Şimdi Ara

[ALINIK] UYDUNET DOCSiS 3.0 MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 [ALINIK] UYDUNET DOCSiS 3.0 MODEM
    Herkese selamlar, kablonet uydunet internet bağlantımda kullanmak üzere Docsis 3.0 destekli Netmaster veya Motorola marka modem arıyorum. Ankara içinde olması tercihimdir ancak duruma göre diğer illerden satan varsa da alabilirim.
    Kablonet taahhütle toplamda 60 Tl'ye veriyor sıfır modemi ona göre fiyat belirleyecek kullanıcılar ulaşsın. Maks. 60 TL verebilirim.

Not: Alınacak modem borcundan vs. dolayı engelli olmamalıdır. Almadan önce mac adresiyle kontrol yapılacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• aynen hocam sözleşmeyle ayda 5 tl veriyorlar ama netmasterlar veriyorlar işte kötü cihazlar, bu arada modem aldım ben motorola sb6120, 100tl'ye aldım çok da memnunum alacak birileri varsa bilgi olsun fiyatını hakediyo gerçekten
  • netmastırın docsis 3 destekleyen modemi kullanıyorum. az biraz ısınmasından başka bir sorunu yok. Ama motorola bence de çok iyi sizin satın aldığınız motorolaya güzel bir router ararsanız elimde airtes 4452 ve 4050 roturları vardır. 70 tl satabilirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.