Bildirim
Allah Herkese Bu Özgüvenden Versin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gri koç izliyor galiba, 15 ocak'a kadar tyt'nin YARISI ile uğraşmasının başka bir açıklaması olamaz. -
''İnsanları başarımızla rahatsız etmeye devam'' nasıl bir cümle? Ben başarmış birisini görsem oturur konuşurum, izlediği yolları sorarım belli ki bu arkadaş birilerinin başarılı olmasından rahatsız olan tipten. Bak durduk yere sinirlendim çalışmıyorum biyoloji falan. Allah anasına babasına sabır versin -
Ya isterse nisanda tyt konularini bitirsin o sıkıntı değil de hangi insan ilk 1000 garanti diyebilir ki. Bunu diyebilmek için baya bir kredinin olması lazım ne bileyim olimpiyatçı, kabataş mezunu falan bile ilk 1000 garanti desin bana komik gelir açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: Ulsambre Tortomish
gri koç izliyor galiba, 15 ocak'a kadar tyt'nin YARISI ile uğraşmasının başka bir açıklaması olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru bir tespit hocam, insanların öğütlerine kıskançlık gözüyle bakması bile başlı başına yanlış bir hareketquote:
Orijinalden alıntı: Misugi Jun
''İnsanları başarımızla rahatsız etmeye devam'' nasıl bir cümle? Ben başarmış birisini görsem oturur konuşurum, izlediği yolları sorarım belli ki bu arkadaş birilerinin başarılı olmasından rahatsız olan tipten. Bak durduk yere sinirlendim çalışmıyorum biyoloji falan. Allah anasına babasına sabır versin
Günde 15 saat çalışıyordu en son :D ordan geliyordur bu özgüven
konuyu gördükten sonra youtube kanalına baktım, önceki topluluk paylaşımında ilk 50 yazmış bir de. bence kitlesini büyütmek için bilerek böyle yazıyor. -
Acaba 10dan sonrası verimli geçebiliyor mu ya :Dquote:
Orijinalden alıntı: Kongn
Günde 15 saat çalışıyordu en son :D ordan geliyordur bu özgüven
Ya öyle ya da sınav sisteminden, ülkede ne bileyim 20kdan mezuna kalandan, 9.siniftan itibaren bilinçlenmiş rakiplerinden falan haberi yok sanırım. Velev ki var, o zaman destek değil antipati topluyor haberi olsun😀quote:
Orijinalden alıntı: Ulsambre Tortomish
konuyu gördükten sonra youtube kanalına baktım, önceki topluluk paylaşımında ilk 50 yazmış bir de. bence kitlesini büyütmek için bilerek böyle yazıyor.
Birde arkadaşın hedefi marmara diyetisyenlik niye ilk bin hedefliyor (diyetisyenliği küçümsemiyorum yanlış anlamayın) bende bunu anlamıyorum :D
Strateji bunlar hocam biz düşünürken kendisi bizi eleyecekquote:
Orijinalden alıntı: Kongn
Birde arkadaşın hedefi marmara diyetisyenlik niye ilk bin hedefliyor (diyetisyenliği küçümsemiyorum yanlış anlamayın) bende bunu anlamıyorum :D
Hiç denemedim hocam :D
ilk 1k başaramasa bile istediğim yer geldi diye prim almak amaç
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya valla eski sınav ortamlarına özeniyorum. Şu an hocalar ticaret amacında, öğrencilerin kafası bi milyon, dh'de bile troller var daha ne diyelim...
istersen her denemede 115+ yap yine de garanti diye bi şey yok şans bu işin büyük kısmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 25 Aralık 2019; 17:27:30 > -
Aynen öyle tyt %50 şans bence
Bazı öğrenciler için sınavda şanssızlık yaşamazsa ilk 500 garanti bile denebilir ama bu elemanın onlardan olduğu hiç sanmıyorum. Ayrıca adı niye diyetisyen serdar?
-
14 saat çalışmanın 10 saati video izliyodur kesin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

''İnsanları başarımızla rahatsız etmeye devam'' nasıl bir cümle? Ben başarmış birisini görsem oturur konuşurum, izlediği yolları sorarım belli ki bu arkadaş birilerinin başarılı olmasından rahatsız olan tipten. Bak durduk yere sinirlendim çalışmıyorum biyoloji falan. Allah anasına babasına sabır versin
|
Kolpaci serdar, kenan kara videolarinin altında sorunun çözümünü tartışıyor millete sevmiyorum diyor rakip eleme taktiği herhalde bu
|
Benzer içerikler
- eyüp boncuk kimdir
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
- en iyi vakıf üniversiteleri
- itü yatay geçiş
- boşa okunan bölümler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X