Şimdi Ara

ALINIK !! Z5500 Kontrol paneli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Logitech Z5500 cihaz için kontrol paneli lazımdır.
    Satmayı düşünenler irtibata geçsinler,

Saygılar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ALINIK !! Z5500 Kontrol paneli

• +1 Bende aramaktayım
    REFERANSLARIM:lacrymatoire,fenamoneas,öztin,AnacoN,Overckocker,Stones,KENZ,kaan84,KOND,wenigma=(DH YÖNETİCİ),BeFeD,loriyagamuta,Goblin,Sharloot,Panikatak!, R@,ishtare,omerhancer,kendinibil,kutusuzürünler,otto von biscmark,vision,AMFİBİ(Yönetici),swartz,sugarboy,Demerzell,cybermanyak,atlantisprensi,garuda,digitaldelisi

Uzak durulması gerekenler cengiz_vga,Falex,Ergunaslan,(onur Akgül dolandırıcı),yavuzkumral(YALANCI KAYITLI DİYE SATTIGI TELEFON KAYITSIZ ÇIKTI SONRA KAYBOLDU ORTALIKTAN KÜTAHYADA İKAMET EDİYOR ÜRÜN ALINMASIN BİRDAHA....)
  • Hocam size P.M atamıyorum.

Sizin kontrol panelinin neyi var hocam ?
    Tamir olmadımı?
    Saygılar
  • +1 banada lazım

görüntüs falan var optikden dts lerie görüyor ama ses yok pc dende baglantım tam oardan hic bir şekdle ses cıkmıyor durduk yere oldu

eskiden mersa da calışmış bir arkadaş vardı forum da ona ulaştrdım decoedrin arkasındaki eentegreden diyor ama endegre yok elinde

valla bu gidişle banada bir decoder lazım anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 31 Mart 2013; 11:17:41 >

Şaka bir yana benimki de bozuldu. 5 yıldır 1 kez sigorta yakması dışında bir sorun yaşamamıştım.

son zamanlarda açtığımda ışığı bazen yanıyor bazen yanmıyor, tepki vermiyor, input search yaparken kilitleniyor.

Bunun bir çözümü, tamiri yok mudur beyler ? illa parça değişimi mi gerekir, Kontrol paneli bulmak zor mudur ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z906 5 adet uydu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BENİM KİNİ CKIŞ KAT INDA BİR ENDEGRE BOZUK ELİNDE LED PROBLEMİ OLUP SATMAK İSTEYEN OLURSA ONU ALABİLİRM ARKADAŞLAR SES VERSİN SUBWOFERE YETERLİ YANİ ENDEGRE SAGLAM OLSUN YETERLİ ARKAŞADAŞLAR 05366234217 DEN ULAŞABİLİRİSNİZ
    Çin sitelerinde rastlamıştım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdallioglu -- 8 Nisan 2013; 0:39:10 >
  • + bende aramaktayım. bu ürünü servisinde bulamaz mıyız? satın alabileceğimiz bir yer yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.