Şimdi Ara

allahın belası üüniversite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üniversiteye gidiş ve gelişte ezile büzüle metrobüslere bindin,indim
    tüm dersleri dinledim ve not aldım
    peki ya sonuç???
    kocaman bir 3 tane F
  • Potansiyel işsizsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 yildir hazirligi gecemedim bana ne demeli?

• Liseden her türlü daha iyidir
  • Hem toplasan 1 hafta okula gitmişimdir diyorsun hem Allah'ın belası üniversite

Çalışmayıp geçmeyi mi bekledin?.Adam gibi çalış geç.Bütte geç,alttan al bir şekilde yap.
  • İnsanın içinde olacak kardeşim. DNA'm da ders çalışmak yok benimde benim suçum ne.

herkes derslerde başarılı olacak diye bir kaide yok. takılma boşver. bende kaldım

birazdan cs:go'ya gircem
  • Ailen seni oraya okusun diye gönderiyor, gezip toz diye değil. Senin derse girmeme, dersi dinlememe gibi bir lüksün yok (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: URANIUM

Bende uniye gecsem diye dua eder oldum bence degerini bil lisede gereksiz tipler ve gereksiz dersler cok

Uniye gecince liseyi ararsin, hayatim boyunca ders calismayan ben kafami derslerden kaldiramiyorum universiteye geldigimden beri. Tek fark sacma sapan insanlarla ugrasmiyor olman.

• makine müh hangi üni desin? ben de mak müh daha ilk yıldan 9 ders yok ama hepsini verdim

mat 1 - ba
    fiz 1 - cc
    matlab - bilmiyorum
    autocad 1 - dc
    mak müh giriş - aa
    ingilizce 1 - aa
    türkçe - aa
    inkilap - aa

normalde 7 ders olması lazım hatta ilerden türkçe ınkılap aldım

aslında ingilizce 1 aa dedim ama onun da dersini almadım ya da sınavına girmedim. hazırlık sınavını 97 ile geçtim o yüzden ingilizce 1 ve 2 yi aa olarak girdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Ocak 2015; 19:03:48 >
  • @ işsiz değilim orası kesin gezip tozmuyrum gezip tozsam okula giderdim arkadaşlarla gezerdim akdeniz üni makinede okuyorum insan liseyi arıyor
  • seneye ortalamayı tutturamazsan çapraza kalırsın ki eyvah eyvah ne sen sor ne ben söyliyim o durumu
  • 7 ders büte kaldı napalım bırakalım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

konusu gelmişken sorayım. mak. müh. 1. sınıfım teknik resim dersinden vizeden 34 finalden 56 aldım. ortalama 47.2 oluyor. ama geçme notu 48 miş. sizce hoca geçirir mi yoksa büte falan mı girmem lazım ve büte girince yine geçme notu 48 mi oluyor? eğer 48 ise bütünlemeden 58 alsam geçiyorum.

Bütünleme vizelerin ortalamadına göre diye biliyorum ikinci final gibi yaani

• Şu ygs lys stresi yok en azından bi kapağı atayımda fakultenin tekine gerisi gelir

• an itibari ile kaldığım ders sayısı 7 ye çıktı okulu bırakıyoum ygs lys başvurusu zamanı
  • Aynı bela benim başımda 4,sınıfım alttan 7 dersim var bir sene uzadı diplomayı alıp basıp gitmek istiyorum bölümden ama bölüm beni bırakmıyor hayallerim uğruna bu lanet bölümü okuyorum bölüm astronomi ve uzay bilimleri sözleşmeli hava subay olmak istiyorum sırf bu yüzden bu lanet olası bölüme katlanıyorum

• 1 hafta tatilimiz var o da büt haftasıyla aynı hafta ben napayım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite liseden daha berbat her yonuyle bunu bilim

Lisedeki gibi ilk yazilidan 100 aldim 2.ye calismasam olur ve ya donem sonunda ortalama ile gecerim ayaklarini gecin her kaldiginiz dersi s.. s.. vereceksiniz.ayrica o bute kalma korkusu yokmu ygs lys den beter (en azindan bana gore)

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Ben 3 yildir hazirligi gecemedim bana ne demeli?

Ne için hazırlıyolarsa artık. Hangi okul hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

Liseden her türlü daha iyidir

değil, sen bi farklı şehre git bak nasıl özlüyorsun liseyi, evini
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.