni sevmiyon falan yok aşk bitmiş sende vs tripler falan derken.. ben anlamam dedim benim dediğimi yapıcaksın herkesede söyliceksin dedim tamam yemin ederim söylicem dedi..sonra niye beni üzüyon dedi bende dedimki bu kadar inatçılık yapmasan gül gibi yaşıcaz ama bi sorun var sen sürekli inatlaşıyosun diyorum.. bana dedi sadece seninle biraz inatlaşmayı seviyom o kadar ama sen çok kırıyon kalbimi dedi bundan sonra öle yapmıcan dedim tamam dedi.sıkıntı yok şimdi.

sende benim gibi safsın. kız kendini haklı çıkarmış, sende izlemişsin. kız olayı şuraya bağlamış: "ortalıkta hiçbirşey yokken sen kıza diktatörlük yaptın, onu üzdün" kız sana: beni niye üzüyosun, neden böyle yapıyosun, dediğinde sen: ben seni değin sen beni üzdün sözlü olduğumuzu gizleyerek, deseydin yerinde bi cevap olurdu. olayın kapanmış olması senin istediğinin olduğu anlamına gelmez, resmen haksız duruma düşmüşsün. yarın bi gün bu olayı suratına çarpabilir bak sen beni böyle böyle üzmüştün diye. bunları söylüyorum, gidip kızla kavga et diye değil. olay kapanmış yapacak bişey yok ama kz arkadaşın saf bi kız değilmiş, zeki biri. ağlamalar falan numara.

eğer gerçekten konu kapandi diyosan, 90 dakika skorunu söyliyim: erkek 0-1 kız.

• Merhaba,

39 yaşında bir büyüğün olarak sana tek bir tavsiyede bulunacağım.
    Bir psikologdan randevu al ve endişelerini onunla bir konuş.
    Psikologa gitmek delilik belirtisi dedğildir.
    Nasıl ki burnumuz aktığında bazımız doktora gider, bazısı tecrübeleri ile olayı atlatır.
    Sen henüz bu olayı atlatabilecek tecrübeye gelmemişsin. Yaşınla ve yaşadıklarınla alakalı bir konu.
    Psikologa git ve endişelerini anlat, uzmanın yardımının faydasını göreceksin. Buna" ben deli değilim" şeklinde itiraz etme. Tabii ki deli değilsin, sadce kafan karışmış.

Konu ile ilgili olarak ise,
    Sevgilisi olduğunu söyleme istememesi hoş değil.
    Ama senin başka erkeklerde arkadaş olmasını yasaklaman da hoş değil.
    Kendi isterse bu dengeyi kuracaktır. Eğer kurduğu denge hoşuna gitmezse bunu değiştirmen çok zor.
    Baskı ve zorlama ile bu durumu çözemezsin.
    Üniversiteye hazırlandığına göre bu kız çok genç. Evlilik düşünebilecek, ilerideki hayatı konusunda bu kadar büyük kararlar verebilecek bir yaşta değil. Eğer üniversiteye girerse işin daha da zor. Çevremde insanların neredeyse hepsi üniversite mezunudur, 5 tane kız, lise mezunu erkeklerle tanıştı, anlaştılar. Bunlardan 3'ü evlendi, 2'si nişanlı iken ayrıldı. Evlenenlerin ikisi boşandı, Sadece biri devam ettirebildi. Eğer sevdiğin kız üniversite okuyacaksa senin de ne yapıp edipokumanı tavsiye ederim.
    Ayrıca daha çok genç, üniversitede okurken kafası daha da çok karışacaktır. Çevresi genişleyecektir ve daha çok, "acaba ben evlenmek için acele mi ediyorum" diye düşünmeye başlayacaktır.ki bence de acele ediyor.

Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın neden kapalı olduğu hakkında hiçbir fikri yok. Kapalı diye sözlü olduğunu söyleyemiyor he millete ?
    Ayrıca başka erkeklerle arkadaş olmasında kesinlikle sıkıntı yok, eğer tamamen yasaklarsan senin hatan olur. Ama arkadaş olduğu erkeklere söz geçiremiyorsa, bi' yerde DUR diyemiyorsa bırak o kızı. Ciddiyim. İleride çok canın yanar. Yaşayacağın sıkıntılara değmez.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.