Elimde bulunan XEON 5450 işlemcimi kullanabileceğim (mod on) yapabileceğim SLI destekli,FSB hızı 1600 den asagı olmayan DDR-3 öncelikli anakart arıyorum.SLI destegı aramamdaki neden elimde oem yurtdısından getirdiğim 2 adet GTX 650 (128 bit 2GB DDR-5) kart bulunmasıdır.Kart oem olduğundan chipset orjınal ama biraz kırpık,satmak istemiyorum.O yüzden SLI bir kart arıyorum. Ödeme şekli referanslı arkadaşlarımda,önce para sonra kart şeklinde referanssız arkadaşlarda ise önce kart sonra ödeme şeklindedir. Teklifleri PM olarak atarsanız sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Bazı 775 chipsetlerde çalışmaz X48 ve X38 chipsetler örnek olarak hangi anakartlarda çalıştığına dair araştırma yapın araştırma için Bu sayfayı ziyaret edin 8 nolu madde test edilmiş anakartlar var bakın bende arıyorum bulduklarım deli para istiyorlar.
@eskisistem
Ustadim,bu sayfadan haberdarim..Muhtemel calisacak anakartlarin listeleri var.Hangi chipsetlerde hangi xeon larin calisabilecegi yaziyor,dediğin dogru kullanılabilecek chipsetler için de yuksek fiyatlar isteniyor,bakalim ne bulacagimiza bakacagiz.