Şimdi Ara

Alınık Uygun Fiyatlı N95, N96, N79

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N95 8GB(GümüşRenk), N96, N79 alınacaktır. İst. içi elden veya Gittigidiyor üzerinden satışlar benim için daha uygundur. Tşkler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkedi -- 12 Eylül 2012; 14:55:46 >

• hocam benim elimde n95 8gb mevcut tlfnun ilk sahibiyim ve askere gidecegim icin satiyorum harika bir telfn biliyorsundur zaten kutusu herseyi mevcut data kablosuna kadar , fiyat sen ne dusunuyosun tamir gormemistir kesinlikle orjinaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncnk

hocam benim elimde n95 8gb mevcut tlfnun ilk sahibiyim ve askere gidecegim icin satiyorum harika bir telfn biliyorsundur zaten kutusu herseyi mevcut data kablosuna kadar , fiyat sen ne dusunuyosun tamir gormemistir kesinlikle orjinaldir

Resimleri Mevcutmu? Ne renk ?
  • Fiyat olarak ne vermeyi düşünüyorsun ? Benim var bir tane. Kendim Xperia Neo aldığım için hanıma devrettim :) 6 aydır onda kullanmıyor gibi bişi. haftada bir şarj ediyor genelde evde unutuyor. 2011 Aralıkta Nokia Shopta orjinal olarak Komple kızak ve tuşları yenilendi Ekranı değiştirildi. Kızağında Ekranında hiç problem yok. Hanım çantada kullandığından malum ekranda kılcal çizikler ve bir tane sürtünme izi 5mm kadar mevcut. (onu yeni gördüm ben böyle devretmemiştim :) ) Aslında satmayı düşünmüyorum. Fakat verilecek değer yeni telefon alırken işime yarayacaksa düşünebilirim.

Düşün kendi paramla aldığım ilk telefonum 5210num hala gıcır ve sağlam duruyor. Acer Aspire bilgisayar almıştım 2000 yılında klavyesini hala kullanıyorum. Ayrı bir değer veriyorum teknolojik eşyalarıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fosfat

Nokia N95 8GB(GümüşRenk), N96, N79 alınacaktır. İst. içi elden veya Gittigidiyor üzerinden satışlar benim için daha uygundur. Tşkler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam elimde temiz bi N79 bulunmakta.Buyrun satış ilanım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_66173900/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alınık replika nokia
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.