Şimdi Ara

Allahını Seven Bilim-Kurgu Dizisi Önersin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geberecem beyler sıkıntıdan . Prison Break tarzı da olabilir akıcı bi bilimkurgu dizisi önerin lütfen

• Arrow-Fringe-Dexter-Chuck-Doctor Who-The Walking Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Arrow-Fringe-Dexter-Chuck-Doctor Who-The Walking Dead

hacom arrow-chuck-the walking dead bunları izliyorum . bi ara fringeye bakıyodum baymıştı bıraktım. bidaha başlasammı ki acaba ne dersin ?
  • Başlayın güzel dizi bilim seviyorsanız izlenir, birde the mentalist te güzeldir, sherlock u da öneririm, person of interest ve breaking bad de güzeldir başlarda sarmayabilir ama ilerledikçe sarar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Başlayın güzel dizi bilim seviyorsanız izlenir, birde the mentalist te güzeldir, sherlock u da öneririm, person of interest ve breaking bad de güzeldir başlarda sarmayabilir ama ilerledikçe sarar sizi

tm hocam çok teşekkürler
  • Rica ederim iyi seyirler
  • Doctor Who kesinlikle izlemelisin. Person Of İnterest ilk sezonun ortalarındayım sardı dizi tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dram-Komedi Tarzı dizi önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stargate film&dizisine dadandım tavsiye ederim
  • CooRDeLia kullanıcısına yanıt
    person of interestin ilk sezonun ortalarındaysan şunu söyleyebilirim sakın bırakma, sonraları inanılmaz. olayların kurgusu birbirileriyle bağlantıları her bölüm daha da sarıyor
  • Battlestar Galactica
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

person of interestin ilk sezonun ortalarındaysan şunu söyleyebilirim sakın bırakma, sonraları inanılmaz. olayların kurgusu birbirileriyle bağlantıları her bölüm daha da sarıyor

Yok hocam bırakmayı düşünmüyorum. Biraz yavaş gidiyorum gerçi. Günde 1 bölüm çok çok 2 bölüm izliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eureka yoklukta gider
  • fringe,person of interest,breaking bad
  • Firefly
  • Fringe izle kesinlikle izle
  • stargate sg1
    farscape
    x-files
    babylon 5
    firefly

bunlar gözel bilim kurgu dizileri. firefly aslında bilimkurgu değil de western gibi bir şey ama olsun, sağlamdı ama fiç etti fox..
  • Revolution
  • Fringe izlemeyen adam bilim kurgu izlemesin. Fringe bilim kurgunun atasıdır.
  • Takip.

bende arıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orphan Black..

Kesinlikle izle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.