Şimdi Ara

Alınık slim kasa knicet li rgh lı xbox 360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi rgh lı olsun slim kasa ve kinect şart sadece izmir içi olmalı.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti-1907 -- 31 Mayıs 2013; 4:48:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Referanslarım: kesikbas / firawall / KorkmazTR / reefted / teknikel / EneRGy. / arbiter / anarchipunk / kadiraltn / jackiechan / erco35coast / 87akin-izmir / hidrojenperoksit / plyr / Pcdunyasi / p4ozgur / meteor_xxx
  • Aynı özelliklerde ben de Ankanra'dan arıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: musti-1907

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi rgh lı olsun slim kasa ve kinect şart sadece izmir içi olmalı. az çok fiyat hakkında bilgim var sıfırını kur yapta rgh lı olarak 700 liradan satılıyor ona göre fiyat verirseniz sevinirim o değerli konu dışındaki yorumlarınızı konumda yapmazsanız sevinirim. Saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Tam link verirmisin ? Sıfır rghli slim xbox + kinect icin 700 tl hiç inandırıcı bi rakam değilde...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Referanslarım: kesikbas / firawall / KorkmazTR / reefted / teknikel / EneRGy. / arbiter / anarchipunk / kadiraltn / jackiechan / erco35coast / 87akin-izmir / hidrojenperoksit / plyr / Pcdunyasi / p4ozgur / meteor_xxx
  • Estafurullah.
    İlla izmir icimi olucak diyosunuz ?
    2006 üyesiymişsin, güven sorunu olmaz, önce kargo sonra havale şeklinde alışveriş yapabiliriz senle. Hem ürünüde test edip öyle parayı yatırırsın.Bu arada kargo şirketiyle anlaşmam olduğu icinde kargo sadece 10 tl tutuyo izmir,e. İlgileniyosun yardımcı oliyim, pm atiyim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.