Şimdi Ara

Alınık wd harici disk adaptörü 12v 1.5 a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haricidiskimin adaptörü bozuldu bu yüzden başlıkta belirtilen değerlere sahip bir adaptör arıyorum.Benim adaptör ktec ti.Aynı markadan olursa daha güzel olur ama farklı marka da olursa kabulüm.İstediğiniz fiyatı bu konunun altına bu mesajı alıntılayarak belirtebilirsiniz.Ödeme olarak paypal ile yapacağım.Benim ürünüm aşağıdaki gg linkindeki.Maalesef ilanın süresi dolduğu için alamıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ktec-12v-1-5a-ac-adapter-91596647
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• harici disk ne kadarki adaptoru 75 tl :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim git pazardan al bir sürü masraf yapma birşey olmaz 5 tl lik şey için 10 tl kargo verme yazıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Haricidiskimin adaptörü bozuldu bu yüzden başlıkta belirtilen değerlere sahip bir adaptör arıyorum.Benim adaptör ktec ti.Aynı markadan olursa daha güzel olur ama farklı marka da olursa kabulüm.İstediğiniz fiyatı bu konunun altına bu mesajı alıntılayarak belirtebilirsiniz.Ödeme olarak paypal ile yapacağım.Benim ürünüm aşağıdaki gg linkindeki.Maalesef ilanın süresi dolduğu için alamıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ktec-12v-1-5a-ac-adapter-91596647

bende 4 tane wd elements var 12v 4a bir laptop adaptoründen 4 jack uç çıkardım hepsine bağladım sorunsuz kullanıyorum...
    tavsiyem aynısını yap bişi olmaz..(dikkat et bazı laptoplar 16v 4a oluyor)
    ama yok ben takıntılıyım orjinal adaptor isterrim dersen
    istediğin Ktec 12V 1.5A adaptorü kargo dahil 30tlden yollarım(paypal ile 35tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siah2007 -- 14 Aralık 2013; 2:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: code7

harici disk ne kadarki adaptoru 75 tl :)

Ben 50 tl ye bakmıştım 75 nerede bulamazsam zaten ucuza ,hariciyi çıkarıp masaüstüne bağlar 2,5 inç lik bir tane alırım.Ya da yurt dışı sitelere de bakıyorum bulursam Çin den ucuza kapatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

kardeşim git pazardan al bir sürü masraf yapma birşey olmaz 5 tl lik şey için 10 tl kargo verme yazıktır

İşte 5 tl değil Aslında Çin li sitelerden bulursam kargo bedava yolluyorlar.Buradan bakalım ucuza kapatırsak 15 gün beklemem bir daha.Nette bakayım 50 tl ye buldum bir tane açıkcası adaptöre 50 tl+kargo bayılmak ne biliyim parayı veririm ama içime sinmedi.150 tl ye zaten adaptörüyle hdd yi satıyorlar.
    Öyle pazar falan burda pek bulunmuyor bulunsa da bu ürünü bulacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 14 Aralık 2013; 5:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siah2007

quote:

Haricidiskimin adaptörü bozuldu bu yüzden başlıkta belirtilen değerlere sahip bir adaptör arıyorum.Benim adaptör ktec ti.Aynı markadan olursa daha güzel olur ama farklı marka da olursa kabulüm.İstediğiniz fiyatı bu konunun altına bu mesajı alıntılayarak belirtebilirsiniz.Ödeme olarak paypal ile yapacağım.Benim ürünüm aşağıdaki gg linkindeki.Maalesef ilanın süresi dolduğu için alamıyorum.

bende 4 tane wd elements var 12v 4a bir laptop adaptoründen 4 jack uç çıkardım hepsine bağladım sorunsuz kullanıyorum...

Hah anlayanına rastgeldik Şimdi hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da dediğin için önce boşta laptop adaptörü olacak sonra nasıl yapıldığını bilmem lazım.
    Siz 12v 4a dan 4 jack uç çıkardım dediniz.Yani her birine 12v 1a düştü.Amper değerinin düşük veya yüksek olmasının bir zararı olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hah anlayanına rastgeldik Şimdi hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da dediğin için önce boşta laptop adaptörü olacak sonra nasıl yapıldığını bilmem lazım.
    Siz 12v 4a dan 4 jack uç çıkardım dediniz.Yani her birine 12v 1a düştü.Amper değerinin düşük veya yüksek olmasının bir zararı olur mu?

hdd den kac amper cekiyor ona bak ilk olarak..amp demek o cihazin kac watt la calistigini simgeler..amp yuksek olursa sorun olmaz..cok dusuk olursa stabil calismaz..ama bazi cihazlarda ornegin 1 amp yazili degeri ama sen onu 0.8amp ilede calistirabilirsin..nolur nolmaz diye uretici degeri yuksek yazar..git bi elektronikciden 12v 1 amp adaptor al kullan ;)

• http://www.sanalpazar.com/Rain-12v-1-Amper-Plastik-Kasa-Adaptor__isp9024070

al bunu kes jakini senin adaptorun jakini tak kullan.

• quote:

quote:

quote:

düşük amperin zararı olmaz... aleti çalıştırmaz veya sadece lambasını yakar...
    ama fazla yüksek amper kutunun kartını yakabilir..
    standard usb kutu adaptörleri 1amper oluyor
    wd studio gibi fazla akım çekenler 1.5-2amper ama 1amper yetiyor

• quote:

http://www.sanalpazar.com/Rain-12v-1-Amper-Plastik-Kasa-Adaptor__isp9024070

al bunu kes jakini senin adaptorun jakini tak kullan.

