mf4 sıralamam 110k tm1 sıralamam 160k ygs2 150k hangi mesleği seçmeliyim bilhisayar mühendisliği düşünüyordum ondada işsiz kalma dibi bi durum var allah rızası için yardım edin
up
Bence biraz daha azmet çalış, seneye güzel bir yere gir.
Gauss Batlamyus
kullanıcısına yanıt
zaten 2. senem calışmaktan nefret eden biriyim yani seneye kalsam gene çalışmayacma gene bu puanları alacam o yüzden bu sene gitmem şart
o sıralamada bilgisayar müh seçme zaten,ayrıca bilgisayar müh seçersen işsiz kalmazsın ancak üniv e gidip yatarsan hangi bölüm olursa olsun işsiz kalırsın....eminim işsiz kalırsın diyenler de bilgisayar müh nin ne yaptıgını bilmeyen insanlardır...bilgisayar müh ini heralde format atmak,parça toplamak sanıyorlar.
yorgun şair
kullanıcısına yanıt
bilg. muh. hayalimdeki meslek desem yeridir üniversite tabiki yatmayacam ygs de çalışmadık ama unide kendi bölümümde deli gibi çalışacam kendime inanıyorum ve güveniyorum peki işsiz kalmazsın derken düşük fiyata çalışırsınmı demek istedin
niye düşük fiyata çalışasan ki ? ha şu var,kimse sana gelip durduk yere 4-5 milyar vermez...veriyorsa karşılıgını da elbette isteyecektir...burada düşünmen gereken,ben 4-5 milyarı hakedecek donanıma sahip miyim ? önemli olan bu,sen nitelikli bir müh olursan iyi yerlere gelip iyi paralar alırsın..bizim mezun arkadaşlar iş bulma konusu en son düşüneceginiz şey olsun diyorlardı,iş çok ama iyi iş için iyi müh olmak gerekiyor.
yorgun şair
kullanıcısına yanıt
bu cevabından sonra kararımı verdim bilgisayar mühendisliğini okuyacam hayal olmaktna çıksın artık :D
up
iyi düşün sonra pişman olma da,bilgisayar müh olan bir üniv in gir derslerine bak biraz daha araştır ben yapabilir miyim diiye...öyle kolay değildir okumak söylemedi deme
yorgun şair
kullanıcısına yanıt
haddinden fazla araştırdım dersleri felan dillerini zorluğunu her türlü uyuyor bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme