Şimdi Ara

alınık unranked hesap(tr-euw-eune)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sezonu ne bitirdigi önemli degil ad rünleri tam ve 2k ip olursa iyi olur içinde sadece yasuo olması yeterli ilgilenenler mesaj atabilir

jinx, malzahar,akali,ziggs,talon,rumble,cassiopeia,trundle,jayce,zac
    Bunların haricinde tüm champlar var, 6 sayfa rün page var
    22 skin var
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1600163/da1faabd-e129-4981-8903-676c486558f3.jpg
    yaklaşık 75 maç atılmış TR de silver 3 olması lazım dı en son öyle bırakmış godikler, şimdi ne halde bilmiyorum.
    para mok olduğu için tüm champlar nerdeyse Rp ile açıldı.hesap bilgilerini alınca çalınamaması için sana tüm bilgiler sağlanacaktır.
    ss li bir şekilde sağlanacaktır
    karakter ne zaman açıldı, arkadaş listesi, herolar, skinler, rün sayfaları, yetenek sayfaları, ne zaman Rp çekildi, kimlere hediye gönderildi v.s. gibi bilgilerin hepsi temin edilir.
    ilgilenirsen Pm atarsın tek istediğim accountun nick değiştirmen çünkü tüm serverlerde o nickle hesabım var
    İstanbul içlerindeysen daha rahat yüz yüze alış-veriş yapılır. Güven sorunun olmaması için yüzyüze yapılmasından yanayım artık TR deki hesaptan kurtulayım bıktım ona para yatırmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: roulles

olmayan şampiyonlar
    jinx, malzahar,akali,ziggs,talon,rumble,cassiopeia,trundle,jayce,zac
    Bunların haricinde tüm champlar var, 6 sayfa rün page var
    22 skin var
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1600163/da1faabd-e129-4981-8903-676c486558f3.jpg
    yaklaşık 75 maç atılmış TR de silver 3 olması lazım dı en son öyle bırakmış godikler, şimdi ne halde bilmiyorum.
    para mok olduğu için tüm champlar nerdeyse Rp ile açıldı.hesap bilgilerini alınca çalınamaması için sana tüm bilgiler sağlanacaktır.
    ss li bir şekilde sağlanacaktır
    karakter ne zaman açıldı, arkadaş listesi, herolar, skinler, rün sayfaları, yetenek sayfaları, ne zaman Rp çekildi, kimlere hediye gönderildi v.s. gibi bilgilerin hepsi temin edilir.
    ilgilenirsen Pm atarsın tek istediğim accountun nick değiştirmen çünkü tüm serverlerde o nickle hesabım var
    İstanbul içlerindeysen daha rahat yüz yüze alış-veriş yapılır. Güven sorunun olmaması için yüzyüze yapılmasından yanayım artık TR deki hesaptan kurtulayım bıktım ona para yatırmaktan

10-20 tlye alabilecegim mmri
    Temiz
    Hesap aramaktayım
    Dia kasmayı denicem sıkıntıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ok o zaman bunun mmr pek temiz olmayabilir.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.