Şimdi Ara

Alınık Yemek Fişi (Ticket, Multinet, Sodexo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
21
Favori
66.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Yiyecek #McDonald's
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ticket restaurant var elimde 320 YTL ramazan diye bu ay kullanmadım İstanbul içi nakite çeviren varsa PM yazsın lütfen uygun komisyonlara açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmerkezde cevriliyor arkadaslar komisyon piyasanın en uygunu neredeyse ilgilenenler varsa arayabilirler 0537 710 19 16.
  • Istanbul avcilarda oturuyorum kardeşim haftaya cuma kartı teslim edicem bi an once nakite cevirmem lazım 220 tl var icinde nasıl yapalım

• en gec carsamba gününe 200 tl ticketi nakite çevirmm lazım %15 veya daha altına nakite çevircek bi yer var mı?
  • emredemirsantic E kullanıcısına yanıt
    ulaşabiliceğim numara alabilirmiyim acaba
  • 200 tl lik sodexo restourant pass ı nakite çevirmem lazım ilgilenen varmı ?
  • Multinetimi paraya cevirnek istiyorum 450 tl para var icinde en az 350 400 u ceviricem ama az komisyon kesen bir yer ariyorum istanbuldayim yardim edebilirmisiniz ?

• Pendikte Oturuyorum 350 liralık multinet kartım var bozdurmak istiyorum ilgilenen varsa pm göndersin
  • bendede 200 tl kupon şeklinde var nakite çevirmek istiyorum yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı istanbul avrupa yakası
  • unfortunately kullanıcısına yanıt
    bende 200 tl var kupon şeklinde uygunsa görüşelim ?
  • becan_1995@hotmail.m B kullanıcısına yanıt
    Ankaradan multinet bozdurmak istiyorum 600 geckin

Multinet bozdurmak istiyorum. 600 lirayi geckin.. yardimci olabilirmisiniz. Yarin?

Multinet bozdurmak istiyorum. 600 lirayi geckin.. yardimci olabilirmisiniz. Yarin? Ankaradan

Elimde 3000 tl multinet var dusunursen bozdurmak istiyorum 05533148672 tanimadigim numaralari pek acmiyorum mesaj atarsaniz araya bilirim @unfortunately

Sodexho ticket multinet setcard winwin yemek çekleri ve kartları % 25 komisyon ile NAKİTE çevrilir. 0534 486 10 10

• ankarada setcard nakite cevirecek yer var mi ?
  • 4000 küsür var, çevirelim. kimler var
  • TICKET MULTINET SODEXHO VS %20 KOMISYON ILE NAKITE CEVRILIR YERIMIZ ISTANBUL DA DATAYLI BILGI ICIN 5397368995
  • TICKET MULTINET SODEXHO VS KART VEYA KUPONLARINIZ %20 KOMISYON ILE NAKITE CEVRILIR DETAYLI BILGI İÇİN 539 736 8995 NOLU TELEFONDAN BIZE ULASABILIRSINIZ
  • S.a Arkadaşlar

300 TL Lik Ticket kartım var . En uygun şekilde bozabilecek yer arıyorum . 3-5 arkadaş varız ? Her ay düzenli gidip bozdurabileceğimiz ve uygun yer bilen yada bozabilecek varsa ister yoruma ister PM olarak atabilir.

Teşekkürler Şimdiden ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.