Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık XBOX360 slip model Satın Al 14 Kasım 2013 14:44 1 1 Alınık XBOX360 slip model Arkadaslar slipe model xbox 360 arıyorum.fiyat olarak 300-400 aralığıdır.jtag ve five yapılmış olmalı kinect de varsa toplu bi fiyat vermenizi rica ederim.Bütcem 300-400 arasıdır.ekstralarda daha fazla verebilirim.Ayrıca elimde Philips Hts3539 Ev Sinema Sistemi mevcuttur.Hiç kullanılmamış sıfırdır.Sadece kutusundan çıkarttım.Forumdan bi arkadasdan aldım.Hiç bir sorunu yoktur.Sıfır üründür.Takas yapabiliriz. Önemli!!!!Burda ki platform ihtiyacı olanı en uyguna almaktır.Bende kendi bütceme göre enuygun olanı bulmaya çalışıyorum afaki uçuk rakamlar yazmayın.Benide mezarcı yada ölücümü diyorsanız her neyse onlarla karıştırmayın kullanmak için alıcam.ilhanathema nickli tehaniz nickli ve komando57 alışveriş yaptğım kişilerdir. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün destınıty tıtanfall dead rising 3 xbox one Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition s7 edge arıyorum Vestel Puzzle NF655 X A+ Gardrop Tipi No-Frost Buzdolabı