Şimdi Ara

alınık yüksek kapasite samsung batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung marka telefonuma yüksek kapasite batarya aramaktayım, ÜRÜN KODU : EB494358VU telefon samsung galaxy PRO b7510

aradığım özellikler,,
    **Kullanılmamış olmalı, **kalitesiz bir ürün olmamalı, **1350mAh dan yüksek amperli, **ebat orjinal ebatta,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rraistlinn -- 2 Ağustos 2012; 3:39:56 >

•  alınık yüksek kapasite samsung batarya

http://www.momax.net/en/Product_Show.aspx?ID=1489&T=1

15 güne teslim - 50TL (Orijinal Momax dır. Momax yetkili satıcılarından alınmaktadır.)

Daha uygun fiyatlı kaliteli yedek bataryalar

Andida battery for Samsung S5660 Galaxy Ace S5830 1800mAh - 40TL - 15 güne teslim

AOONEN battery for Samsung S5660 Galaxy Ace S5830 1800mAh - 40TL - 15 güne teslim

Onun dışından 5$ başlayıp 18$ kadar çeşitli versiyon çin üretimi 1350-1500-1800-2350mah değerleri olduğu ifade eden bataryalar var ama garanti edilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: centerland

15 güne teslim - 50TL (Orijinal Momax dır. Momax yetkili satıcılarından alınmaktadır.)

Andida battery for Samsung S5660 Galaxy Ace S5830 1800mAh - 40TL - 15 güne teslim

AOONEN battery for Samsung S5660 Galaxy Ace S5830 1800mAh - 40TL - 15 güne teslim

Onun dışından 5$ başlayıp 18$ kadar çeşitli versiyon çin üretimi 1350-1500-1800-2350mah değerleri olduğu ifade eden bataryalar var ama garanti edilmez.

hocam öncelikle teşekkürler, siz bunları temin edebiliyormusunuz yoksa bilgi amaçlı mı oldu, ben kaliteli amper değeri yüksek (yanı daha uzun süre giden) birşey arıyorum,, 1günde bitiyor hatta yetmiyor, sıkıntı yaratıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

quote:

Orijinalden alıntı: centerland

hocam öncelikle teşekkürler, siz bunları temin edebiliyormusunuz yoksa bilgi amaçlı mı oldu, ben kaliteli amper değeri yüksek (yanı daha uzun süre giden) birşey arıyorum,, 1günde bitiyor hatta yetmiyor, sıkıntı yaratıyor..

Belirttiğimiz sürede ve fiyatta temin ederiz. Ürünler sıfır kutu yada oem pakettir. Üretici garantisi altındadır. Kargo ücreti karşılandığı sürece değişim için yardımcı olunur.

• bence almayın bende bir satıcıydım ama normal bir batarya ile aynı değerde gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxt

bence almayın bende bir satıcıydım ama normal bir batarya ile aynı değerde gidiyor

katılıyorum 2430mah aldım orjinali 1500mah olan bataryadan az gidiyor bence paranız cebinizde dursun yok illa batarya alacaksanız orjinale yakın bir batarya alın kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabey06

quote:

Orijinalden alıntı: oxt

bence almayın bende bir satıcıydım ama normal bir batarya ile aynı değerde gidiyor

katılıyorum 2430mah aldım orjinali 1500mah olan bataryadan az gidiyor bence paranız cebinizde dursun yok illa batarya alacaksanız orjinale yakın bir batarya alın kullanın

2430mah diye bir batarya yok bunlar fake üstüne 2800mah yazıp gönderiyorlar. 2-10$ arası bir sürü 2430 mah var. Belirttiğimiz bataryalar bu değeri resmi olarak vermekte 6-10$ arası bataryalar ile mukayese etmeyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.