Şimdi Ara

Alınık Takaslı 4. nesil Ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık Takaslı 4. nesil Ipod touch
    Emektar telefonumu (sony WT19i) artık kullanmıyorum. ipod touch 4. nesil ile takas yapmak istiyorum. telefonun kutusu faturası kulaklığı durmaktadır (şarj aleti nerede bilmiyorum). kozmetik olarak sağ üst kısımda hafif soyulma vardır. lakin alt taraftaki boyası da beyazdır. ekran film ile kullanılmıştır. arkasında koruyucu kapak bulunuyor. pili iyi durumdadır.

ipod touch 4. nesil 8/16/32/64 fark etmez sadece arızası(zor basan yada tutukluk yapan home tuşu, wifi problemi gibi) ve çalışmayan kısmı olmasın yeter. garanti çok önemli değil ama tamir görmemiş ve pili iyi durumda olmalı. arka yüzü çok problem değil. dar zamanlarda müzik dinlemek ve vakit öldürmek için istiyorum. yurt içi olmalı kutu, fatura(özellikle!) ve şarj aleti olmalı. sadece takas yapacağım. takas olacağı için kocaelinde elden alışveriş yapmak daha etik geliyor. teşekkürler.

[simage]
     Alınık Takaslı  4. nesil Ipod touch
    [/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan günceldir.

• ilan günceldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Alınık Ipod Touch
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.