Şimdi Ara

alınmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 23 Mart 2009; 22:35:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kartı hangi akıllı bu fiyata satar çok merak ediyorum.foruma 850 ye çıkarsa hemen gider.iyice ölücü çarşısı olmuş burası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UDİLYUM

bu kartı hangi akıllı bu fiyata satar çok merak ediyorum.foruma 850 ye çıkarsa hemen gider.iyice ölücü çarşısı olmuş burası.

kusura bakmayın ama size ne ?
    adam oraya yazmış 750 e satan varsa alıcam diye?
    olay sizi ne gerio?
  • aynen cadocx katılıyorum sana...adam yazmış kardeşim 750 e ytl ye satan varsa alcam bu kadar net....isterse 100ytl der kime ne ??

ayrıca inş bulursun kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharapnell -- 14 Mart 2009; 2:28:43 >
  • Sanırım arkadaş, kartın değeri bu kadar az değil ve bu yüzden değeri buymuş gibi gösterilmesinden rahatsız olmuş. Elbetteki isteyen istediği fiyattan satar bu kartı ve benim fikrim bu kartın fiyatının daha yüksek olacağı yönde. Yinede umarım arkadaş istediği kartı istediği fiyata zorda olsa bulur.
  • bulursam bu aradagiin özelliklerde getir bende 10 kutu aliyim ohh ne ala

ilan olsun diye acilan ilanlardan bir tanesi kimsenin bu fiyata vermeyecegi belli burda milllet 2-5 ytl hesabini yapiyor sana bu fiyata veren olursa ben forumu bırakırım )

burda sıfır ürünün ya fazlasina satiliyor yada ürününe göre 20 50 100 olsun

senin dediginin arada sıfırı ile dolar 1800 iken ucurum var
  • Arkadaşlar burası panayır değil

Alıcı ve satıcı arasında geçecek diyaloğa üçüncü şahısların burnunu sokmasımı gerek (meşhur bir atasözümüzde karşılığı mevcut)

750tl nakit param var ve alıcı arkadaşla anlaşabilirsek üstünüde tamamlarım icabında

Kimseyi benim alacağım kart germesin dileği ile

Hayırlı forumlar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.