Şimdi Ara

ALINIK XEON E5-2600 SERİSİ İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktanda anlaşılacağı gibi xeon e5-2620, 2630, 2640 yada 2650 ikinci el işlemciler arıyorum.uygun fiyat verildiği taktirde aynı işlemciden 2 tane alacağım,Türkiye'de birkaç online alışveriş sitesi bu ürünleri satıyor ve garantileri mevcut oluyor.üründe aradığım bikaç şey var;garantili olmalı ve fatura,belgesi olmalı,üründen en ufak bir hasar olmamalı ve önemlisi temiz kullanılmış olmalı.şartlara uymayan işlemciler için de hasar olmadığı taktirde görüşülebilinir.ES işlemci kesinlikle olmamalıdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 8 Mayıs 2013; 14:29:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iki adet 2640 var 2000tl son fiyat ikiz islemcidir. tek tek alinan islemci degil. ayrıca ES işlemci değil. orjinal retail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19 -- 8 Mayıs 2013; 10:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19

iki adet 2640 var 2000tl son fiyat ikiz islemcidir. tek tek alinan islemci degil. ayrıca ES işlemci değil. orjinal retail.

hocam ürünün durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? nerden alınmış,ne zaman alınmış,fatura garanti kutu durumları nedir? ne kadar ve ne için kullanılmış?neden satıyorsunuz?saygılar...

çok sordum hocam,gerçekten ciddi alıcıyım,işlemci için ayırdığım bütçe kenarda ve bi an önce alıp işime gücüme başlamak istiyorum,kusura bakmayın mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 8 Mayıs 2013; 14:45:32 >

• hocam sen bişey alamazsın söyleyim :)
  • quote:

hocam sen bişey alamazsın söyleyim :)

ne yapayım hocam senin işlemciler için istediğin fiyat benim bi maaşımı geçiyor,sorup sorgulamadan pat diye nası alayım ben,sen de bana hak ver biraz.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 11 Mayıs 2013; 12:06:44 >

• abi sen araba alacan paran sahine yetiyor gidip porshe almaya calisiyon hahahahHH
  • quote:

abi sen araba alacan paran sahine yetiyor gidip porshe almaya calisiyon hahahahHH

tmm hocam sen ilanında 885 dolarlık işlemciye de 1100 lira demişsin,1440 dolarlık işlemciye de 1100 lira demişsin,ben de diyorum ki 885 dolarlık olanı biraz düşte 2 tanesi de alayım senden.bu demek olmuyor ki sahin parası varda biz porshe almaya çalışıyoruz,bu nedemek oluyor biliyomusun? ticaret,alış veriş mantığı ve ayağını yorganına göre uzatmak oluyor,bu üçünden hangisini alıp kendine göre nasıl yorumlarsan yorumla,senin mantığına kalınca sen porshe u da aynı paraya veriyosun,sahini de(bu arada arabalara hiç merak yoktur saygılar...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 12 Mayıs 2013; 15:29:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ryzen 5 5600
    10 ay önce açıldı
    Satlik Ryzen 7 7700 işlemci
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 20 Haziran 2013; 7:27:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.