Şimdi Ara

[ALINIK] SMART ROADSTER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e.mr3

adım emre herkeze merebalar arkadaslar a3ümü (1.6 8p 102hp) satıp smart roadster almaya karar werdım netten arama yaparken bi anda kendımı burda buldum we uye oldum şimdi bnm aklıma takılan bi kaç soru war bana bu konuda yardımcı olabilicek roadster kullanan arkadasların yorumlarnı beklıyorum

- ögrenciyim cok gezen bi insanım smartın ortalama yakıt tuketımı nedır yani ne kadar benzinle ne kadar km yol giderim

-performans bnm için önmli ama 0,7 litre bi turbo beslemeli aracdan acıkcası pek bişeyde beklemıyorum gerci kullanmadan ne söylesem yalan olur ama tahminim bu derecede

- benı cezbeden bi özelligide arkadan itişli olması sürekli yanlarım ben drift yaparım bu arac benı yarı yolda bırakırmı

-boyum 1.79 falan arac içine rahat sıgarmıyım

aracı alırsam eger modifiyede yapmayı düşünüyorum ilk olarak dump walwe super chip we jant olarakta 3 bijonlu brabus jantı dısında baska jant secenegi warmı ayrıca özel olarak coilover kitide yaptırmayı dünüyorum bunların motorları arkada oldugu ıcın camura suya girdiginde motorun stop etme gibi bi durumu warmı karter koruması warmı aracın
    aklıma gelen sorular bunlar yardımcı olursanız sewınırm tsk..

kardeş kusura bakma biraz heyecanlı gördüm seni heyecanını kırmak istemem ama dediğin şeyleri kaldırabilecek bir araç değil bu araç. 700 cc motorları zaten çok uzun ömürlü motorlar değil bir de oynarsan iyice bozarsın... bu araçtan ne bir golf gti ne de citroen vts çıkaramazsın... aracı yorduğunla kalırsın. ayrıca bu araçların şanzımanları da spor kullanım için uygun değil vites geçişlerinin yavaşlığı en beğenilmeyen özelliği...

demem o ki bu aracı seveceksen başka bir gözle sevmen lazım, " bunu alırım arkadan da itiş paso yanlarım ışıklarda kalkarım" diyorsan senin araban bu değil.. hem seni hayal kırıklığına uğratır hem de araç hayal kırıklığına uğrar :)

ortalama yakıt tüketimi 5-6 litre denir hep ama istanbul için sen onu hep 7 litre diye hesapla... ben gittiğim araçların yol bilgisayarında da ortalama 6,5-7 litre gördüm hep

3 kollu jant dışında asıl brabus jantı var seçenek olarak söylenebilecek... yani 3 kollusu brabus jantı değil brabusların jantları farklı bir jant... istanbulda da sanırım 1 ya da 2 tane brabus var zaten...

• walla wts gti wti tfsi araclarla ısıklarda kalkcak halim yok :D ama gercekten bu arac 1.6 102 hp aracları yiyosa diycek hiçbi sözüm yok birde bu aracların bakımları ne kadardır we kaç bin kmde bir yapılıyor

ayrıca
    forumdakı beterbocek,35ces40 nickli arkadaslara ayrıca Kal-El nickli ouz arkadasıma tesekkur ederım onunla forum dısında msnde cok geniş kapsamlı detaylı bi sekilde konustuk artık aklıma takılan hiç bişey yok en yakın zmanda bende bi roadster sahibi olmayı planlıyorum teşekkür edıyorum herkeze
  • Servis masrafı olarak parçaları mercedes kadar pahalı tahmin edicegin gibi 60 bin bakımına 1000 1200 tl civarı gibi bi ücret konusulmuştu forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.mr3

walla wts gti wti tfsi araclarla ısıklarda kalkcak halim yok :D ama gercekten bu arac 1.6 102 hp aracları yiyosa diycek hiçbi sözüm yok birde bu aracların bakımları ne kadardır we kaç bin kmde bir yapılıyor

ayrıca
    forumdakı beterbocek,35ces40 nickli arkadaslara ayrıca Kal-El nickli ouz arkadasıma tesekkur ederım onunla forum dısında msnde cok geniş kapsamlı detaylı bi sekilde konustuk artık aklıma takılan hiç bişey yok en yakın zmanda bende bi roadster sahibi olmayı planlıyorum teşekkür edıyorum herkeze

o zaman şimdiden hayırlı olsun sana da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal-El.

