Şimdi Ara

ALINIK VIBE X2 / Çift Simli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıfır ayarında olması önemli.

Aradığım en önemli özellik CU versiyon olarak bile alınmış olsa, EU rom'a çevrilmiş ve sorunsuz çift sim'de de 3g aktif olması ve playstore yüklenmiş halde teslim edilmesi.

O yüzden jelatini açılmamış dokunulmamış vs aramıyorum. Bu işlemleri yapmayı bilip de satmak isteyen olursa görüşelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

VIBE X2 arıyorum.

Sıfır ayarında olması önemli.

Aradığım en önemli özellik CU versiyon olarak bile alınmış olsa, EU rom'a çevrilmiş ve sorunsuz çift sim'de de 3g aktif olması ve playstore yüklenmiş halde teslim edilmesi.

O yüzden jelatini açılmamış dokunulmamış vs aramıyorum. Bu işlemleri yapmayı bilip de satmak isteyen olursa görüşelim.

Hocam EU roma çevirilmiş cihazlarda çift hat aktif olarak kullanılamaz. Çift hat 3G li cihaz almak istiyorsanız CU versiyon almanız gerekiyor.
  • Teşekkürler bilgi için. CU versiyonda da çok problemler olduğu yazılı bazı sayfalarda. O zaman bu telefonu aktif çift sim kartlı olarak kullanmak pek de mümkün değil doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

Teşekkürler bilgi için. CU versiyonda da çok problemler olduğu yazılı bazı sayfalarda. O zaman bu telefonu aktif çift sim kartlı olarak kullanmak pek de mümkün değil doğru mudur?

eu versyonda çift hat kullanılmıyor çift hat için cu versyon kullanmalısın oda çince ve ing. dil var sadece eu rom cu ya çok güzel oluyor ama tek hatla kullanılabiliyor 2. imei yazlılamıyor meta 3g programına bağlayınca 2. sim tarafı görünmüyor bile.

kısacası cu ya eu rom yükleyip tek hatla sıkıntısız kullanabilirsin güncellemeleride sorunsuz alıp yüklersin, root edersen güncellemeleri yükleyemezsin. sistem rootlu olduğu için güncellemeler recoveryde tamamlanamıyor
  • CU versiyonda türkçe dil var ve çift sim sorunsuz (vodafone dahil)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.