Şimdi Ara

Allah belanı vesin emulaaaaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emule cok iyiydi aslında ama son 2aydır cok hız dususu oldu.bende dc++ yı denemeye karar verdim sabit 23-24 gidiyo.divxplanette modun yazarı arkadas da belirtmis emulede hız dususu var diye.
  • emula degil emule. arti olarak hing id alip almadigini sunucular sayfasinda sag taraftaki kisisel menuden bakabilirsin orada yazar
  • böle cahilce çıkışlara uyuz oluyorum bilmeden etmeden anlamadan bütün p2p programları hat kalitesine çok hassatır dolayısıyla türktelekomdaki altyapının yetersizliğinden çok etkilenirler özellikle yurtdışı kapasitesinin düştüğü bu günlerde (malum kablo yüzünden) ama bu demek değildir ki 20 21 hız yapamicaksınız bu demektir 25 ...29] yapamicaksınız ! çoğu insan mod kullanmıyo kullanlar ayarlarını yapmıyo! kaynak sayısı önemli yeterli kaynak sayısını bulmadan emule hız vermez bi kaç popüler dosyayı atın kaynak sayısı az olanların yanına sonra emule dn hemen sonuç alamazsınız şanstır 2 3 sa. beklemeden ed2k linklerinde filmlerin özellikleri frame size ları fps leri bilinir high ıd almayı becerememekte çok saçma yol belli iz belli hiç yapamıyosan git bil. çağır downloadlarınıda o yapsın yuh yani kusura bakmayın ama ! okumak güzel bir şeydir braz araştırın nette dünya tane kaynak var kesinlikle dc++ overnet yada benzeri kötü demiyorum hepsi bilinmeli http ftp torrent(özellikle iyi bir torrent sitesinden) ama ah etmek çok cahilce çok komik .

• tatmin edici acıklamalar...oncelikle mod kullanmaya başlıyorum.ve emula ya dewam ediyorum.arada belki dc++ atarım.ilerde tekrar doncem.hepinize acıklamalar için thanx
    haci hemşerim saool sende...
    endsolu sözüm sana:
    quote:böle cahilce çıkışlara uyuz oluyorum bilmeden etmeden anlamadan
    senle polemiğe girmek istmiyorum ama bilip bilmeden araştırmadan dersen senide kırarım kalnini de!!!!Neyi ne kadar araştırmam gerektigini ben de bilirim ve bi topici aklıma geldi die acmam bunun için önce araştırırım olmassa buraaya dönerim.ha ilk önce bunları bil.

2. olarak bak gene kıracam...Ruhun bedeninden cıkmışcasına konuşuyosun.hiigh id icin qoote:yol belli iz belli diosun. okudugunu anlayamadın galiba seni yukarda yazdıklarımı tekrar okumaya davet ediyorum.

Bunların yanında mantıklı bi iki şey de diosun onlar icinde sapkamı cıkarıyorum.
    guote:kaynak sayısı önemli yeterli kaynak sayısını bulmadan emule hız vermez bi kaç popüler dosyayı atın kaynak sayısı az olanların yanına
    özellikle http,ftp,torrent hepsi bilinmeli konusunda.
    Son bişi daha:
    okumak guzel şeydir diosun,katılıyorum.okumak insanı bilgilendirir ama kimin bilgili oldugunu bilg. ında yanlız olmadıgını gördugunde anlayacaksın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybermagicc -- 21 Ocak 2005, 16:06:39 >

• kıramassın kapasiten yetmez bir iki çocukça yazmışsın okumak guzel şeydir diosun,katılıyorum.okumak insanı bilgilendirir ama kimin bilgili oldugunu bilg. ında yanlız olmadıgını gördugunde anlayacaksın.... çok ezikçe çok keşke aramızda kalsaydı içini özel msg atarak dökseydin böle komik şeyler yazıpta güldürme kendine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.