Şimdi Ara

ALIŞ // 200 adet coca cola açma halkası alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 ya da duruma göre daha az coca cola kırmızı kasa açma halkası alınır. teklifleri pm den dinleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar herkese saygılar elimde yaklaşık olarak 700 tane kapak var.işimle alakalı olduğu için elimde bu kadar fazla var.aslında kendim puanları girip bazı güzel şeyler yakalayıp alıyorum. 6 tane cinemaximum sinema bileti aldım ki toplam 66 tl değerinde çok hoşuma gitti.fakat kodları girebileceğim ve hediyeleri takip edebileceğim çok fazla zamanım yok o yüzden bi arkadaşla bi ürünle değiş tokuş olabilir yada belli bi meblağ karşılığında olabilir.kapakları kargoyla yollayabilirim.sahibindende güvenli e-ticaret ilanı açabilirim.bu duruma kapakları satmak gibi bakmayın arkadaşlar çünkü ben kullanmak istiyorum fakat zamanım yok sonuçta bu kapakların karşılığındada bişeyler alınabiliyor hatta 700 kapak 3 puandan 2100 puan yapıyor buda belki 1000 liraya yakın hediye demek tabi zamanı olan arkadaşlar için süper bi uygulama bu kırmızı kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemer32

arkadaşlar herkese saygılar elimde yaklaşık olarak 700 tane kapak var.işimle alakalı olduğu için elimde bu kadar fazla var.aslında kendim puanları girip bazı güzel şeyler yakalayıp alıyorum. 6 tane cinemaximum sinema bileti aldım ki toplam 66 tl değerinde çok hoşuma gitti.fakat kodları girebileceğim ve hediyeleri takip edebileceğim çok fazla zamanım yok o yüzden bi arkadaşla bi ürünle değiş tokuş olabilir yada belli bi meblağ karşılığında olabilir.kapakları kargoyla yollayabilirim.sahibindende güvenli e-ticaret ilanı açabilirim.bu duruma kapakları satmak gibi bakmayın arkadaşlar çünkü ben kullanmak istiyorum fakat zamanım yok sonuçta bu kapakların karşılığındada bişeyler alınabiliyor hatta 700 kapak 3 puandan 2100 puan yapıyor buda belki 1000 liraya yakın hediye demek tabi zamanı olan arkadaşlar için süper bi uygulama bu kırmızı kasa

arkadaşım yaptığın şey kapakları satmak ki bu da normal birşey :D

• cemer32 C kullanıcısına yanıt
    ilgilenemiyorsan ilgilenebilirim :)
  • 700 KAPAK 100 TL BENDEN ALIP SEN İLGİLENEBİLİRSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.