Şimdi Ara

[Alınık] Tüm kırılabilen ps3 leriniz değerinde alınır ,orj. oyunlar sat-alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [Alınık] Tüm kırılabilen ps3 leriniz değerinde alınır ,orj. oyunlar sat-alınır

Merhabalar kırılabilen ya da kırık olan multiman yüklü PLAYSTATION 3 aranmaktadır.

Uygun fiyata temiz olan cihazlarınız alınmaktadır.

İzmir içi elden teslim anında ödeme ..

Şehir dışı alışverişlerde üyenin referanslarına göre telefondan ve ya pm ile mutabakat sağlanır..

Satılık ve ya takaslık oyunlar için irtibata geçiniz.

Dükkanım: 3-5-2 Playstation cafe Çamdibi/Bornova/İZMİR

telefon numaram:05542835511

[Alınık] Tüm kırılabilen ps3 leriniz değerinde alınır ,orj. oyunlar sat-alınır [Alınık] Tüm kırılabilen ps3 leriniz değerinde alınır ,orj. oyunlar sat-alınır [Alınık] Tüm kırılabilen ps3 leriniz değerinde alınır ,orj. oyunlar sat-alınır [Alınık] Tüm kırılabilen ps3 leriniz değerinde alınır ,orj. oyunlar sat-alınır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scknalas -- 12 Aralık 2014; 16:37:11 >

• Pardon Size bir sorum olacak bilgi verirseniz çok memnun olucam. ps 3 projeksiyon baglayabilirmiyiz..?Öğretmenim de okula götürüp çocukları ödüllendirmek istedim nasıl baglayacagimi bulamadım. . Yardımcı olursanız çok makbule geçecek öğrenciler açısından tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vga box tarzı cihazlarda dışardan +5 yada 12V güç bağlantısı bulunur. bu aslında iyi bir elektirik tesisatına sahip olmayan yerlerde görüntü kalitesini bozduğunu için bu cihazda kullanılan voltaj ps2/ps3'ün güç çıkış ünitesinden alınmaktadır bu sayede daha kaliteli bir voltaj sabitliği sağlanmaktadır. Yani cihaz dışardan herhangi bir güç bağlantısı kullanmamaktadır. Kısacası ürün çok basit bir tak çalıştır yapıya sahiptir. Bu sayade her seviyedeki kullanıcı bu ürünü rahatlıkla monitörüne bağlayabilir...
  • Kutulu, kırılabilir, 320 GB slim kasa, garantisi bitmemiş ps3. içinde NFS: MW. Dragon Age Origins, PES2015 yüklü(ps storedan) ayrıca orjinal KZ2, GOW saga, DeadSpace, MetalGear4 oyunları var. 2 tane sony orjinal kol ve kabloları mevcut. teklifiniz nedir? ps4 takas teklifniz varsa üstüne fark öderim pm lütfen
  • Kırılan cihaz ise düşünürüm elimde ps4 cift kollu mevcut sony eurisa garantili ve fifa 14 oyunu mevcut sizin aklınızda nasıl bir düşünce mevcut cihaz sıfır hic oynanmadi 1 kez denendi...

• hocam elimde arkadaşımın sattığı cihazdan ayrı 120 gb slim kırılabilir ps3 var 2 senedir kullanmaktayım askere gittiğimden dolayı kullanma fırsatım olmadı birde o zamandan bu zamana kadar system i güncellemedim data code :9c system 4.46 düşündüğüm fiyat 650 tl ufak bir pazarlık payı vardır.Cihazda çizik vs gibi durumlar yoktur kozmetik olarak çok iyidir.Pal ve kutuludur cihaz..

Kutu İçinden Çıkan ps3 scart kablo bir adet joystick move starter pack ile birde hiç açılmamış hdmi kablosu var hocam
  • Hocam cihazını alabilirim bir cihaz aldim eger makul bir fiyatta anlaşma sağlarsak alabilirim. "PM"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dükkanımdaki ps3 ü düşünür müsünüz ?

• Ne dukkani hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.