Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN OVERCLOCK YAPTIM AMA P4 3.0GHZ 3.38 GHZ YAPABİLDİM
    AMA BİOSUMDA CPU FREKANS AYARI YOK SADECE OTOMATİK OVERCLOCK DİYE BŞİY VAR ONU YAPIP VOLTAJI BİRAZ YÜKSELTİNCE BÖYLE 3.38 OLDU
    ama ben 4ghz gibi büyük bir değer almak istiyorum
    AŞAĞIDA CPU-Z İLE ÇEKTİĞİM RESİMLER VAR NOLUR YARDIM EDİN
    http://img515.imageshack.us/img515/4492/adszbo8.jpg

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

• Anakartınla ilgili üretici sitesindeki bilgi ve download kısmı:

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=580&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=45&LanID=0

Her anakartta FSB ayarı olacak diye birşey yok. bios update ile sonradanda eklenebiliyor bu tip özellikler. Biosunu updatelemedi tavsiye ederim.

Günümüzde windows üzerinde overclock için en çok kullanılan iki program setfsb ve clockgen senin anakartının chipsetini yani via P4M800 Pro chipseti desteklememekte. Bu durumda windows üzerinde overclock yapmak için google üzerinden alternatif bir pll controller programı bulman gerekiyor. Yada clockgen-setfsb'den bir tanesini indirip program ayarlarından P4x266 yada P4x400 via chipsetlerini seçip sendeki chipsete overclock yapmana izin veriyorlarmı buna bakman lazım. Bazen bir üreticideki eski nesil chipset pll'i ile yeni nesil chipset pll'i uyumlu olabiliyor. ( Bu işlemi yaparken düşük bir ihtimal olsada bilgisayarına zarar verme ihtimalin var. İki kere düşünüp yapmanı tavsiye ederim. )

Bunlar dışında çok daha xtreme alternatifler var, fakat çok deneyimli olmadığın sürece bulaşmanın çok tehlikeli olacağı işlemler.

• anakart ecs ondan hiç bişey bekleme oem standart anakarttır
  • KONUMA BAKIP YARDIM ETTİĞİNİNZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • nolur şu konudada yardım edin yaw disket sürücüm yok nasıl bios güncellicem ve hangi biosu yüklüyüm
  • en yeni bios u
  • BİOSU GÜNCELLEDİM PC BİOS AÇILIRKEN KİTLENİYOR KALIYOR TAMİRE VERDİM YENİ ANKART ALDIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben demişdim hocam o borddan bişey olmaz standart oem anakarttır o
    keşke dinleseydin beni bak yukarı yazmışdım
  • artık denedik bikere yeni anakartım asus p5pl2-e aynı işlemcime 4.50ghz yaptım
    . ( Bu işlemi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.