|
Ahh zamanında malum partiye katılamadık şimdi avuç avuç Antep fıstığı yiyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Ahh zamanında malum partiye katılamadık şimdi avuç avuç Antep fıstığı yiyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam sende dikkat ettim sen psikolojik olarak türlü kelimelerle kafanda bi oyun oluşturup hayali senaryo kurup inanmama sebebini haşa Allah'a fatura ediyon ne demek istediğimi anlamışındır. Öncedende böyle yapıyodun. Bu sebepten dolayı inanmıyom gibisinden saçma bi bahaneye sığınıp üstüne kendinide buna inandırıyon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Psn:HeadBloodSteel//Gamertag:Fenerbahce4EVA//Gamertag:Th3M4NIMAL Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı) |