Şimdi Ara

Alınık Vialand Aquapark. ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alınık Vialand Aquapark. ALINDI
    700 TLden iki kişilik giris bileti alınacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ALINDI SIMDILIK IHTIYAC YOK
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba hocam var
    telegram
    Uzz1903
    https://t.me/Uz5210

Burdan yazablrsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaruz kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım.

İlan hala güncel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @serdaruz dan 1 adet aldim. Kullandığımda sorun yaşarsam haber veririm. Hızlı ve kibar bir alışveriş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 8 Ağustos 2025; 19:18:5 >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba üzgünün ama bu adam dolandırıcı keşke daha önce konuyu görseydim farketseydim uyarırıdım. Lütfen orada ailenle rezil olmadan aldığın arkadaşa telefonla ulaşmanı yada aldığın kodu gitmeden teyit etme şansın varsa denemeni rica ediyorum.Çok üzgünün:(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tc: 14786218030
    Anne adı :aliye
    Baba adı: necmittin
    Hatay defne
    İban ve tel bilgilerinde mevcut yazışmalar ettiğin küfürler ss ile kayıt altında alenen hakaret tehdit dolandırıcılık suçlarından yetkili merciler işlem yapıcaktır. Diye verdiğin telegramdan yazışmalarımız vardı şansa gördüm. Uzz1903

• serdaruz kullanıcısına yanıt
    Karaktersiz adi herif. Ama yapan kendine yapar bilseniz keşke. Allahın adaleti tecelli eder elbette.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alınık Vialand Aquapark. ALINDI

• @serdaruzz adli kullanıcı dolandiricidir. Alışveriş yapmayın. Telegram nicki uzz1903 veya uzz5210. Aquapark kodu verdi kod çalışmıyor. Kac gündür cevap vermiyor. Benden önce 1 kişiyi daha dolandirmis. Benden sonra da farklı konulara yorum yazmış aquapark kodu satıyor. Rabia aslı ozcan adına iban atıyor. Elimde şahsın kendisine ait pek cok bilgi. Bunlar ile yarin savcılığa gideceğim. Benzer durumu yaşayanlara bilgileri özelden verebilirim. Şikayette bulunmaları için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.