Şimdi Ara

All Points Bulletin[K2 Tarafından Satın Alındı] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Bu oyunu satin almis olanlar icin herhangi bir guzellik yapacaklarmi acaba?

Yapacaklarını sanmam. Çünkü EA, satın almış olanlara aynı fiyatta bir oyun vermişti. Eğer almadıysan EA Support'a yaz.
  • o geçti 3 ay önce denemiştim 2 ayda olabilir vermediler bana oyun.
  • Closed Beta kayitlari basladi. Oncelik olarak eski APB uyeleri (benim gibi :D). Daha sonra genel kullanicilar.
  • Beta için kayıt yapmadım ama mail gelmiş K2'den. Bir link vermişler ama o linke girince gamersfirst.ekolay mı ne öyle bir sayfaya atıyor. Anasayfaya yani.

Dear Samet,

You're one of the first to be invited to sign up for the Closed Beta launch of APB: Reloaded! Sign up today for your chance to be a Closed Beta tester. Remember, if you don't sign up, you won't have the chance to be one of the first to take back the mean streets of San Paro. (San Paro'yu 120398. kez test edince ne olcaksa)

When you sign up, we'll make sure you receive the latest APB news, including information about restoring your old character.

Click here to get started!

See you in-game,

The APB: Reloaded Team

• Bende kayit yapmadim. Acikcasi oyunda oyun parasi ve item satan surekli spamler diye :D Haftasonu bos kalinca birara bakarim. Hala yanarim 50$ ima :(
  • Şu anda betaya kayıt olabiliyorsunuz eğer keyiniz varsa. Ben indirdim oynuyorum şu ara baya keyifli. Her ne kadar girdiğim görevlerin çoğunda keklik gibi avlasalar bile eğleniyorum. Sanırım oyun çıktığında başlayabilirim bu halde olacaksa :D
  • Ben hala bosa giden paraciklarima yaniyorum :(
  • Bana Beta Key Geldi Kaydımı Yaptırdım Kabul Edilmeyi Bekliyorum ...

Edit : Oyunuda indirdim hazır beta keyimin kabul olmasını bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 7 Mart 2011; 16:20:53 >
  • bende beta key var ama nerden indiriyoruz ve cbye geçtimi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaank90

bende beta key var ama nerden indiriyoruz ve cbye geçtimi ki

Geçti . Beta kaydını yaptır keyi aktif ettiklerinde oyuna girebilirsin ... Oyunu GamersFirst LIVE 'a eklemişler ordan indirebilirsin ...
  • siz oynayın benim sınav haftam obye artık zaten mayısta geçer obye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaank90 -- 7 Mart 2011; 17:05:25 >
  • keyi silermisin ben aldımda ? :D
  • beta key i kabul edecekler mi acaba.
  • ALINIK ALL POİNTS BULLETİN RELOADED CBT ACCOUNT ... okanderdiyok@hotmail.com veya burdan mesaj atarak ulaşabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solufain

Şu anda betaya kayıt olabiliyorsunuz eğer keyiniz varsa. Ben indirdim oynuyorum şu ara baya keyifli. Her ne kadar girdiğim görevlerin çoğunda keklik gibi avlasalar bile eğleniyorum. Sanırım oyun çıktığında başlayabilirim bu halde olacaksa :D

Oyun çıktığında GF öyle bir cash shop koyarki oyuna... Oyunun B2P hâlinde bile yeni başlayanla 3 gün önce başlayan arasında dağlar kadar fark oluyorduysa, bu hâlinde sanırım hiç oynanmaz olur.
  • Aynen gf aldıysa oyun bitti demekdir cash shop ları çok malca yapıyolar ama denicem yinede.
  • Ben de alınmıştım keyi de kullanmıştım ama napcaz şimdi?
    GF Live'dan indiriyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 7 Mart 2011; 23:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Ben de alınmıştım keyi de kullanmıştım ama napcaz şimdi?

Keyin Kabul Edilmesini Bekliceksin Ben Gibi ... Ben 2 Aydır Kabul Edilmesini Bekliom Tık Yok Ama 2 Hafta Bekleyip Kabul Edilende Var Belli Olmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Ben de alınmıştım keyi de kullanmıştım ama napcaz şimdi?

Keyin Kabul Edilmesini Bekliceksin Ben Gibi ... Ben 2 Aydır Kabul Edilmesini Bekliom Tık Yok Ama 2 Hafta Bekleyip Kabul Edilende Var Belli Olmaz ...

Allah Allah zaten keyi girerken sorguya çektiler donumuzun rengini sormadıkları kaldı bi. Niye böyle keyi verip de kabul etmiyolar ki?
  • Arkadaşlar ben oyundayımda pek birşey anlamadım nasıl silah alıcam ayrıca adamlar çok sağlamken benim gibi yeniler hiçbirşey yapamıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.