Şimdi Ara

ALINIK Toplama PC - Özellikler Yazılı en ucuz fiyatı verin toplayın alayım - ist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki özelliklerde bir pc toplayacağım ve bir süredir piyasayı araştırıyorum bu nedenle uygun fiyat bulduğumda istanbul içi elden "NAKİT" alacağım, fiyatın düşmesi için önerileriniz veya kullanabileceğiniz 2 el parçalarınız var ise söylemeniz ricam olur.
    parçaları neden ben temin edip toplamıyorum, daha önce sıfırdan kasa kurmaya çalışırken yanlış birkaç bağlantı ve cahillikle ısrar etmem sonucu ucuz da olsa anakart ve işlemci yakmıştım bu nedenle uzak duruyorum.
    sistem için monitörüm var aynı zamanda tv olarak da kullanıyorum monitörü, hdmı çıkışı dolu olduğu için dvi portu üzerinden bağlantısını yapacağım.
    tekrar ediyorum tavsiye ve yorumlarınızla güzel bir pc sahibi olmak istiyorum.
    (bir de önemli parçaların sıfır olmasını istiyorum / işl. anakart - e.kartı / kolay arıza yapmayan parçalar problem değil / kasa dvd rw ram vb.)
    İŞLEMCİ
    1-) amd FX X8 8350 Soket AM3+ 3.5MHz
    2-) intel i7 - 3770 (pahalı olduğu için ikinci tercihim)
    HDD
    2 tb veya 2x1tb olabilir sıfır veya ikinci el çok problem değil problemsiz ve sağlam olsun yeterli
    KASA
    asus vento siyah - kırmızı kasa 450-550 w (sistem kaldırırsa 450 w olabilir ancak bu sistemi kaldıracağını pek sanmıyorum) bi de bu kasaya takıntılıyım daha güzel ve ucuz yüzlerce kasa olabilir ama seviyorum bu kasayı,
    yine de sessiz ve ışıksız siyah ağırlıklı beyaz/kırmızı ikincil renklerin olduğu bir kasaya ikna olabilirim
    asus vento'nun resim linkihttp://www.incehesap.com/assets/product/3_asusventotak52ka_20110720175218/asus_vento_tak52_kasa_siyah_400w.jpg
    EKRAN KARTI
    Full hd film izleyebileceğim ve kaliteli grafiklerle oyun oynayabilecğeim ucuz/orta seviye bir ekran kartı (6650-6670 vb. ATI/AMD ilk tercihim Nvidia ile pek aram iyi değildir )
    RAM
    8 GB tek modül kingston tercihimdir zaten önemli fiyat farkları yok diğer markalarla
    ANAKART
    Pc'de en anlamadığım parçadır o nedenle ucuz olması ve 4 ten fazla sata çıkışı olması yeterlidir. usb 3,0'ı olursa da tadından yenmez artık
    (eğer toplayan kişi overclok'tan anlıyorsa ona uygun bir anakart ile alıp işlemciyi ocerclocklu kullanabilirim fiyat olarak +'sı konuşulur zaten)
    DVD RW
    aslında ihtiyacım yok 8 gb usb belleğimden boot edebileceğim bir win 7 sürümü kurabilirseniz dvd'ye ihtiyacım kalmaz

karşılıklı güvenin sağlanması için istanbul içi elden alışveriş tercihimdir. pc toplanırsa kasayı fişe takar özelliklerine bakar ardından parasını veririm :)
    sistemi daha ucuza getirmek için yurtdışından parça getirsek de olur ilk sırada fiyat gelmekte..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanserci -- 2 Aralık 2012; 21:00:21 >

• birşey yazmayacaktım lakin tutamadım kendimi hocam vatnadan hepsiburadadan herhangi birsey aldıgında git eve tak fise parayı sonra mı getir diyorlar allasen hem adam emek harcıyacak hemde sen götürecen takacan fişe deneyecen öyle ödeme yapacaksın hehe umarım yardımcı olur biri :) iyi forumlar diler saygı duyarım. Respect
  • haha bu açıdan algılanmasını beklemedim :) toplayacak kişi ile birlikte parçalar alınır yada bir pc dükkanı olur anlaşılır öyle alınır zaten, hatta orda fişe takarım diye düşünmüştüm :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.