Servis masrafı olarak parçaları mercedes kadar pahalı tahmin edicegin gibi 60 bin bakımına 1000 1200 tl civarı gibi bi ücret konusulmuştu forumda...

hocam taylanotodaki roadster için, senden sonra müşterisi hazır hemen satıcam falan demişlerdi bana ama 2-3 gündür ilan duruyor hala demekki oda sallamaymış :), düşük fiyat verip alabilirsin gibime geliyor haberin olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beterbocek -- 14 Ocak 2011; 22:24:16 >
  • Prelude buldum onu kovalıorm bi yandada mustang var haber beklio peder beyden bi cashi görim birine ateşlicem 20 25 civarı bişey verir ona göre yoluma bakıcam bende hayırlısı olsn ama en sona o roadster düşer cünkü diger baktıklarım kazasız araçlar
  • quote:

Prelude buldum onu kovalıorm bi yandada mustang var haber beklio peder beyden bi cashi görim birine ateşlicem 20 25 civarı bişey verir ona göre yoluma bakıcam bende hayırlısı olsn ama en sona o roadster düşer cünkü diger baktıklarım kazasız araçlar

amerikan bende severim ama 20-25 e mustang var mı ki hocam :) bir de çok yakmaz mı onlar?
  • 97 99 arası var 4.6 5.0 gtler 850 liraya özel mikserli lpg yapıyolar el yapımı 11 litre lpg yakar 275 300 krş yakar preludeda lpyle 21 25 kurus arası yakar...
  • quote:

97 99 arası var 4.6 5.0 gtler 850 liraya özel mikserli lpg yapıyolar el yapımı 11 litre lpg yakar 275 300 krş yakar preludeda lpyle 21 25 kurus arası yakar...

11 litre lpg yakan araç en az 10 litre benzin yakıyor demektir ki o araçların 10 litre yakması imkansız :) o nedenle lpg hesabın biraz doğru olmamış aman diyeyim bu hesapla o arabaları alma bizde 5.2 v8 var özel yapım lpg ile 500 den aşağı yakmıyor :)
  • iyide bu lpgli mustangin verisi 4.6gtnin zaten benzinli haliyle 500 600 yakıyo bu araba temiz ve sorunsuzsa tecrübelerle sabit benm güzergahım şehir dısı sayıldıgından dolayı benzinli haliyle 100 km hızla bu aracın uzun yol teknik verisi 9-10 litre şehir içinde karısıyor olay benmde şehir ici arabam başka olucagından sıkıntı yok önceligim honda prelude 2.2 vtec zaten temizini bulursam onu alıcam...
  • o zaman bakalım önce sen mi alacaksın ben mi :), bizim finaller perşembe günü bitecek... sonrasındaki haftaya kesin almam lazım ama bakalım neler olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbocek

o zaman bakalım önce sen mi alacaksın ben mi :), bizim finaller perşembe günü bitecek... sonrasındaki haftaya kesin almam lazım ama bakalım neler olacak..

ne alıosn roadstermı abi temiz roadsterda yok preludeda yok mustang var bitane canm onu almak istemiyo suan temiz prelude yok anasını satim hepsi sanzumandan sakat 4ws calısmıyor falan temizini bulamadık bi...
  • Evet roadster alicam bulabilrsem olmadi daihatsu copen fln da alabilirim ama soyle az yakan orjinal bi arabam olsun istiyorum..
  • abi ne copeni ford ka bakın kaç daha kalitelidir
  • Bu copeni de kimse sevmiyor arkadas :) alsak sikinti demekki :)
  • yeni ford ka al bin kat daha güzel ve oldukca donanımlı copene göre hoş onuda almam ama 2sini incele daglar kadar kalite farkı oldugunu görürsün
  • Şu görüntüden sonra daha fazla yoruma hacet yok sanırım...

[ALINIK] SMART ROADSTER
  • bencede yok :) bu arada arkadasın kapora verdıgı kazalı aracın durumunu bılıyorduk keske bıze onceden sorsaydın :) smart roadsterda bı arac ucuzsa kesın hurdadır :) Bu arada uzun zamandır yazmıyorum aracım ızmır mercedes mengerlerde almanyadan sıfır tavan getırtıyorum 4700 + işçilik garantılı olcak beklemekteyım :) ayrıca arac gelınce iç mekanda görsel bir takım şeyler yapıcam burdan paylaşırım motor sesım gayet gecerlı + olarakta hava fıltresı yapmayı dusunuyorum :)))
    bizim aracların motor cc sı dusuk tork dusuk rollıng yerıne drag yapmak bızım ıcın dha ıyı fakat 2009 modlu honda cıvıc 1.6 dynoda 145 hp verdı onu gectım rollingde onunda zevkı zaten yeter facebookta rolling videolarım mevcut :) koruturk bey de arac hakkında cogu seyı bana ogreten ınsan sorularınız varsa bıze yoneltebılırsınız
    ilk video honda civic , toyota corolla 1.6 115 hp ve ben 3 lu rollıng yaptık farka bakmak ıstersenız :)
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1708357061688

ikinci video honda civic 125 hp arkadan gelen yanımda gezınen 145 hp honda bıde ben :)
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1708371182041

• Hala alamadim bu arada bi roadster :) suna karar verdim bu arabaya cok para isteniyor :P
  • roadster bakanlar için harika bir topic oluşmuş bilgili arkadaşlar sayesinde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-2004-smart-roadstar-coupe-92-hp-prestij-car-farkiyla-51854329/detay/

bu araç için düşünceleriniz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.