Yani ikisinin de uçlarını kes sonra o iki bitişik kabloyu ayır birbirine diğerindeki iki kabloya bağla diyorsunuz.Pazartesi bunu alıp deneyelim bakalım çalıştıracak mı?
    Olmadı diyelim amper az geldi çalıştırmadı(çünkü 12v 1.5 a ile çalışıyor benim alet).12v 2a lık bir adaptör çalıştırır mı?Altta arkadaş kutu kartını yakabilir dedi?12v 2 a lık adaptörü 25 tl ye buldum.İlk sizin dediğiniz linkteki aleti alıp bir deneyeyim olmadı başka bakacağım artık.

• siah2007 kullanıcısına yanıt
    Benim alet 1.5 a ile çalışıyor 2a lık bir adaptör kutuya zarar verir mi?üstte arkadaşın verdiği linkteki ürünü alıp deneyeyim bir sonra aramaya devam ederim.2a lık adaptör altta.
    http://www.bestteknikservis.com/Adaptorler/external-disk-adaptorleri/35-hdd-ler-icin/ksaff1200200w1uv-1-external-disk-adapter
  • quote:

Benim alet 1.5 a ile çalışıyor 2a lık bir adaptör kutuya zarar verir mi?üstte arkadaşın verdiği linkteki ürünü alıp deneyeyim bir sonra aramaya devam ederim.2a lık adaptör altta.
    http://www.bestteknikservis.com/Adaptorler/external-disk-adaptorleri/35-hdd-ler-icin/ksaff1200200w1uv-1-external-disk-adapter

linkini verdigim saticiya sor ellerinde 12v 1.5 varmi diye vardir buyuk ihtimal..yoksa bike sanalpazar da 1.5 amplik adaptorler mevcut..jaki kes..senin jaki bagla sorunsuz kullanirsin..ayrica fazla amp cihazi yakmaz..cihaz ne kadar amp gerekiyorsa okadarini ceker..ornegin 400w guc tuketimi olan sisteme 750 w psu takdi diye yanan anakart yada sistem gordun mu?

• quote:

quote:

linkini verdigim saticiya sor ellerinde 12v 1.5 varmi diye vardir buyuk ihtimal..yoksa bike sanalpazar da 1.5 amplik adaptorler mevcut..jaki kes..senin jaki bagla sorunsuz kullanirsin..ayrica fazla amp cihazi yakmaz..cihaz ne kadar amp gerekiyorsa okadarini ceker..ornegin 400w guc tuketimi olan sisteme 750 w psu takdi diye yanan anakart yada sistem gordun mu?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/12-v-1-5-a-led-modem-adaptoru-elektromer-98309391

Bu ürünü aldım şimdi hafta içi gelince söylerim becerip beceremediğimi :-)

• guzel urun..ama suna dikkat et..baglantiyi yaparken + ve - uclara dikkat et..kablonun bir tanesinde beyaz cizgi olur..beyaz cizgiyi beyaza takacaksin ;)

• quote:

guzel urun..ama suna dikkat et..baglantiyi yaparken + ve - uclara dikkat et..kablonun bir tanesinde beyaz cizgi olur..beyaz cizgiyi beyaza takacaksin ;)

Eyvallah.Fikir veren herkese teşekkürler.
  • quote:

quote:

guzel urun..ama suna dikkat et..baglantiyi yaparken + ve - uclara dikkat et..kablonun bir tanesinde beyaz cizgi olur..beyaz cizgiyi beyaza takacaksin ;)

aldığın ürün gerçek 1.5a ise ihtiyacın olanla aynı ...uçlarını bile değiştirmene gerek olmayacak
    yanlız bu adaptörlerin ömrü kısa oluyor 1sene sonra yeni adaptor alman gerekebilir.

arkadaşın dediği gibi 2a olsaydı da birşey olmazdı..alet ihtiyacı kadar amper çeker ancak 12v 20amper bir aküye veya trafoya bağlarsan duman çıkabilir:)
  • quote:

quote:

quote:

aldığın ürün gerçek 1.5a ise ihtiyacın olanla aynı ...uçlarını bile değiştirmene gerek olmayacak
    yanlız bu adaptörlerin ömrü kısa oluyor 1sene sonra yeni adaptor alman gerekebilir.

arkadaşın dediği gibi 2a olsaydı da birşey olmazdı..alet ihtiyacı kadar amper çeker ancak 12v 20amper bir aküye veya trafoya bağlarsan duman çıkabilir:)

Yok hocam ucu olmuyor.Evde modemin adaptörüne baktım o da 12v 1.5a ama ucu biraz küçük kaçıyor.Neyse idare ettiği kadar artık olmadı 25 tl verir linktekini alırım.

• Hallettim beyler sağolun.Gerçi pek sağlam olmadı ama götürdüğü yere kadar.
  • quote:

Hallettim beyler sağolun.Gerçi pek sağlam olmadı ama götürdüğü yere kadar.

nası sağlam olmadı? aldığın adaptor çalıştırmadı mı?
    çalıştırmadıysa çakma amperdir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.