Şimdi Ara

ALINIK : Sony Ericsson Xperia Arc S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Arc S arıyorum Max vereceğim para 400 tl dir.Bu fiyat ölçüsüne göre satılık telefonu olanlar pm'den yada konu altından alıntı yaparak ulaşırsa sevinirim.
    İstediğim özellik
    Kapanmayacak şekilde kayıtlı olmasıdır yani 1 yıllık 2 yıllık geçici kayıtlı telefon istemiyorum.Bana garanti verecek arkadaşlar ulaşsın
    Telefon temiz kullanılmış olsun kapağı pert yada çalışmayan hiçbir aksamı olan telefonlar istemiyorum.Ben telefonu alıp birde tamirle uğraşamam
    Full kutu içerikli olsun.Kulaklıksız kablosuz şarz makinasız telefon istemiyorum.Telefon hastalığım yok o yüzden bi kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum dolayısıyla temiz telefon istiyorum
    Kesinlikle telefonunu 401 tl ye satacaklar ilgilenmesin ben 400 tl den fazla para veremem bunu göz önünde bulundurun lütfen.
    İşimden dolayı mesajlarınıza saat 5.30 dan sonra cevap verebilirim.
    Benim satılık xperia arc s'im var bu fiyata satarım diyorsanız ulaşın yoksa da konu altında mesaj kirliliği yapmayın LÜTFEN.

Not : Bu fiyata Arc S olurmu diyen arkadaşlar için link koyabilirim.O yüzden kimse boş boş konu kirliliği yapmasın.Sadece satıcılar iletişim kursunlar vakit hır
    sızları değil.
    Ayrıca ben aracı sitelerden almak istiyorum.Her iki tarafında sağlıklı alışverişi için.Kimse bana para göndermeden telefon göndermez bende telefonu almadan kimseye para göndermem.sahibinden sanalpazar gittigidiyor gibi sitelerden alışverişimizi yaparız ödemeyi yaparım telefon elime ulaşır kontrol ederim sıkıntısız ise ödemeye onay veririm satıcı parasını alır herkes memnun kalır yok ben buna gelemem diyorsanız çözümü basit kimseye silah zoruyla telefon sattırmıyorum

Not 2 : Eğer pc nize ekran kartı lazımsa elimde Asus Amd Radeon Hd 5870 V2 modeli var onu 270 tl sayar üzerine max. 150 tl verip (420 tl) ye kadar alabilirim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Konu günceldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Xperia L/M & LG L7 II & Lumia 520
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.